TP Listopad 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
9.5.22 19:09

Ahoj holky, zdravím! Já jsem v 11+1 týdnu :D, tak ať nám všem těhotenství pospívá a mě zdravá mimina:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.22 07:51

Utrogestan

Ahoj holky, zavadite tu nektera utrogestan?

• Citovat
  • Upravit
15
10.5.22 08:13
@Anonymní píše:

Já ano, ale jsem po IVF. Teď už poslední týden, a končím se všemi léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
10.5.22 11:14
@Anonymní píše:

Já js zaváděla progesteron ale začátkem 11 tt jsem konečně přestala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.22 12:11

Ja jsem z 2-2-2 snížila ve 12+ na 0-0-2 do konce tehu… Kvuli vrozene vade imunity jako ochrana před infekci…ale stejne se stale pozoruju, zda je ten vytok po utg normalni…v noci vodovy, pres den trochu kremovy…🤷

• Citovat
  • Upravit
953
10.5.22 12:16
@Anonymní píše:
Ja jsem z 2-2-2 snížila ve 12+ na 0-0-2 do konce tehu… Kvuli vrozene vade imunity jako ochrana před infekci…ale stejne se stale pozoruju, zda je ten vytok po utg normalni…v noci vodovy, pres den trochu kremovy…🤷

Tak se o tom pobav se svou gynekoložkou, nebo zvedni telefon a zavolej. Budeš aspoň v klidu.
Brávala jsem i Utrogestan a měla jsem to podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.5.22 14:07
@Anonymní píše:

Já to mám úplně stejně. Přes den krémový, a ráno když vstanu, tak po noci úplně vodový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.22 10:38

Ahoj maminy. Zítra první screening na vady. Snažím se nebýt nervozní ale znáte to. 8o tak mi držte pěsti at je všechno v pořádku. Jinak začínám 14 týden. Nevolnosti už ustupují. Sice se občas ještě večer objeví ale už se to dá přežít. Není tu nějaká těhulka z Hodonínského okresu? Já už mám dvě děti v pubertálním věku a ted jsem na nemocenské takže času pro sebe dost.Ale chce to nějakou spřízněnou dušičku. Na občasné kafíčko, pokec atd. Kdyžtak se ozvěte :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.6.22 19:55

Ahoj maminy, tak jak se vám daří? Kolik jste TT? A jak vám je?
Já začala 17tt, bříško už leze..prozatím pohlaví nemáme na 100%.. náznak už víme.. ale uvidíme.. co by babuchy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.6.22 08:35

@Nikyyyyska ahooj já mám 2 týdny náskok a jsem na začátku 19tt.
Z ničeho nic mi vyskočilo břicho :D tak se cítím jako vzducholoď a asi chvíli potrvá než si na to zvyknu :mrgreen:
pohlaví nám nikdo nechce říct, takže si ještě 10 dní počkám do velkého utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.6.22 10:50

Ahoj holky,
já jsem dnes dle utz asi 17+2, taky vám to tak hrozně letí? 😄 S kamarádkou jsme se sešly jen dva týdny od sebe, té už na prvním screeningu řekli, že je to jasnej kluk, no my si počkáme až do 11.7., protože na prvním screeningu kvůli pooperační jizvě na podbřišku nic neviděla a teď na kontrolním utz v 16. týdnu mimoň prostě seděl v tureckým sedu a ne a ne ty nohy rozvázat 🤣
Ono je to svým způsobem jedno, hlavně že roste jak má a vše je v pořádku… ale teda okolí s jejich neutichajícími dotazy té zvědavosti nepřidá. Na druhou stranu - babička mi řekla, že za nich to věděly až po porodu, tak asi není zase takový problém ještě měsíc vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.6.22 12:14

@Nicii92
Jestli to letí, mně ani ne.. nastavuji s v hlavě moc dlouhé záchytné body asi :D - aktuálně 24tt.
ale pohlaví taky zatím nemáme a snad bych se ho měla dozvědět buď 21. nebo 28. kdy mám dva velké ultrazvuky :D.
Už bych ráda koupila něco konkrétního na fazolku :D chceme být u stromečku sladění.. tak ať vím, jestli šatičky nebo kalhoty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.6.22 12:50

Ahoj holky, já jsem v 17. týdnu, a už mi není tak zle, ale co se týče jídla, tak tomu moc nedám. Zatím nemám ani žádný váhový přírůstek, spíš malý úbytek. Pohlaví zatím nevíme, tak snad se ho dozvíme na screeningu. Moc bych si přála holčičku, chlapečka už doma máme, ale bojím se, že to tak nebude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
10.6.22 21:43

Ahojte holky, já jsem dnes 18+3tt…Neskutečné jak to vše letí 🙈 Břicho už mi taky pěkně vyskočilo 😍 Nám řekli pohlaví na 80%, tak uvidíme ještě 27.6. na 2.screeningu ☺️️ Ale už jsem nevydržela a začala nakupovat 😂 😂 Taky už mi naštěstí není zle…Jak se přehoupl 3.měsíc, tak mám klid 🙏 😂 Ale sem tam ještě ta únava je…Takže si kolikrát ještě po obědě hodím šlofíka ☺️️ Abych mohla fungovat ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.7.22 17:48

Teda holky tak už víte pohlaví? Dnes jsem 19+4tt a nějak nechápu jak to uteklo..a kam to uteklo.. bříško mi slušně kouká ven a tyto tepla mě zabíjí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí