Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucynka25 @miamia142 pridavam foto na lepsim svetle, snad je to ted lip videt
Za mě ovu testy nejsou úplně průkazné, může být negativní a přesto ovu být může. Alespoň já je neměla nikdy úplně pozitivní a mám dvě děti 🤷♀️. Jako jistotu bys měla jedině, když bys šla na gyndu a nechala si okolo období, kdy očekávas ovu fulikulometrii. Nebo je na ty ovulační testy apka. A nebo můžeš zkusit měřit teplotu. Každopádně pokud by ses snažila dlouho (víc jak rok) tak lepší zkontrolovat sebe i partnera
@Marien139 Ahoj, rozumim, teplota je vyssi nez normalne takze na ovu to asi vypada aji podle hlenu
Tak je možné, že je to i tak pozitivní, záleží i na značce ovu testů. Já měla třeba myslím z dmka úplně slabé čárky(je jich tam 5myslim) a ovu jsem měla. Některé měří slaběji, stejně jako těhotenské testy
. Pokud se snažíte o miminko, tak držím pěsti, ať se brzy zadaří
🍀
@Anonymní píše: Více
Tak tady na té fotce ten spodní je silnější
Tady to jde lépe vidět a spodní je trošku silnější. Pokud tušíš kdy by ovu mohla být testuj několikrát denně. Mě se stalo že jsem měla ráno negativni test podobně jak ty, o hodinu a půl později už byl pozitivní. Za další dvě hodiny už negativní. Ne vždy se to podaří zachytit
@miamia142 Ahoj, vcera uz sem tu nebyla tudiz sem pak vecer uz netestovala, dneska carka slabsi, myslis ze tedy ovulace probehla vecer /v noci?
Tohle takhle nejde posoudit. Měla jsi bolesti vaječníku? Někdo to pozná i podle hlenu ale ten já osobně nemívám tak nevím. LH před ovulací u mě stoupne rychle a pak taky rychle klesne. Jeden cyklus jsem to nezaznamenala a usuzovala jsem že jsem měla anovulační cyklus. Protože do 12 hodin od pozitivního testu mám bolesti vaječníků. Podle toho poznám probíhající ovulaci. Pokud jsi nic z toho neměla a neměla ani pozitivní test, tak sice proběhnout mohla, ale rozhodně bych to tak nebrala. kolikátý jsi den cyklu?
@miamia142 Vecer pri usinani me pichalo dost ve vajecniku, 16 den cyklu jsem, mam to ruzne dlouhe
@miamia142 ted jsem delala jeste jeden test a tam bilo takze to mohlo byt asi ono že?
Dobrý den, je ovu test silnější? Nebo se mi to zda? Vim ze neni pozitivni jen se ptam zda sili
Horní včerejší, spodni dnes