Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vokishka píše:
Da se to odhadnout. Je presvedcena, ze je tehotna, a doktor se jen plete, kdyz rika, ze ne
To mi nepřijde, spíš se dostala do fáze menší schízy. Jednou se mi to stalo. Byla jsem tak rok po porodu a ještě jsem neměla pravidelně MS. Pohyby střev byly asi 3 dny takový, že jsem se taky musela ujistit, že je prakticky nemožné, aby v době, kdy člověk cítí pohyby, vyšel negativní těhotenský test. Třetí den večer jsem to prostě nevydržela a svůj takyblbý dotaz pustila do světa. Přijde mi, že zakladatelka je v podobném rozpoložení. Ale vzhledem k dotazům, co se tu zase vyrojily, se vůbec nedivím tvému odhadu. ![]()
@TRG koukni, kde diskutuje, a uz na podzim zalozila diskusi, jestli neni tehotna
@vokishka píše:
@TRG koukni, kde diskutuje, a uz na podzim zalozila diskusi, jestli neni tehotna
Aaaha. ![]()
@vokishka omlouvam se to bylo te druhe pani o tom ze ma jasno ![]()
@Ťulik87 píše:
@vokishka no tak hlavne ze mate jasno jak to je
Tak nedelej strasne tajnosti a proste to napiš.
@vokishka píše:
Tak nedelej strasne tajnosti a proste to napiš.
A bude ticho. ![]()
Zakladatelko, kdyz tak casto lezes na gyndu, podle tvejch poslednich diskuzi, tak se spis domluv s gyndarem a nechejte udelat chlapovi aspon spermiogram a tobe hormonalni profil. Uz se snazite celkem dlouho a ty z toho zacinas bejt evidentne psycho, tak at aspon vite, ze je vse ok. ![]()
Tak urcite nejsem presvedcena ze se doktor plete nebo ze jsem tehotna jen me zajimalo zda by to doktor videl jak jsem psala mam super doktora
..
Sla jsem tam stim ze mam 14 dnu opozdenou ms samozrejme se ptal zda nejsem tehotna tak jsem mu řekla ze to by urcite posznal protože to bych musela otehotnet uz nekdy v prosinci
tak jsme se zasmali udelal ultrazvuk rekl ze vse vypada ok ze zadnou cystu nevidi pichl injekci a ze do 10 dnu se dostavi ms vcera to byl 10 den a ms nikde
A co me donutilo sem napsat? No proste pocit jako bych zacala citit pohyby
jako jo cetla jsem ze zensky popisuji pohyb strev jako by se jim tam hybalo mimco ale ja to proste neznám.. je to pro me šok a neni to jeden den uz je to od vikendu co to citim
![]()
No a pak jsem si vzpomnela ze jsem v lednu delala test ktery vyšel pozitivní jenze pak dosla ms sice 1den spineni druhy klasicka ms a 3 den nic
Pak jsem delala test a samozrejme byl cisty
Takze jsem to neresila dal ze jo ![]()
Tak to berte prosim s rezervou nechtela jsem nikoho nastvat nebo pohorsit
Proste me to zajímalo
Jestli je to možné nebo ne
Tak se vsichni zasmejeme potukame na hlavu nad jednou blaznivou otázkou
A mejte vsechny krasny slunecny den
![]()
@DandátkoP diky psycho nejsem deti mam 2 a sice bych jeste jedno brala ale rozhodně když nebude tak se z toho nehroutim 🙃
@Ťulik87 predpokladam, ze jsi tehotna jeste nikdy nebyla, v 16tt bys jako prvorodicka pohyby rozhodne jeste necitila a ikdyby nahodou jo, protoze jsou asi vyjimky, tak by nebyly tak silny, aby sis jich jen tak nahodou vsimla. Takze muzes byt fakt v klidu. A pri kontrole jakou pises, ze gyndar delal, by si toho vsiml.
Prestan se tolik sledovat, zkus na to tolik nemyslet nebo se z toho fakt zblaznis. ![]()
Edit, ted ctu, ze uz dve deti mas. Tak co blazniiiis uz od leta na emiminu. ![]()
@DandátkoP jak rikam loni jsem to vazne resila prptoze jsem proste strasne chtela jeste jedno dite proste roky bezi člověk stárne jedno dite uz velke ale od toho ledna jsem to fakt neresila proste jsem to vypla chlap rekl ze dalsi uz nechce ms dosla a ja to vypla. jenze ted me me proste vysokovalo ty střeva a to ze nedosla ms..
tak panika ze? ![]()
Dnes dostanu dalsi injekci agolutinu nebo jak se to pise na streva si koupím asi nejaky probiotika nebo mozna radeji dam zelen pivo ![]()
A pristi muj prispevek bude az boze zensky jak mam prezit prechod? ![]()
@Ťulik87 a nebo naopak, az uplne vypnes a sama tomu fakt uveris, ze uz dalsi dite byt nemusi, tak prijde ![]()