FOTO: Je ovu test silnější?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.8.25 17:33

Je ovu test silnější?

Dobrý den, je ovu test silnější? Nebo se mi to zda? Vim ze neni pozitivni jen se ptam zda sili
Horní včerejší, spodni dnes

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
785
18.8.25 18:06

Přijde mi bohužel stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22832
18.8.25 18:10

Stejně, nevidím rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 18:47

@lucynka25 @miamia142 pridavam foto na lepsim svetle, snad je to ted lip videt

• Citovat
  • Upravit
229
18.8.25 18:47

Za mě ovu testy nejsou úplně průkazné, může být negativní a přesto ovu být může. Alespoň já je neměla nikdy úplně pozitivní a mám dvě děti 🤷‍♀️. Jako jistotu bys měla jedině, když bys šla na gyndu a nechala si okolo období, kdy očekávas ovu fulikulometrii. Nebo je na ty ovulační testy apka. A nebo můžeš zkusit měřit teplotu. Každopádně pokud by ses snažila dlouho (víc jak rok) tak lepší zkontrolovat sebe i partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.25 18:49

@Marien139 Ahoj, rozumim, teplota je vyssi nez normalne takze na ovu to asi vypada aji podle hlenu

• Citovat
  • Upravit
229
18.8.25 19:13

Tak je možné, že je to i tak pozitivní, záleží i na značce ovu testů. Já měla třeba myslím z dmka úplně slabé čárky(je jich tam 5myslim) a ovu jsem měla. Některé měří slaběji, stejně jako těhotenské testy :nevim:. Pokud se snažíte o miminko, tak držím pěsti, ať se brzy zadaří :wink: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22832
18.8.25 19:35
@Anonymní píše: Více

Tak tady na té fotce ten spodní je silnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
18.8.25 19:51

Tady to jde lépe vidět a spodní je trošku silnější. Pokud tušíš kdy by ovu mohla být testuj několikrát denně. Mě se stalo že jsem měla ráno negativni test podobně jak ty, o hodinu a půl později už byl pozitivní. Za další dvě hodiny už negativní. Ne vždy se to podaří zachytit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.25 08:52

@miamia142 Ahoj, vcera uz sem tu nebyla tudiz sem pak vecer uz netestovala, dneska carka slabsi, myslis ze tedy ovulace probehla vecer /v noci?

• Citovat
  • Upravit
785
19.8.25 09:31

Tohle takhle nejde posoudit. Měla jsi bolesti vaječníku? Někdo to pozná i podle hlenu ale ten já osobně nemívám tak nevím. LH před ovulací u mě stoupne rychle a pak taky rychle klesne. Jeden cyklus jsem to nezaznamenala a usuzovala jsem že jsem měla anovulační cyklus. Protože do 12 hodin od pozitivního testu mám bolesti vaječníků. Podle toho poznám probíhající ovulaci. Pokud jsi nic z toho neměla a neměla ani pozitivní test, tak sice proběhnout mohla, ale rozhodně bych to tak nebrala. kolikátý jsi den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.25 09:40

@miamia142 Vecer pri usinani me pichalo dost ve vajecniku, 16 den cyklu jsem, mam to ruzne dlouhe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.25 17:25

@miamia142 ted jsem delala jeste jeden test a tam bilo takze to mohlo byt asi ono že?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex