TP Listopad 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
4.7.22 09:25

@Nikyyyyska Ahooj, já ho už vím ale je to tím, že jsme byli na Prenascan testu tak máme 99 % jistotu že to bude holčička :D
Dnes začínám 19 tt, břicho mám taky lehce vykouklé ale ne nějak moc. Přibrala jsi už? Já možná tak 2 kg a čeká mě druhý screening, tak musím doufat, že vše bude v pořádku! :andel:
Měj se fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.7.22 11:06

@Moonpie Já jsem ještě nepřibrala, teprve se dostávám na svoji váhu před začátkem těhotenství. Druhý screening mě čeká příští týden, tak snad bude vše v pořádku a taky doufáme, že se konečně dozvíme pohlaví.
Jinak jsem ve 20.tt a už mám břicho taky vidět, ale řekla bych, že je zatím docela malé 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
4.7.22 12:29

@Jájjinka příští týden jdu taky na screening, tak to máme téměř stejně, budí držet palce ať je vše v pořádku :andel:
Já se furt stresuju velikostí břicha ale každý mě uklidňuje, že to malá dožene tak ok :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.7.22 12:32

@Moonpie o velikosti břicha to není ;) Já do nedávna vypadala spíš jak tlustá, a mimčo bylo větší, než by mělo být.. A s prvním synem jsem přibrala 8kg, a když se narodil, měl skoro 4kg. Z porodnice jsem šla, a měla jsem 2 kg nahoře oproti původní váze. Každý to má jinak. Někdo nabere během těhotenství 20kg a mimčo má malé.. Buď v klidu, určitě je vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
4.7.22 12:39

@Jájjinka jo jsem v klidu ale víš jak to je, je to naše první a já prostě sonduju a vyhledávám na netu kde co. Takže vím že nejsem tabulková :D
Jsem štíhlá takže budu vděčná za to, když moc nepřiberu ale hlavně ať je prostě malá zdravá:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
4.7.22 12:40

Ahoj holky, jsem 21+6tt, bříško tak nějak normál.. Ani ne malé ani ne velké…Nahoře zatím 2kg…A co se týká pohlaví, tak nám napřed řekli, že 80% holčička a na 2.screeningu, že to vypadá na kluka :lol: :lol: Takže čekám do 20.7, kdy máme další kontrolu a uvidíme, co nám řekne paní Dr… Protože už doma něco málo růžového mám nakoupeno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.7.22 16:29

Ahojky holky, já jsem 22+4 a z druhého screeningu už víme, že čekáme vysněného chlapečka :srdce:
Doma máme 3 letou holčičku. Kontrola další 19.7., tak snad se dr. neplete :D
Termín máme 3.11. A nahoře nemám ještě ani kilo, protože jsem měla vyšší cukr v krvi a musela držet dietu a měřit se. Utíká to děsně a za chvíli tu budeme mít naše štěstíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
4.7.22 18:19

Ahoj. Ja mam termin az 22.prosince. :/ Vaha taky zatim stoji, nepribiram, ale ted trochu ustupuji nevolnosti, tak ted uz to snad bude fajn. Doma uz mam 4leteho syna a vypada to opet na kluka. Tak uvidime, jestli nam to potvrdi. :* :srdce: s prvnim jsem mela v tuhle dobu uz 4kg nahore a taky se narodil 4,5kg macik a ja po porodu byla na sve puvodni vaze. Tak snad ho braska vahove netrumfne, to uz by me asi roztrhalo :lol: :lol: :lol: ale zatim to nevypada :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.7.22 14:16

Ahoj holky, jak se daří?
Já jsem dnes 22+5, netušila jsem, že to může takhle utíkat.
Už Vám taky rostou pupíky?:)
Holky, taky někdy zajdete na rychlé občerstvení? Mám občas strašnou chuť a prostě si to neodepřu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.7.22 14:20

Ahojik :-) já jsem dnes 23+2 😘 hrozně to letí..
Pupík mám jak s dvojčaty :P
A ano někdy jdu.. někdy když se mi nechce vařit tak zajdu s manželem 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.7.22 14:38

@Nikyyyyska neříkej :D, já mám právě úplně mini :D, tak si říkám že až se vrátím z Prahy budu zvědavá kolik jsem přibrala! (jsem tu na 14 ti denní dovolené)
Zatím nic moc, ze začátku jsem kvůli štítné a že jsem nejedla zhubla 5 kg a teď už jsem přibrala 4 kg. :dance:
Co pohyby, zvláštní že? Já se raduju z každého:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.7.22 14:39

@Moonpie no já teda se kolikrát divím co mi to dítě předvádí v bříšku..ale je to bozi.. :smiling_face_with3_hearts: já mám nahoře 8kg 😁????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.7.22 14:40

Takový pupik :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.7.22 14:40

@Nikyyyyska whau :D :D :D a je to Tvé první těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
29.7.22 14:41

Ano první :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie