Je Pharmatex spolehlivý?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.8.18 10:45

Je pharmatex splehlivý?

Ahoj, omlouvám se za anonym ale musím..holky vysadila jsem antikoncepci po 9-ti letech, prostě mi nedělala dobře a hlavně zabíjela chut na sex, po vysazení paráda, našla jsem si nového přítele a řekla jsem, že vyzkoušíme pharmatex s tím, že to nepustí do mě ale bude to vypouštět vždy ven..prostě přerušovaný sex, je tam nějaká spolehlivost? jsme spolu krátce takže děti určitě nechceme, hodně jsem četla, že to lidé používají jen že partner to do nich pustí, to já ale právě nechci, dává to vždy ven a já trošku mam i tak obavy z těhotenství :? včera mě pobolíval podbřišek ale dnes už zase dobrý, navíc to mohlo bejt od ruzne příčiny..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35713
2.8.18 10:47

Nebyl by lepší kondom s novým partnerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.18 10:51

Ahoj. Pharmatex jsem používala cca půl roku. Přítel to do mě vždy “pustil” :D a neotěhotněla jsem. ;)

• Citovat
  • Upravit
4256
2.8.18 10:52

My používali rok a vše ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
2.8.18 11:13

Super, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.18 11:42

Pokud se dodrží pokyny v návodu, tak ano. Za x let používání nebyl nikdy žádný problém. A to se manžel dělá do mě, a to i během ovulace 8)

• Citovat
  • Upravit
355
2.8.18 12:03

Ja pouzivala pharmatex a asi po pul roce jsem otehotnela, takze me dosti zklamal. Takze az se mala narodi, urcite uz na nej spolehat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.18 16:36

Není. Otěhotněla jsem a to jsem měla i pesar.

• Citovat
  • Upravit
35411
3.8.18 09:37

Používáme už snad 7 let :palec: S pauzami na pplánované děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.18 15:52
@anastazievalachova píše:
Je maximálně spolehlivý :srdce:

Pak se divím, že mladé slečny a některé ženy nemají o spolehlivosti aktikoncepce ani šajna (viz. že se nemůže otěhotnět při kojení, po skončení ms a jiné bláboly…), když jsi schopná napsat takovouhle kravinu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.22 18:43

@Fiducia Pokud se přítel 3 hodiny před stykem umyl sprchovým gelem, je to ok? V letáku se píše že 2 hodiny jsou problém ale tak nejsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
14.10.22 19:42
@PetraHornakova píše:
@Fiducia Pokud se přítel 3 hodiny před stykem umyl sprchovým gelem, je to ok? V letáku se píše že 2 hodiny jsou problém ale tak nejsem si jistá

Nevím. Teoreticky je to ok, když v letáku je 2 hodiny a při nechraněném styku je šance počít asi 30%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.22 21:34

@Fiducia díky, užívám i HAK ale asi nastala ovulace (nemám ji potvrzenou jen podle bolesti) a tak si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411
14.10.22 21:49

@PetraHornakova tím se šance ještě rapidně snížila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie