Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dominator34 píše: Více
Jak to ukončil? Řekl, že je konec, nebo tě vyghostoval?
Jestli jsi měsíc začínala konverzaci ty, snažila ses bohatě dost.
Potřebovat víc času není žádná chyba. Je to jedna z důležitých věcí, ve kterých je potřeba mít soulad, aspoň rámcově.
@Lissima píše: Více
Naprosto souhlasím!
Chlap, když má ale zájem, nenechá ženu na pochybách a jde pres mrtvoly. Někdy i přes překážky v podobě nedostupnosti ženy.
Bohužel ale psát nestačí a na vztah na dálku ja nevěřím. Není jak ten vztah rozvíjet.
Držím pěsti.
To je teda smůla, zakladatelko!
Ale dámy přede mnou tady vskutku výstižně zmínily, že on asi nebude tak fajn chlap, pokud se k tvé upřímné zpovědi ani nevyjádřil. Jak je to dlouho?
Jinak mně to přijde, pokud ses ten jeden měsíc snažila ty a on to přesto ukončil, nevidím chybu vysloveně na tvé straně.
Asi by to skončilo tak jako tak.
Co vlastně uvedl jako důvod rozchodu?
Z mého pohledu chlapa, zažil jsem dost děvčat, co nějak komunikují, ale jsou dost nepřístupné, když použiju tvoje slova. No člověka to přestane bavit a nakonec se s ní rozloučí, chlap chce cítit zájem ženy.
A kdyby se mi nějaká ozvala, že jí to mrzí a chtěla po mně druhou šanci…
Tu šanci bych dal
. Ale stejně si moc neumím představit, že by to najednou fungovalo
. Byl bych tentokrát nepřístupný zase já, což by mohlo tu dívku akorát ještě více potrápit. ![]()
Uvidíš, no, třeba se ještě ozve, ale tak jako tak ti doporučuji najít si někoho jiného, s kým si budeš rozumět prostě více.
Hodně štěstí. ![]()
@free333 aktivně se zajímá o lidskoprávní problematiku, vystudoval medicínu s červeným diplomem, už jako student se aktivně věnoval výzkumu, působí sebejistě, ale zároveň jemně. Raduje se z maličkostí. Byl ve mně schopnej vyvolat pocit bezpečí. Všechno je to samozřejmě povrchní, ale bilance vypadaly v porovnání s dřívějším randěním dobře
@Malá bobina já bych na vztah na dálku taky nevěřila! Ale mým vrstevnicím se to daří táhnout více let docela dobře. Podle mě to je překážka, ale některé věci by o pokus a snahu stály. Nicméně tenhle případ to vidno není
@KKubula ukončil to docela vtipně, kdybych v tom nebyla tolik zainteresovaná. Tak autisticky, nejdřív mi napsal, že nepřijede a že mi děkuje za strávený čas. Pak to do hodiny obrátil, že přijede příště, teď musí do práce a že si zavoláme. Nikdy jsme si nezavolali, několikrát to zrušil s tím, že je vyčerpaný. Až mě to nasralo a zmáčkla jsem ho. Tak se vyjádřil
@Rosebery píše: Více
Diky za uvedomeni si neceho…jinak to, ze nekdo mlci, je za me jasny nezajem a sel bych dal…akorat kdyz s tim nekym mas deti, je ten proces delsi a bolavejsi…
@jasperka2 jen bych podotkla, že ten narcistický cyklus u mě je spíš naopak lhostejnost-idealizace-která drží. A jo, moc si teď nerozumím. Psychoterapeutické centrum jsem už kontaktovala ![]()
Zcela zjevně potřebujete pro probuzení zájmu o muže vidět jeho nezájem o vás. Jednoduše vás z nějakého důvodu přitahuje nedostupnost a nezájem. Když ten chlap zájem má, vy ho nemáte… Takže bych si asi vyřešila tenhle problém, než bych pokračovala v hledání partnera.
@andiedvorakova píše: Více
Tohle nastaveni u zen jsem taky uplne nepochopil a i ho zazil…ale rekl bych, ze to je urcita forma manipulace a za me red flag…
To mi přijde jako že si chtěl nechat otevřená zadní vrátka, kdyby nenašel nikoho zajímavějšího. A to nemyslím nijak negativně vůči tobě, spíš vůči němu, že nedokáže vnímat jeden vztah jako TEN projekt, do kterého teď dá všechno, ale bude to takhle mít vždycky, protože tu možnost, že se objeví někdo zajímavější, nemůže nikdy vyloučit.
Tuhle jsem někde na netu četla od nějakého vztahoveho odborníka, že rozdíl mezi vztahy před 30 lety a vztahy dnes je, že dřív lidi chtěli vztah, zatímco dnes chtějí mít pocit, že by MOHLI mít vztah. Kdyby chtěli. A já dodávám: Kdyby do něj dokázali investovat tolik, kolik je potřeba.
@jasperka2 píše: Více
Pockej, jako ze cekat tyden na odpoved je v poradku?? Mozna tak ve vztahu typu: nemam o Tebe zajem…jinak si to absolutne neumim predstavit.
Takový úžasný chlap a přitom nemá partnerku? Viděli jste se pouze dvakrát, jinak jste si jen psali a poslední měsíc jsi byla aktivní jen ty. Bůhví co z toho, co ti psal je pravda, aby to nebyl jen další „údajný voják na misi“. Ani jste si nevolali. Přitom to ve skutečnosti může být jen nějaký úředník z Horní-dolní s rodinou.
@ZuzaM to ne
když člověk napíše jeho jméno na net, tak mu vylítne potvrzení.
Navíc jsme ze stejné fakulty (ale neznali jsme se, je starší).