Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemyslím si, že by se příznaky těhotenství objevily už po 4 dnech. Na to je brzy. Každopádně z přerušovaného styku být těhotná klidně můžeš. To není spolehlivá ochrana. Pokud nechceš být těhotná, tak byste se měli chránit jinak.
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelem praktikujeme přerušovaný styk. Naposledy 11.4. Od toho dne mám citlivá prsa, bolí mě v podbřišku, večer mi bylo jeden den na zvracení. A cítím se docela nafouklá.
V plodných dnech jsme meli sex nejspíš pouze toho 11.4. Přítel před sexem neejakuloval, a vždy se před stykem vymočil. Styk praktikujeme tak, že je chvíli vevnitř, po chvíli ho vyndá, otře ho a pak pokračuje.Jaká je šance že budu těhotná? Teď se mi to vůbec nehodí.
To si ten sex chudák asi moc neuzije
proč nemáte kondom?
Krásné ráno, tak jak píše pisatelka výš 🙂 určitě bys neměla příznaky hned od toho dne 🙂
My praktikovali prerusovanou soulož asi dva roky, nic se nestalo, manžel na to byl šikovný nebo možná štěstí, ale vím o spoustě případů, kdy to prostě nevyšlo. Já teď otěhotněla neplánovaně s Pharmarexem, tak ten jako alternativu nedoporučuji 😀 😀
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelem praktikujeme přerušovaný styk. Naposledy 11.4. Od toho dne mám citlivá prsa, bolí mě v podbřišku, večer mi bylo jeden den na zvracení. A cítím se docela nafouklá.
V plodných dnech jsme meli sex nejspíš pouze toho 11.4. Přítel před sexem neejakuloval, a vždy se před stykem vymočil. Styk praktikujeme tak, že je chvíli vevnitř, po chvíli ho vyndá, otře ho a pak pokračuje.Jaká je šance že budu těhotná? Teď se mi to vůbec nehodí.
Šance tam asi nějaká je, ale ne moc vysoká. Ponaučení pro příště - nechceš-li být těhotná, nesoulož bez ochrany ![]()
Na příznaky je brzo. Pokud dítě opravdu nechceš tak se pořádně chrante. Já sem tak otehotnela.
Počkej, to ho otírá i jako v průběhu akce?
To je asi zbytečný, ne? Proč?
Jinak nám to prerusovani vycházelo tři roky, ovšem jednou se muž trochu unáhlil… ![]()
Hele a teď je 14, takže jestli mas příznaky už ode dne styku, tak je to v to to stadiu spíše falešná březost než skutečné těhotenství. To proste nelze takto rychle pociťovat. Když se neuklidnis, můžeš mít z toho stresu a očekávání i zpoždění menstruace, já takhle měla jednou týden, jednou čtyři dny a jednou dva dny
stává se to ![]()
@Semtex píše:
Počkej, to ho otírá i jako v průběhu akce?To je asi zbytečný, ne? Proč?
Jinak nám to prerusovani vycházelo tři roky, ovšem jednou se muž trochu unáhlil…
Hele a teď je 14, takže jestli mas příznaky už ode dne styku, tak je to v to to stadiu spíše falešná březost než skutečné těhotenství. To proste nelze takto rychle pociťovat. Když se neuklidnis, můžeš mít z toho stresu a očekávání i zpoždění menstruace, já takhle měla jednou týden, jednou čtyři dny a jednou dva dnystává se to
Protože kdyby to neudělal, tak tady za dva dny po sexu bude diskuse, že jí přítel šmejdil po břiše a zvenku po pipce neutřeným kašpárkem, na kterém mohly být spermie z kapiček lásky a zdalipak se z toho dá otěhotnět?
Podle mě je to zase ta samá zakladatelka, jako vždycky…
@Michelle_M píše:
Protože kdyby to neudělal, tak tady za dva dny po sexu bude diskuse, že jí přítel šmejdil po břiše a zvenku po pipce neutřeným kašpárkem, na kterém mohly být spermie z kapiček lásky a zdalipak se z toho dá otěhotnět?Podle mě je to zase ta samá zakladatelka, jako vždycky…
Ted si me pobavila
neutrenej kasparek ![]()
@Michelle_M píše:
Protože kdyby to neudělal, tak tady za dva dny po sexu bude diskuse, že jí přítel šmejdil po břiše a zvenku po pipce neutřeným kašpárkem, na kterém mohly být spermie z kapiček lásky a zdalipak se z toho dá otěhotnět?Podle mě je to zase ta samá zakladatelka, jako vždycky…
Určitě to je ta samá… Ale pokud vím, tak ta bere i HA a někdy mají trojitou ochranu - prášky, kondom, přerušku. A stejně panikari ![]()
V plodných dnech jsme meli sex nejspíš pouze toho 11.4. Přítel před sexem neejakuloval, a vždy se před stykem vymočil. Styk praktikujeme tak, že je chvíli vevnitř, po chvíli ho vyndá, otře ho a pak pokračuje.
Jaká je šance že budu těhotná? Teď se mi to vůbec nehodí.