Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Šance je vždy, ale také je možné, že příznaky jsou jen vsugerované. Když jsem se snažila každý měsíc před testem mě boleli prsa a podbřišek. Pořád tam byl pocit, že jsem těhotná.A pak nic
Ale zase když jsem opravdu otěhotněla tak jsem ty příznaky taky měla-bolení prsa, podbřišku, únava, pocit na zvracení. A menstruaci slabou můžeš mít i kdyby jsi těhotná byla, ale … No asi ti nijak moc neporadím- jediná možnost je těhotenský test. ![]()
PMS a těhu příznaky jsou stejné, takže pokud ti nevyjde pozitivní TT, tak těhu pravděpodobně nebudeš.
Raši si ho ani dělat asi nebudu ms mám tak co
,ještě že jsem nic nenaznačovala přitelovi byl by sklamanej.
No jak chceš- zkusit test můžeš za to nic nedáš. Ale zase je na tobě jestli tě neraní ta jedna čárka, když to bude negativní. Mě to ranilo pokaždé, takže chápu ![]()
Dobrý den maminky a snažilky nezlobte se za blbou otazku ale než udělám TT.menzs jsem dostala asi jen o den díl celý tento měsíc mně bolí prsa zvetšili se a pícha mi v pravém i levém boku,bohužel se dostavila menzes ale velmi slabá a bez bolesti břicha je náka malinká šance na těhu mněla jste někdo?cyklus mám 26-28dní.