Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jsem v 7 plus 5tt.Ještě včera mi bylo hrozně zle(celej den)boleli mě prsa a dneska nic
Tak doufam že je vše ok
neboj určo je vše v pořádku,musíš mimískovi věřit
a jeden den klidu pak vystřídají další s nevolnostmi,to znám,bylo mi dobře a najednou bum a blila jsem jak amina ![]()
Ahoj maminko
, užij si toho že je ti dobře, nabírej sílu. Miminko bude v pořádku a ty buď v klidu ![]()
Na začátku jsem se cítila některé dny tak „netěhotně“ až jsem z toho šílela strachy ![]()
Maminko já jedu 10 týdne a můžu ti říct, že jsem na tom stejně. Někdy mi je špatně od žaludku, vadí mi pachy,a někdy třeba 4dny nic. Tak se neboj, buď ráda že ti neni špatně.. Určitě je všechno v pořádku! ![]()
Maminko,neboj,mě nebylo zle v těhu vůbec…krom šílené únavy ze začátku nic......
Kdyby mi nerostlo břicho,ani nevím,že jsem těhu ![]()
Některé těhulky třeba do 5 měs nevědí že jsou těhu, protože jim nic neni tak se neboj! ![]()
Mě taky přestala bolet prsa ze dne na den a nebolí doteď
Ovšem nic to nemění na tom, že miminko zvesela roste a sílí ![]()
Maminko, vubec niceho se neboj, u me to bylo podobne. Ze zacatku, kdyz jsem jeste nic netusila, me hrozne bolelo bricho a prsa, tak jsem cekala MS
A po // jako kdyz utne. Az do konce II. trimestru vubec nic, a spatne je mi az ted, mesic a pul pred porodem ![]()
Uzivej si to, ke konci boli uplne cely clovek. Treba dneska musel dodelat obed muz, ja se z te vune po… ![]()