Jedná se o strie?

Katanovak
12.4.22 22:53

Jedna se o strie ?

Ahoj holky jsem 21 tt začínala jsem na 53 kilech nyní mám 62 a dneska jsem si všimla ze se mi udělali pod kůži jakési metlicky takové nebo jak to nazvat, muže se v tomto týdnu jednat o strie a po případě jde ro nějak zpomalit, protože jestli tohle mám v 6 měsíci to nevim co budu dělat v 9 děkuji 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4477
12.4.22 23:02

Můžou být. Já přibrala asi 12 kilo a strie mi šíleně popraskaly 3 týdny před porodem. I kdybych zhubla, tak sbohem dvoudílné plavky.
A mimochodem, krémem jsem se pravidelně mazala každý večer. Takže někdy se tomu opravdu zabránit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5958
12.4.22 23:06

Je to prostě geneticky dané. Já mazala snad xkrát denně vším možným včetně drahého a chváleného B-oilu. Na tom napnutém břiše to ještě nebylo tak vidět, ale po porodu…. No….
A kdyby jen břicho, udělaly se mi strie i na bokách, zadku i prsou.
Ale zase mám tu nejúžasnější holčičku, která za to stála :srdce:
Jinak mně začaly snad už v 5. měsíci na bokách a pak to šlo dál, ale já měla fakt mega břicho :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.04.22 v 23:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
12.4.22 23:06

@Paní.Norrisová mě to prave přijde v 6 měsíci brzy vždycky jsem slyšela později, ano s těmi se mohu rozloučit ale tak to peoste je to Se nedá nic dělat 😊 akorát mě zajímalo jestli se jedna o strie ci ne 😊

• Citovat
  • Upravit
Katanovak
12.4.22 23:10

@Markéta188 no to víte ze stojí ❤️️ Mě to jen zajímalo v jakem měsíci je to možné ale je to asi samozřejmě hodně individuální. Moje Mamka měla 47 kilo přes otehotnenim a na sobě ani čárku mrcha jedna 😀 😊 ale tak co každé tělo je jiné musíme to brát jak to je 😊

• Citovat
  • Upravit
4477
12.4.22 23:11
@Katanovak píše:
@Paní.Norrisová mě to prave přijde v 6 měsíci brzy vždycky jsem slyšela později, ano s těmi se mohu rozloučit ale tak to peoste je to Se nedá nic dělat 😊 akorát mě zajímalo jestli se jedna o strie ci ne 😊

Je jedno, kdy se to stane. V té době kůže byla víc napjatá a praskla, tak strie vznikají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
12.4.22 23:12

@Paní.Norrisová dobře,děkuji za radu a vyjádření 😊 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit
1210
12.4.22 23:25

Strie jsou peklo :roll:.. V těhotenství se mi udělaly centimetrové rudé pásy, které se mi sice scvrkly ale jsou tam furt :? Nemluvě o tom, jak svěděly a mohla jsem mazat a mazat a mazat.. A stejně prd!..
Takže u vody počítám s tričkem na koupání :mrgreen:
Ale beru to tak, že to k tomu patří takže žádný větší vnitřní boj s tím nemám… Jen nepotřebuji, ať ostatní na mě čumí jak telata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
12.4.22 23:26

Mazani podle me moc nepomuze. Ja se nemazala vubec a nemam jedinou strii. U syna jsem pribrala 17kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
12.4.22 23:40

Mě se první strie objevili v 15 letech na stehnech při prvním braní HA. Teď po 2 těhotenstvích mi nepřibyla ani jedna a rozhodně kvůli striím nepřestanu nosit dvoudílné plavky. :P Je to prostě kosmetická vada, nejsem prašivá a není to nic proč by měl někdo odvracet zrak a je mi šumák jestli si někdo myslí že to je škaredé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
12.4.22 23:52
@Le_lenaz píše:
Mě se první strie objevili v 15 letech na stehnech při prvním braní HA. Teď po 2 těhotenstvích mi nepřibyla ani jedna a rozhodně kvůli striím nepřestanu nosit dvoudílné plavky. :P Je to prostě kosmetická vada, nejsem prašivá a není to nic proč by měl někdo odvracet zrak a je mi šumák jestli si někdo myslí že to je škaredé. :mrgreen:

A máš recht 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2385
13.4.22 00:46

Znám lidi, co mají strie i bez těhu, nijak mě to nepohoršuje, asi jako když má někdo pihy, no. :nevim: Já se jednou ráno v 6. měsíci probudila, jdu se osprchovat - a koukám strie úplně kolem celého břicha. 8o Tak jsem se lekla, běžela s brekem k manželovi, on se na to koukl a povídá: „A není to otisk od gumy?“ A byl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14698
13.4.22 07:24

Mazani je k nicemu, je to dane geneticky. Treba mne se udelaly strie az pri 4. tehotenstvi, a to jsem pribrala jen 8 kg, u drivejsich az 12. Ale pri tom 4. jsem opravdu mela nejvetsi bricho. Dvoudilne plavky bez problemu nosim, ty strie nejsou moc videt. Navic je mam i na stehnech od puberty, neresim :)

Edit: nemazala jsem vubec.

Příspěvek upraven 13.04.22 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
13.4.22 07:44

Přesně tak, je to dané geneticky… Já s dcerkou nabrala 20 kg, nemazala jsem se (za celé těhotenství asi 5×) a nemám ani jednu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
13.4.22 07:54

@Katanovak A kde je máš? Nemůžou to být metličkové žilky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí