Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak zensky asi si nektere budete tukat na hlavu
ale ja se proste musim zeptat doktor by urcite poznal pri prohlidce kdy delal i ultrazvuk těhotenství cca 16tt ze
![]()
@Ťulik87 píše:
Tak zensky asi si nektere budete tukat na hlavuale ja se proste musim zeptat doktor by urcite poznal pri prohlidce kdy delal i ultrazvuk těhotenství cca 16tt ze
![]()
To by mě zajímalo, na základě čeho se zrodila tahle pochybnost. ![]()
@karkarka
No, já bych si tak jistá nebyla- třeba kdyby jí dělal ultrazvuk štítný žlázy, tak to mohl přehlídnout ![]()
@Ťulik87 píše:
Tak zensky asi si nektere budete tukat na hlavuale ja se proste musim zeptat doktor by urcite poznal pri prohlidce kdy delal i ultrazvuk těhotenství cca 16tt ze
![]()
Gynekolog jistě.
Jo, teď jsem byla v 16 tt na utz. Mával rukama nahoru dolů, převaloval se, vykopával a polykal plodovou vodu ![]()
@TRG píše:
To by mě zajímalo, na základě čeho se zrodila tahle pochybnost.
To radeji ne ja uz tak si přijdu jako cvok ze vas na neco takoveho ptam
![]()
@Ťulik87 píše:
To radeji ne ja uz tak si přijdu jako cvok ze vas na neco takoveho ptam![]()
no to máš pravdu, tvůj dotaz je… přinejmenším zvláštní ![]()
Zensky dekuji jako jsem normlani zenska ve vetsine pripadu rozumna 😀 jenom prostě se seslo tolik zvláštností ze me to samotnou prekvapilo a zahlodalo takovou pochybnost ze bych mohla byt tehotna ale jasne doktora mam skvělého takze by to poznal. Tak hezkej vecer a treba sem vas blbym dotazem aspon pobavila 🤣 🤣 🤣
Pokud by dělal vnější ultrazvuk obézní ženě, asi to poznat nemusí.
Nebo se ptáš na jiného lékaře než gynekologa?
Hele, jo, pobavila. A zároveň vzbudila velkou zvědavost. Poděl se, ať víme, co se stalo ![]()
@Whitedog píše:
@Ťulik87Hele, jo, pobavila. A zároveň vzbudila velkou zvědavost. Poděl se, ať víme, co se stalo
Da se to odhadnout. Je presvedcena, ze je tehotna, a doktor se jen plete, kdyz rika, ze ne