Je tady/zde možnost těhotenství?

Anonymní
14.4.22 03:42

Je tady/zde možnost těhotenství?

Zdravím, s přítelem praktikujeme přerušovaný styk. Naposledy 11.4. Od toho dne mám citlivá prsa, bolí mě v podbřišku, večer mi bylo jeden den na zvracení. A cítím se docela nafouklá.
V plodných dnech jsme meli sex nejspíš pouze toho 11.4. Přítel před sexem neejakuloval, a vždy se před stykem vymočil. Styk praktikujeme tak, že je chvíli vevnitř, po chvíli ho vyndá, otře ho a pak pokračuje.

Jaká je šance že budu těhotná? Teď se mi to vůbec nehodí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5017
14.4.22 04:41

Nemyslím si, že by se příznaky těhotenství objevily už po 4 dnech. Na to je brzy. Každopádně z přerušovaného styku být těhotná klidně můžeš. To není spolehlivá ochrana. Pokud nechceš být těhotná, tak byste se měli chránit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.22 05:23
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelem praktikujeme přerušovaný styk. Naposledy 11.4. Od toho dne mám citlivá prsa, bolí mě v podbřišku, večer mi bylo jeden den na zvracení. A cítím se docela nafouklá.
V plodných dnech jsme meli sex nejspíš pouze toho 11.4. Přítel před sexem neejakuloval, a vždy se před stykem vymočil. Styk praktikujeme tak, že je chvíli vevnitř, po chvíli ho vyndá, otře ho a pak pokračuje.Jaká je šance že budu těhotná? Teď se mi to vůbec nehodí.

To si ten sex chudák asi moc neuzije 8o proč nemáte kondom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
14.4.22 05:28

Krásné ráno, tak jak píše pisatelka výš 🙂 určitě bys neměla příznaky hned od toho dne 🙂
My praktikovali prerusovanou soulož asi dva roky, nic se nestalo, manžel na to byl šikovný nebo možná štěstí, ale vím o spoustě případů, kdy to prostě nevyšlo. Já teď otěhotněla neplánovaně s Pharmarexem, tak ten jako alternativu nedoporučuji 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
14.4.22 05:50
@Anonymní píše:
V plodných dnech jsme meli sex nejspíš pouze toho 11.4. Přítel před sexem neejakuloval, a vždy se před stykem vymočil. Styk praktikujeme tak, že je chvíli vevnitř, po chvíli ho vyndá, otře ho a pak pokračuje.Jaká je šance že budu těhotná? Teď se mi to vůbec nehodí.

Šance tam asi nějaká je, ale ne moc vysoká. Ponaučení pro příště - nechceš-li být těhotná, nesoulož bez ochrany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35803
14.4.22 07:00

Na příznaky je brzo. Pokud dítě opravdu nechceš tak se pořádně chrante. Já sem tak otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
14.4.22 07:23

Počkej, to ho otírá i jako v průběhu akce? :lol: To je asi zbytečný, ne? Proč?

Jinak nám to prerusovani vycházelo tři roky, ovšem jednou se muž trochu unáhlil… :P

Hele a teď je 14, takže jestli mas příznaky už ode dne styku, tak je to v to to stadiu spíše falešná březost než skutečné těhotenství. To proste nelze takto rychle pociťovat. Když se neuklidnis, můžeš mít z toho stresu a očekávání i zpoždění menstruace, já takhle měla jednou týden, jednou čtyři dny a jednou dva dny :lol: stává se to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
14.4.22 08:12
@Semtex píše:
Počkej, to ho otírá i jako v průběhu akce? :lol: To je asi zbytečný, ne? Proč?

Jinak nám to prerusovani vycházelo tři roky, ovšem jednou se muž trochu unáhlil… :P

Hele a teď je 14, takže jestli mas příznaky už ode dne styku, tak je to v to to stadiu spíše falešná březost než skutečné těhotenství. To proste nelze takto rychle pociťovat. Když se neuklidnis, můžeš mít z toho stresu a očekávání i zpoždění menstruace, já takhle měla jednou týden, jednou čtyři dny a jednou dva dny :lol: stává se to ;)

Protože kdyby to neudělal, tak tady za dva dny po sexu bude diskuse, že jí přítel šmejdil po břiše a zvenku po pipce neutřeným kašpárkem, na kterém mohly být spermie z kapiček lásky a zdalipak se z toho dá otěhotnět? :D Podle mě je to zase ta samá zakladatelka, jako vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
14.4.22 08:22
@Michelle_M píše:
Protože kdyby to neudělal, tak tady za dva dny po sexu bude diskuse, že jí přítel šmejdil po břiše a zvenku po pipce neutřeným kašpárkem, na kterém mohly být spermie z kapiček lásky a zdalipak se z toho dá otěhotnět? :D Podle mě je to zase ta samá zakladatelka, jako vždycky…

Ted si me pobavila :lol: :lol: :lol: neutrenej kasparek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.22 14:06
@Michelle_M píše:

Určitě to je ta samá… Ale pokud vím, tak ta bere i HA a někdy mají trojitou ochranu - prášky, kondom, přerušku. A stejně panikari :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí