Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuzza29 My byli s přítelem dneska, moc jsme si to užili. Ultrazvuk krásnej a neopakovatelnej
![]()
Držíme palce a užijte si to
Jaji98 To vam moc přeju, ❤️️…snad bude u nás taky všechno v pořádku…holky držme se!!
@Zuzza29 Já jdu zítra na krev na screening, a 18.5. na ultrazvuk. Zatím ještě vyčkáváme, a ví to jen pár lidí. Ale už se těším, až to nebudeme tajit. Tentokrát se mi břicho zvětšuje víc, než s prvním. Je to asi znát, že tělo už ví, co ho čeká.. Maskovat to jde, ale upnuté věci už dost naznačují ![]()
@Jájjinka píše:
@Zuzza29 Já jdu zítra na krev na screening, a 18.5. na ultrazvuk. Zatím ještě vyčkáváme, a ví to jen pár lidí. Ale už se těším, až to nebudeme tajit. Tentokrát se mi břicho zvětšuje víc, než s prvním. Je to asi znát, že tělo už ví, co ho čeká.. Maskovat to jde, ale upnuté věci už dost naznačují
To máte takhle rozděleny? jeden den na krev a a za 14dni UTz? pak nemají být těhotné ženy na palici, kdyZ se pořád na něco čeká…v Olomouci se dělá všechno naráz, ale i tak celý den čekáš jestli zavolají..je to stres o tom žádná…já pozoruji, že ráno bříško plochy a večer ho mám jako kdybych byla ve 30tydnu, jako fakt..moc se, ale těším, ten pocit, je prostě nepopsatelný…
@Zuzza29 ano, zítra krev, a za dva týdny ultrazvuk. S tím, že z ultrazvuku odcházíš rovnou s výsledkem. Takže to zítra neberu jakoby čekání na výsledek. Horší by to bylo po tom ultrazvuku, když by člověk nevěděl.
Takhle to je pro mě v pohodě. Jen teď těch doktorů je až dost 😅
@Zuzza29 no jak kde, já byla v ol v g- centru, napřed krev, za cca deset dní utz a hned byly výsledky, které mi byly osobne vysvětleny a nabídnut další postup (nemela jsem top výsledek). Takhle je to naopak nejlepší, z tohoto vyšetření chci komentovanou zprávu hned, ne abych čekala na telefonát, kterému bych beztak často takhle na dálku nerozuměla a pak stresovala při čekání na genetickou konzuultaci. Ale jinak ano, úsloví žena v očekávání vzniklo z toho, že žena v tehu furt na něco čeká. Až do konce. ![]()
@Zuzza29 My jdeme na screening dneska 🍀 Ale až na 15:20h…to bude dlouhý den 🙈 😂 Už se nemůžeme dočkat ☺️️❤️️
Karolina117…to teda bude
, ale určitě se máte na co těšit..pak se ozvi, jak jste dopadli.. ![]()
@Karolína117 Tak držím palce, napiš nám, jak to dopadlo
A moc si to užijte, já to mám od včera před očima, krásný ![]()
@Karolína117 píše:
@Zuzza29 @Jáji98 Děkuji holky, určitě se ozvu ❤️️ Snad se nám drobek ukáže 😂
Ahoj, tak jak včera???
@Zuzza29 píše:
Ahoj, tak jak včera???
Ahojky, tak vše v naprostém pořádku ❤️️ Zatím to vypadá na holku, tak uvidíme na 2.screeningu…už si mě objednali na 27.6. ❤️️ Je to prostě úžasný zážitek ❤️️ Stále vidím, jak tam krásně plavala a rozhazovala ručičkama a nožičkama 😂 ❤️️
@Karolína117 tak to je super.
Já jdu na ultrazvuk až 18.5. Přemýšlela jsem, jak se zjišťuje pohlaví z krve, jestli to dělají na tom screeningu, nebo jestli se to musí někde dělat zvlášť..
@Jájjinka píše:
@Karolína117 tak to je super.Já jdu na ultrazvuk až 18.5. Přemýšlela jsem, jak se zjišťuje pohlaví z krve, jestli to dělají na tom screeningu, nebo jestli se to musí někde dělat zv
lášť..
Já našla na netu test z moci…stojí něco kolem 500-600kc, ale podle recenzí to moc nesedí..:)
@Zuzza29 jj, taky jsem to našla. Ale nejpřesnější je to právě z krve. Ale kde to dělají, to nevím. 🤷♀️