TP Listopad 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.22 16:49

Holky mě se k únavě a celodenním nevolnostem přidali bolesti hlavy a kýchání :mrgreen: normálně kychnu i 12× denně. Pořád mě svrbí v nose už si připadám jak idiot.no jo těhotenství nekrásnější období ženy. To určitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.4.22 17:13
@ViolettRose píše:
Holky mě se k únavě a celodenním nevolnostem přidali bolesti hlavy a kýchání :mrgreen: normálně kychnu i 12× denně. Pořád mě svrbí v nose už si připadám jak idiot.no jo těhotenství nekrásnější období ženy. To určitě :lol:

Tak to je zvláštní příznak, to ještě neznám.. :D tak ať se ti brzo uleví. Ja jdu zítra na 2.UTZ snad bude všechno v poradku :srdce:..Hezký Velikonoce všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.22 09:30

Ahoj holky, TP mam 15.11., zacinam tedy 11tt. Boli vas podbrisek? Nekdy si prijdu tam takova citliva, ze v urcite poloze me to tam boli, tlačí…obcas pichani jakože uvnitř…mate to nekdo? Jinak nevolnosti mam celkem velke rano a vecer 🤦

Jinak me uz mudr poslal na krev na genetiku, v laborce se divili, ze dcl brzo..byla jsem 9+2…byl jste taky nekdo?

• Citovat
  • Upravit
105
19.4.22 09:38

Mám to to samé, píchání, když si zakaslu škubne mi v podbrisku, a večer už spím s polstarem mezi nohama, to jsem v předchozích těhotenství nemela…uvidíme jak to půjde dál, dneska jsem byla na UTz a :srdce: krasne bije, podle obrázku už je to normální velký miminko :D..krev mi bral dnes tj.10+4…tak se neboj doktoři vědí co dělají…Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.4.22 10:48

@ViolettRose to jsem mela i ja, ted mam zatim sem tam jen krev na kapesniku, prekrvene sliznice holt. Dost pomaha vincetka sprej do nosu.

@Anonymní píše:
Ahoj holky, TP mam 15.11., zacinam tedy 11tt. Boli vas podbrisek? Nekdy si prijdu tam takova citliva, ze v urcite poloze me to tam boli, tlačí…obcas pichani jakože uvnitř…mate to nekdo? Jinak nevolnosti mam celkem velke rano a vecer 🤦Jinak me uz mudr poslal na krev na genetiku, v laborce se divili, ze dcl brzo..byla jsem 9+2…byl jste taky nekdo?

Ano, take tak. A v noci kdyz se pretacim, kdyz jdu na wc, pichani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.4.22 10:49

@Zuzza29 ahojky, mne prvni tehu zle nebyvalo, ted snad od prvniho dne… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
19.4.22 19:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, TP mam 15.11., zacinam tedy 11tt. Boli vas podbrisek? Nekdy si prijdu tam takova citliva, ze v urcite poloze me to tam boli, tlačí…obcas pichani jakože uvnitř…mate to nekdo? Jinak nevolnosti mam celkem velke rano a vecer 🤦Jinak me uz mudr poslal na krev na genetiku, v laborce se divili, ze dcl brzo..byla jsem 9+2…byl jste taky nekdo?

Ahojky, taky mě tam občas pichne…Ale spíš, když si blbě lehnu do postele 🙈 😂 😂 Takže se převaluju, než najdu tu správnou polohu 😂 😂 😂 Jinak kontrolu mám opět teď v pátek a budou mi brát zase krev, protože jim z laborky nedodali výsledky na protilátky 🙄 Tak budu muset znovu 🙈 Ještě chvíli a budu,,chudokrevná” 😂 😂 😂 Jinak s tím termínem jsi na tom jako já 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
22.4.22 18:54

Ahoj holky, já se tu k vám přidám :D
Dnes jsem dostala těhotenskou průkazku s termínem 19.11.2022, ale mám po operaci dělohy indikovaného císaře, tak nevím, jak to s tím termínem nakonec bude :D Každopádně zatím jsem brňačka, ale v půlce těhotenství se budeme stěhovat k Hradci, takže kdybych tu potkala nějakou budoucí maminku z okolí, bylo by to super :dance: Bude zvláštní se v tomhle období stěhovat někam, kde člověk nikoho nezná. Ale změna je život :palec:
Dnes jsem dle utz 9+5tt a nestačila jsem zírat, jakého tam mám extroverta. Krásně zapózoval/a - i s malým tanečkem 😄 Už se těším na 1. screening, kdy si snad trochu oddechneme, máme za sebou IVF a mám pocit, že až dnes mi pomalu dochází, že by to opravdu mohlo vyjít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.4.22 19:05

Nicii92,moc gratulujeme! fotečka z UTZ je fakt divoká, asi tam budeš mít pěkného raubire. :D, mě to ještě pořád nedochází a tohle je me třetí tehotenstvi…zatim tajná informace, pro moje okolí, čekáme na první screening.,ale věřím, že bude všechno v pořádku. Hezky víkend všem tehulkam…Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
22.4.22 20:31

Ahojky holky, tak já byla dnes opět na kontrole a vše je v naprostém pořádku 🙂 ❤️️ Dělal/a tam pěkný čurbes 😂 Rozhazovalo to rukama, nohama 😂 😂 Tak nevím, po kom bude 🙈 😂 😂 Jsem 11+3tt ❤️️
@Nicii92 Ahojky, vítej mezi námi…Fotečka super 😍 Užívej si to 🍀 ❤️️Taky se těšíme na screening…Jdeme 3.5. 🍀

Mějte pěkný večer a hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.4.22 07:38

Ahoj, taky bych se ráda přidala. TP 29.11. dle PM 2.12. takže se necháme překvapit :-) Potěšilo mě, že nejsem jediná “stará” matka tady, proto jsem se sem přidala. Potřebuju psychickou podporu :lol:
Je mi 39 a máme dvě děti (na podzim jim bude 16 a 13) třetí jsme už opravdu neplánovali. Ale ono si zřejmě naplánovalo nás, takže se prostě musíme přizpůsobit :srdce: Tak snad bude vše vpořádku a dočkáme se zdravého miminka.
Jinak je mi špatně pořád. Naštěstí nezvracím, ale vše co mi dřív chutnalo nebo vonělo teď nemůžu ani cítit. A jsem brutálně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.4.22 13:22
@3Petyogi píše:
Ahoj, taky bych se ráda přidala. TP 29.11. dle PM 2.12. takže se necháme překvapit :-) Potěšilo mě, že nejsem jediná “stará” matka tady, proto jsem se sem přidala. Potřebuju psychickou podporu :lol:
Je mi 39 a máme dvě děti (na podzim jim bude 16 a 13) třetí jsme už opravdu neplánovali. Ale ono si zřejmě naplánovalo nás, takže se prostě musíme přizpůsobit :srdce: Tak snad bude vše vpořádku a dočkáme se zdravého miminka.
Jinak je mi špatně pořád. Naštěstí nezvracím, ale vše co mi dřív chutnalo nebo vonělo teď nemůžu ani cítit. A jsem brutálně unavená.

Já tě podpořím, je mi 39 :) a když se dívám na svůj Nick tak jsem tu byla přesně před 10lety…třetí bylo plánovaný. Nějak jsem si uvědomila, že chci velkou rodinu, akorát jsem do toho potřebovala dozrát..naštěstí se povedlo, věřím, že bude všechno v poradku, děti mají teď neštovice, takze jsem zažila chvilku hrůzy, protože jsem si nebyla jistá, zda jsem to prodělala, ale výsledky krve potvrdily že ano…holky drzm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.5.22 15:09

Ahoj holky, s dovolením se také přidám :) Bude mi 31, a čekáme druhé miminko. Termín porodu mám dle MS 30.11. a dle ultrazvuku 25.11. Únava i nevolnosti začínají být konečně na ústupu. Ale předtím jsem mohla prospat klidně celý den. Ze začátku jsem měla nevolnosti jen večer (to jsem měla i u prvního), ale nezvracela jsem. Pak už to trvalo klidně celý den. :zed:
Teď už se cítím lépe, ale pořád jím málo a ne vše dokážu sníst. Zatím jsem nepřibrala ani kilo. :D Což mi vůbec nevadí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
2.5.22 19:57

@Jájjinka Ahojky, tak to jsem na tom s tím jídlem, nevolností a váhou jako ty, jen teda čekáme první ❤️️ Bude mi 28 a termín máme 10.-16.11., ale Dr. si myslí, že to snad bude v říjnu 😂 No necháme se překvapit 😊 Únavu mám tedy do teď, jen už neprospím skoro celý den, ale tu půl hodinku - hodinku si dát musím…Pak už padám na hubu 🙈 😂 😂 Dr. mi říkala, když to na Vás přijde, poslechněte tělo a běžte spát 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.5.22 20:11

Popravdě já to tak dělám, když přijdu z práce 30minut si dachnu, jinak jsem hotová,…děti vědí, že má maminka svůj „odpoledni klid“ a respektují to..myslím, že až se bobek narodí, nevyspim se další 3 roky ostatně, jak to bylo u předchozích dvou děti. Takze nadspavat!:)…už máte za sebou některá screening? mě to čeká ve čtvrtek..převládá strach a zároveň těšení se, že už to budu moci vypustit do světa…zatím si to necháváme s manželem pro sebe..ale už mi cukání občas koutky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí