Jedná se o strie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
13.4.22 07:56

Je to opravdu dáno od Boha. Já v těhotenství přibrala 35 kg, nikdy se ničím nemazala a strii nemám jedinou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
13.4.22 08:19

@Paní.Norrisová Proc sbohem dvojdilne plavky? To si tak neveris? Ja mam po tehotenstvi taky strie, ale je mi fakt u pr*ele nejaka strie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.4.22 08:24

Jo to může být, ale neuděláš nic, mazání je spíš takové placebo. Ono pribiras docela dost a ke konci se to nabírání ještě zrychluje, tak bych s nějakými striemi ještě počítala. Ale ono pak většinou vyblednou :) mě se udělalo pár strii u prvního syna, paradoxně u něj sem nabrala nejmíň, ale kůže praskla, ale dneska už to ani nepoznám, jsou vybledlé a musela bych fakt hledat s lupou, abych se jich dopátrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
13.4.22 08:45

@Ketris
Mám je přes celé břicho, boky (kéž by jedna, dvě) a v jednodílných se zkrátka budu cítit líp. Myslím, že to ani není tak o tom, že si nevěřím, ale bude mi to příjemnější.
Možná časem až zhubnu a strie vyblednou, tak si dvoudílný zase možná vezmu, ale nepřijdou mi v ničem lepší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
13.4.22 09:34

@Paní.Norrisová Jasny, chapu. :hug: Ja mam strii taky hodne, ale omezovat se kvuli tomu nechci. Stejne uz spolu budem do konce zivota :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.4.22 09:42

Ja nemam strie zadne, ale za to mam povolene brisni svalstvo, takze i 2 roky po porodu vypadam, jako bych byla v 5m tehotesntvi. To mi prijde uz lepsi mit ty strie, protoze to se schova pod obleceni nebo jednodilne plavky a nic neni videt. Zatim co to bricho je videt vzdy.

Nedavno jsem se o tom bavila s kamaradkou a rikam, ji, ze fakt s tim brichem musim neco delat, protoze proste fuj a byla rec nejak i o letni postave a plavkach a jeji nazor na vec byl takovy, ze holt clovek musi nosit jednodilne plavky. No tak to nevim, ale myslim, ze to moc teda nepomuze. To mas uplne jedno, jestli mas velke bricho v bikinach nebo v jednodilnych. Stale mas velke bricho a kazdy to vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.4.22 09:43

Zakladatelko, hod sem fotku, mrkneme se na to, jestli to strie je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14703
13.4.22 10:09
@warita píše:
Ja nemam strie zadne, ale za to mam povolene brisni svalstvo, takze i 2 roky po porodu vypadam, jako bych byla v 5m tehotesntvi. To mi prijde uz lepsi mit ty strie, protoze to se schova pod obleceni nebo jednodilne plavky a nic neni videt. Zatim co to bricho je videt vzdy.Nedavno jsem se o tom bavila s kamaradkou a rikam, ji, ze fakt s tim brichem musim neco delat, protoze proste fuj a byla rec nejak i o letni postave a plavkach a jeji nazor na vec byl takovy, ze holt clovek musi nosit jednodilne plavky. No tak to nevim, ale myslim, ze to moc teda nepomuze. To mas uplne jedno, jestli mas velke bricho v bikinach nebo v jednodilnych. Stale mas velke bricho a kazdy to vidi.

Tak jednodilne plavky jsou urcite na velke bricho lepsi nez dvoudilne, pomuzou ho stahnout. Ale samozrejme je stale videt, ze bricho je velke, zatimco strie se pod jednodilnymi plavkami schovaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
13.4.22 11:37

@Kryptozoo to já prave nevim zda je mám já se proto ptám protože se v tom nevyznám 😊

• Citovat
  • Upravit
Katanovak
13.4.22 11:38
  • Citovat
  • Upravit
Katanovak
13.4.22 11:39

@warita jsou so takové jakoby metlicky

• Citovat
  • Upravit
3017
13.4.22 11:45

@Katanovak Za sebe žádnou strii nevidím, při troše fantazie nějaké rozšířené žilky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.4.22 13:07

Zadne strie zatim nevidim.

Pro jistotu maz, ja ti doporucim na to bambucke maslo z DM. Krasne to promasti a kuze je po tom jemnoucka jako detska pr*delka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
13.4.22 14:15

@Katanovak
Tak to bych ti měla vyfotit ty moje, jestli pozoruješ něco na tvém břichu. :lol: Spíš jak je napjatá kůže, tak jdou vidět víc žilky a nebo začínají.
Já si pamatuju tu první, kdy jsem ucítila prasknutí, štíplo to a pak dlouho svědilo. Pak už se tvořili další snad přes noc.
Nebo sem podívej na internet, jak vypadají. Fakt to máš v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
13.4.22 14:30

@Paní.Norrisová tak to sem rada 🙏🏻 Uvidíme jak to bude dal ale i kdyby tak i to k tomu patří 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky