Je opravdu konec?

16.11.25 21:06

Je opravdu konec?

Čaute,
potkala mě jedna nepříjemná věc. Randila jsem s mužem cca tři měsíce, viděli jsme se dvakrát—pracuje v cizině. Neustále udržoval konverzaci, snažil se a projevoval mi zájem. Jenže já jsem byla emočně nepřístupná—pokaždé mi to trvá dlouho, neumím mít zájem o cizí chlapy, neumím se jim otevřít a odstrkuju je. Logicky mě nechal, jenže já si necelý měsíc předtím uvědomila, že to ve mně začíná bublat. Začala jsem cítit v době, kdy on se začal otáčet. Je to skvělý člověk a já se hroutím z toho, že jsem svým zapříčiněním o něho přišla. A tolik doufám, že mi dá ještě šanci. Stalo se to někomu z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2708
16.11.25 21:20

Tak mu to takhle řekni, nic ztratit nemuzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.25 21:23

@Dn0712 ano, to jsem udělala. Pravdivě a nezvykle zranitelně. A bez odezvy. Celý mě to mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
16.11.25 21:41
@Dominator34 píše: Více

Aha…no kdyz se k tomu neumi vyjádřit, tak zrejme moc empaticky nebude a asi neni o co stat. Bohužel, tebe to snad brzy přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.11.25 21:42

Ahoj, moc ti rozumím a věř mi, nejsi v tom sama. Někdy je opravdu těžké otevřít se novému člověku, obzvlášť když jsme zvyklí mít ze všeho odstup, a pak se cítíme zranitelní, když něco začíná fungovat.

To, že sis uvědomila své city až později, není nic neobvyklého. Není to chyba, jen proces, kterým procházíme. Možná by stálo za to mu to upřímně říct – fér vůči sobě i vůči němu. I kdyby se k tomu teď nevrátil, alespoň bude vědět pravdu a ty získáš klid.

Někdy z druhé strany přichází šance i poté, co věci vypadají jako konec. Dej tomu trochu času a buď k sobě laskavá. Láska a vztahy jsou někdy složité, ale každá zkušenost nás někam posune.

Držím ti palce, ať se to nějak krásně vyřeší. Ať už jakkoliv, zasloužíš si být šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.25 21:50

@jani1988 moc děkuju za tvoji odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35893
16.11.25 21:56

Tak jsi mu měla říct jak to máš a že potřebuješ víc času.
Ale jestli jste se viděli za tři měsíce 2× a mělo to tak být i dál tak ten vztah stejně nejspíš neměl cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3756
16.11.25 22:06

Na to bacha, aby tě pak v budoucnu nenechával vědomě vycukat a netrestal tě mlčením. To, že neodepsal, by pro mě byla red flag jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
16.11.25 22:11
@Rosebery píše: Více

Taky me to napadlo…myslim, ze v jakémkoliv vztahu je komunikace důležitá a kdyz mu nestojí ani za to, aby napsal treba, ze si to potrubuje promyslet, anebo ze to pro nej takto nema cenu, tak je to z jeho strany špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
16.11.25 23:00

Píšeš to hrozně neurčitě. A dáváš si to za vinu. Seš si tím jistá? „Neustále udržoval konverzaci, snažil se…jenže já jsem byla emočně nepřístupná“. A když ses mu „zpřístupnila“, tak ani neodepsal. Začalo to v tobě bublat v době, kdy se začal otáčet. Byly to v tobě city, nebo strach být zase sama?

Viděli jste se DVAKRÁT. Dovolím si tady zahrát na věštkyni. Zažila jsi love boombing, čili 2× jste se viděli, ale on často psal. Nejvíc o tom, jak jsi jedinečná, zamiloval se, chce tě držet v náručí a bla bla bla. Tys to takhle necítila, ale začala jsi mít pocity viny. Nakonec zjistil, že u tebe mu pšenka nepokvete a najednou jsi pro něj vzduch. Kdo přesně tě obvinil, že je to tvoje vina, že po DVOU setkáních nejsi otevřená kniha a nejsi zamilovaná do své životní lásky? On, ty, nebo oba?

Co znamená, že odstrkuješ chlapy? Že s někým randíš rok a neotevřeš se? Nebo jaký je teda vhodný čas a počet rande? Připadáš mi podle toho, cos psala, jako někdo, kdo má na čele napsáno „všichni v. ošousti sem, nemám žádnou sebedůvěru a uvěřím vám úplně všechno“. Jsi ale asi mladá a ještě ti fungují emoce správně. Jen neposlouchej od ostatních, co a kdy máš ke komu cítit a co mu dovolit. Když to tam není, tak to tam NENÍ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.25 23:35

@Lissima jsem mladá, je mi 25 a zkušeností na rozdávání nemám. Jen lovebombing jsem zažila hned dvakrát. Nepřijde mi, že by to bylo tentokrát potřetí. Choval se slušně, mezi randem byl měsíční odstup, chtěl udržovat kontakt, já jsem odpovídala s latencí(jako vždy), na druhém rande jsem se k němu zvlášť nelísala, spíš to byla komunikace jako mezi kamarády, ale dobrá. Až po tomto jsem začínala něco cítit, jenže jsem ho svým prvotním nezájmem odradila, proto ta výčitka. Svůj pocit jsem sdělila až po tom, co to uzavřel, do té doby jsem konverzaci držela jen já. Možná by to se mnou ani neukončil a nechal to vyšumět. A možná můj cit je doopravdy indukovaný osamělostí. Já se v téhle situaci tolik nevyznám, je to čerstvé. Nicméně děkuju za komentář!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.25 00:03

@Dn0712 tak já jsem mu sdělila svoje pocity až po tom, co to uzavřel. Byla to hlavně akce pro mě, abych to v sobě nemusela nechat a líp se odpoutala. Konec bez přetvářky z mojí strany. Třeba to bude pak dávat aspoň trochu smysl
Před tím jsem asi měsíc konverzace otvírala jen já, což byla samozřejmě velká změna, ale i tak jsem neměla úplně pocit, že to celý končí. Celý jsme to měli řešit jinak a já se měla víc snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
17.11.25 00:24

Vždyť víš, že by to stejně nemělo reálnou budoucnost. Randi s klukama, co jsou reálně ve tvé blízkosti. Ve škole… v práci tutově potkáš někoho, koho budeš moct dobu poznávat jak se chová a vyplyne z toho vztah. Jen si to nekomplikuj. Neber zadané, natož ženaté a s dětmi. Čím jednodušší to je, tím spíš to má dopadnout. Dobrý vztah obvykle jede sám od sebe bez překážek. Hodně štěstí a já vím, že budu na tebe moc pragmatická, je mi o 20 let víc než tobě… ale drž se svých zásad. Když něco necítíš, tak to není tvoje chyba. Víc věř sobě. Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
17.11.25 07:46
@Dn0712 píše: Více

Já myslím, že v tomto případě je čekat cca týden jeho odpověď v pořádku. Pokud si si myslela, že odpoví do hodiny, a když ne, je špatný a nikdy tě nechtěl…asi chápeš- problém je u tebe, emočná nevyrovnanost a cykly:, idealizace, devalvace, lhostejnost..zájem, nezájem, zájem když je nezájem, nezájem, když je zájem…
Nejsi emočně zralá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria