Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikyyyyska Ahooooj, 15.-16.11., ale dle Dr. to může být prej i dřív 😂 😂 Tak jsem zvědavá….Kdypak Ty? 🙂
@Nikyyyyska Kousek od Zlína 🙂 Ty? Taky si říkám, že třeba budeme mít nakonec říjňátko 😂 😂 😂
@Karolína117 no já u Svitav.. a ted jsi nějak 9 týden nebo 10? ![]()
Ahoj holky. TP mam konec listopadu jsem v 8tt.Sice moje už třetí těhotenství ale pvní dvě proběhly když mi bylo dvacet.
ted je mi 35 a jsem z toho hotová víc než při prvním. Hlavně ty nevolnosti celodenní mi dávají zabrat.Taky to tak máte? nezvracím ale je mi pořád těžko od žaludku návaly horka motání hlavy.
už by to přešlo ![]()
@Karolína117 já jsem taky od Zlína, zdravím
termín mám 18.11.
@kakolka Jéééé taky zdravím
A odkud přesně, zda se můžu zeptat? ![]()
@ViolettRose Ahojky, tak moje je tohle první těhu a kolikrát je mi tak zle, že proležím i 3/4 dne a říkám si, že už se těším, až ty nevolnosti skončí 🙏 😂 😂 😂 Taky nezvracím, ale jak ucítím nějaké jídlo, tak od něj musím odejít, protože se mi zvedá žaludek 🙈 😂 A jinak jsem totálně unavená, takže se mi chce pořád spát 😂 😂 😂 Jeden den dobrý a druhý bych prospala skoro celý 😂 😂 Dr. mi říkala, že když se mi bude chtít spát, ať poslechnu tělo a jdu a užívám si to než bude prcek venku 😂 😂 Pak už se prej nevyspím 😂 😂 😂
@Karolína117 jedna vesnice u Holešova.. a ty? To s tim spaním má neco do sebe nooo.. já uz mam prvni dite sedmiletý, konecne jsem se dospala (reálně se teprve tak rok cítím vyspaná) a vrhám se do toho znova
![]()
@kakolka Tak já jsem taky kousek od Holešova😂 😂 Lechotice Ti něco říkají? ☺️️