35.týden

24
27.8.10 21:15

35týden

Ahoj těhulky,začínám 35 týden a jde na mě strach z porodu,tvrdne mi bříško,špatně se mi dýchá,jsem nemotorná,už bych to chtěla mít za sebou,jste na tom stejně,nebo jsem jenom já tak vyřízená :?: Přemýšlím jaké to bude,mám docela strach :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1797
27.8.10 21:18

já zítra začínám 33tí a cejtim se stejně už nějakou chvíli :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
27.8.10 21:20

Jsem ve stejném týdnu, strach z porodu sice nemám, ale jinak jsem na tom podobně - sotva lezu, do všeho bourám ,ohnout se nemůžu, pohyby mám tak silné, že mám pocit, že mě malej roztrhne břicho…Už se taky nemůžu dočkat porodu.Jen mám v tuhle chvíli hrozné nervy z toho, že nic zatím není hotové, nic připravené, doma bordel jak v tanku a já to prostě NESTÍHÁM uklidit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.8.10 21:27

No já se snažím to tu dát tak nějak dopořádku,ale nestíhám a už doma jednu prdelku mám,takže ona mi tu z toho zase dělá kůlničku na dříví :lol: Naštěstí mám fakt šikovnýho chlapa,kterej to tu dá dohromady než se vrátíme z porodky :wink: Už je to fakt dlouhý,malá sebou šije :dance: ještě ke všemu mám pocit že se otočila prdelkou napřed,pořád se mi cpe pod žebra :mrgreen: jsou nějaký fígle jak jí dostat do správný polohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
27.8.10 21:32
sandey píše:
No já se snažím to tu dát tak nějak dopořádku,ale nestíhám a už doma jednu prdelku mám,takže ona mi tu z toho zase dělá kůlničku na dříví :lol: Naštěstí mám fakt šikovnýho chlapa,kterej to tu dá dohromady než se vrátíme z porodky :wink: Už je to fakt dlouhý,malá sebou šije :dance: ještě ke všemu mám pocit že se otočila prdelkou napřed,pořád se mi cpe pod žebra :mrgreen: jsou nějaký fígle jak jí dostat do správný polohy?

No to máš šikovnýho chlapa, já bych se asi neodvážila tohle tomu svýmu přenechat :-) Šikovnej je taky, ale úklid… :-) U nás je problém, že se dělala okna a furt je to tady takový rozestavěný..Všude se něco válí a člověk se bojí to uklidit do sklepa, páč to třeba bude zas tenhle tejden potřeba :roll: Napsala jsem si seznam, co musím do porodu stihnout a za poslední týden jsem si škrtla jen „vydrhnout lednici“ a „umýt okna“, protože se mi jako na potvoru vrátily nevolnosti :cry:
Ty fígle jsou, ale jaké nevím, jsme hlavičkou dolů tak jsem to nezjišťovala, jukni na nějaké diskuze tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 21:35

Tak to jsi teda borka :palec: ,já se pustit do oken,tak už mě asi vezou,tak maximálně uvařit,umýt nádobí a mám toho až nad hlavu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6555
27.8.10 21:41
rozmary píše:
Tak to jsi teda borka :palec: ,já se pustit do oken,tak už mě asi vezou,tak maximálně uvařit,umýt nádobí a mám toho až nad hlavu :mrgreen:

Taky jsem to pak hodinu rozdýchávala, máme okna 2 metry vysoká, dvojitá :zed: No ale co se dá dělat, byla po tom malování nehorázně zablitá :-? Na ostatní místnosti už prdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.8.10 22:45

Holky a je tu některá,které už odešla ta hlenová zátka?Docela mě to děsí,až k tomu dojde tak budu asi pěkně hysterčit,já jsem ze všeho taková vybzikaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
27.8.10 23:36

Jsem v 36tt a taky se snažim doma něco dělat,ale s tím bříškem už to jde špatně a mám pocit,že nic není hotové a všude je bordel jak v tanku a to se mi přítel snaží pomáhat.A hlavně hormony mě nutí pořád něco dělat.ale tvrdnoucí břicho a kopance od malý mi to moc nedovolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
28.8.10 11:24

Holky, musime vydrzet! :hug: V utery zacinam 35tt a citim se jako hroch, a vsichni me hrozne s…u :oops: Tuhle jsem mela pocit, ze se me mimco pokousi rozparat :huban: Vsechno me boli, nikam se nedohrabu, ted jsem zacala chrapat - fakt sexy :mrgreen: A rodit nemuzu, protoze MALUJEME!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.8.10 12:00
Petra_a_Eli píše:
A rodit nemuzu, protoze MALUJEME!! :zed:

To je síla, vid, my zas oškrabovali a natírali okna, bychom si mohli podat ruce - taky jsme to mohli udělat v 5.měsíci a ne teď před porodem :zed: Právě díky těm oknům nic nestíhám :roll: Jo a abych se nenudila, nebo nenabyla dojmu, že už to uklízení začíná trošku odsejpat, spadl nám včera kus zdi a dnes mi tím pádem zedník zas celej byt zaprášil a zasr*l :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
28.8.10 12:48

Xangel87 tak to by mě asi jeblo :roll: taky jsme plánovali malování,ale už to do porodu nestihnem,tak mě ten hnusnej úklid bude čekat až s miminem,lepší vyhořet :-? Taky už mám náladičky,celý těhotenství to docela šlo,žádný hormonální výkyvy,ale jak jsem pořát tlustější a neohrabanější,tak mám slovník za kterej by se nemusel stydět starej dlaždič :oops: a dokonce už i dcera mě začala poslouchat,tak to ze mě musí jít fakt hrůza :lol: Už to chci mít zasebou :hug:

• Citovat
  • Upravit
17058
28.8.10 13:28

Tak se přidávám k vám - dnes končím 34tt a kdybych měla jít rodit,tak klidně jdu.Jsem neohrabaná,bolí mě kříže,nohy a další části těla :lol: a s úklidem jsme na tom stejně- nestíhám, uklízím tak nějak po částech a než je hotové vše,tak můžu začít od začátku…
Akorát si nejsem jistá,že po porodu to stíhat budeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
28.8.10 13:36
xangel87 píše:
Petra_a_Eli píše:
A rodit nemuzu, protoze MALUJEME!! :zed:
To je síla, vid, my zas oškrabovali a natírali okna, bychom si mohli podat ruce - taky jsme to mohli udělat v 5.měsíci a ne teď před porodem :zed: Právě díky těm oknům nic nestíhám :roll: Jo a abych se nenudila, nebo nenabyla dojmu, že už to uklízení začíná trošku odsejpat, spadl nám včera kus zdi a dnes mi tím pádem zedník zas celej byt zaprášil a zasr*l :zed: :zed:

Uff, tak to bych po nem ty kusy snad zacala hazet :lol: Jako zatim to neni tak hrozny, moc se neangazuju, oblepila jsem cely byt, redim barvy a musim rict, ze na praci se kouka dobre :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
28.8.10 19:13
Petra_a_Eli píše:Uff, tak to bych po nem ty kusy snad zacala hazet :lol: Jako zatim to neni tak hrozny, moc se neangazuju, oblepila jsem cely byt, redim barvy a musim rict, ze na praci se kouka dobre :mrgreen:

No ono copak to malování, ale ten uklid po tom :) Jestli budeš jako já, tak pak chytneš nerva, protože nebudeš vědět kde začít, ale budeš moc dobře vědět, že do porodu zbývá měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí