Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikyyyyska můžem napsat na WhatsApp nebo Viber případně ![]()
Jestli máš? Číslo pošlu do zprávy:)
@Nikyyyyska tak můžeme tady do zprávy pro začátek jestli chceš 😂 🤗
Ahojky, přidávám, se k Vám
Termín 28/11, ale domnívám se, že mne tak dlouho nenechají… (jak dlouho mne nechají nebo ne - nechávám „osudu“). Jsem cca 3 kg stále pod svojí před těhu váhou, ale vyrostlo mi břicho „pod prsy“. Prostě jsem krátké postavy a tak nějak se to ve mě srovnalo
Zatím nosím své oblečení, co mne ale poslední dobou děsí, jak jsem utahaná z práce a jak jsem každé ráno brzy vzhůru, i když bych třeba o víkendu mohla spát.
@bokul Ahooj, ahoj! ![]()
Pošli foto bříška jestli se Ti chce ať máme další srovnání
,.určitě Ti ale moc sluší:))
A na nemocenskou chceš jít kdy? Máš dobrou práci že chceš vydržet až do konce?
Být Tebou, už jsem doma, až máš čas odpočívat ale každý to máme nějak.
Já jsem od začátku doma ale nám to vyšlo díky KET. ![]()
Ahojky. No, po pravdě, fotku bříška nemám… Co se týče práce, nechci to takhle veřejně ventilovat. Rozhodně nejsem nějak přeplacená, od ledna pracuji z domu. Spíš nechci být pověšená manželovi na krku, než že by můj příspěvek do rozpočtu byl tak zásadní. Kdyby to bylo dle mé doktorky, jsem na neschopence od začátku… A druhá věc je to, že k tomu, abych svoji nemoc zvládala dobře, potřebuji pohyb a neschopenka s omezenými vycházkami od - do je dost limitující. Chystám se o tom zítra na gynekologii dát řeč.
Dnes jsme 23+0. Odhadovaná váha 730 g
Jinak dnes ambulanci šéfovala jiná sestřička a hned to mělo vliv na výsledek… klid v čekárně, a řekla bych výrazně menší stres (spíš no stres) než to, co jsem popisovala v mém deníčku.
Ahoj holky, tak já mám termín 24.11. ☺️️ už se nám to pomalu blíží co? ![]()
@Ivonapl Zrovna včera jsem to taky počítala, zda se to blíží nebo ne… a tak
Ale řekla bych, že ještě máme „kousek“ cesty před sebou. ![]()
@bokul Ahojky! Promiň že píšu až teď, mě se upozornění někdy nezobrazí.
Jak jsi dopadla na gyne?
Tak jestli potřebuješ ke své nemoci pohyb, tak to máme vesměs podobně. Já trpím Bechtěrevovou chorobou takže pohyb je pro mě zásadní. Ale začátky byly v pohodě, teď se bolesti stupňují tak už tak šťastná nejsem. Vycházky jsou limitující ne že ne, ale já třeba cvičím každé ráno a odpoledne většinou někde vypadnu ven a tam se jakštakš rozhýbu.
@Moonpie no někdy bolí, že to už začínám pociťovat.😁 Ja teda naštěstí nemám zatím žádné velké bříško, každý se mě ptá, kde ji schovávám 😁 co ty? Už se ale upřímně těším, až to bude zamnou ![]()