Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Pharmatex jsem používala cca půl roku. Přítel to do mě vždy “pustil”
a neotěhotněla jsem. ![]()
Pokud se dodrží pokyny v návodu, tak ano. Za x let používání nebyl nikdy žádný problém. A to se manžel dělá do mě, a to i během ovulace ![]()
Ja pouzivala pharmatex a asi po pul roce jsem otehotnela, takze me dosti zklamal. Takze az se mala narodi, urcite uz na nej spolehat nebudu.
@anastazievalachova píše:
Je maximálně spolehlivý
Pak se divím, že mladé slečny a některé ženy nemají o spolehlivosti aktikoncepce ani šajna (viz. že se nemůže otěhotnět při kojení, po skončení ms a jiné bláboly…), když jsi schopná napsat takovouhle kravinu. ![]()
@Fiducia Pokud se přítel 3 hodiny před stykem umyl sprchovým gelem, je to ok? V letáku se píše že 2 hodiny jsou problém ale tak nejsem si jistá
@PetraHornakova píše:
@Fiducia Pokud se přítel 3 hodiny před stykem umyl sprchovým gelem, je to ok? V letáku se píše že 2 hodiny jsou problém ale tak nejsem si jistá
Nevím. Teoreticky je to ok, když v letáku je 2 hodiny a při nechraněném styku je šance počít asi 30%
@Fiducia díky, užívám i HAK ale asi nastala ovulace (nemám ji potvrzenou jen podle bolesti) a tak si nejsem jistá.
Ahoj, omlouvám se za anonym ale musím..holky vysadila jsem antikoncepci po 9-ti letech, prostě mi nedělala dobře a hlavně zabíjela chut na sex, po vysazení paráda, našla jsem si nového přítele a řekla jsem, že vyzkoušíme pharmatex s tím, že to nepustí do mě ale bude to vypouštět vždy ven..prostě přerušovaný sex, je tam nějaká spolehlivost? jsme spolu krátce takže děti určitě nechceme, hodně jsem četla, že to lidé používají jen že partner to do nich pustí, to já ale právě nechci, dává to vždy ven a já trošku mam i tak obavy z těhotenství
včera mě pobolíval podbřišek ale dnes už zase dobrý, navíc to mohlo bejt od ruzne příčiny..