Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ViolettRose
moje druhe tehotenstvi. Je mi 39 a prvni mi bylo super, ted dost soufl. Sem tam to leti i ven
. ![]()
Jinak zdravim vsechny, my to 18.11.ale jdu cisarem takze kolem 10.11. A mam 9 ti letou dceru uz.
@3Lu Ahooooooj
Tak co, jak je? V té,,naší” skupince to nějak utichlo 🙈 😂
Ahoj holky, tak mi dneska začínáme 12. týden, nevolnosti furt neustupují
Jinak jo no, ta únava je hustá furt, ale ze začátku jsem si myslela, že snad usnu i ve stoje ![]()
@Karolína117 tak vis co, tam se resi hlavne ivf a uspech a pak uz neee😉.
@Jáji98 ja ty nevolnosti prave z 1.tehot neznam vubec… ted je to obcas fakt cely vydychavaci den. Byva mi zle temer denne od odpoledne do noci. ![]()
A unava je taky brutal. Vzdy kdyz je mala ve skole, lehnu a usnu, abych pro ni pak odpo mohla fungovat.
Jojo, ty únavy jsem taky zvědavá, kdy přejdou 🙈 Fakt kolikrát prospím 3/4 dne a z toho mi stačí si odpol lehnout na půl hodinky 🙈 😂 😂 A nevolnosti jak kdy …Někdy přes dopoledne, někdy to přijde z ničeho nic odpol a jindy zase až večer 🙄 🙏 Tak uvidíme, jak dlouho to ještě bude trvat 😂 Zatím jsem teda nezvracela..Naštěstí 🙏
Holky mate nejaka koupeny Angelsounds nebo nejaky jiny prenatalni odposlech? ![]()
@3Lu Nemám a ani jsem nad tím nějak nepřemýšlela 🤔 Ty budeš kupovat? 🙂
@Karolína117 asi prave joooo. Ja to mela i u dcerky, bylo to fajn kdyz jsem necitila pohyby nebo v zacatku, ze jsem se nebala a pro kontrolu zkusila, jestli ❤️️ tuka a nepanikarila tak…jsou fakt dny, kdy pohyby necitis…a nechtelo se mi porad plasit a litat k mudr.
Ahoj holky, mužu se přidat? TP 11.11., pokud můžu zareagovat na nevolnosti, u předchozích dvou těhotenství, jsem to neznala…naopak tady tohle si teda „užívám“od 8.tydne…
, snad to brzo poleví…
@Zuzza29 Vítej mezi námi
, taky už se těším až to přejde…Dnes jsem opět pojedla jen polévku 🙈 Od rána je mi tak nějak šoufl 🙄 🙈 😂