Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky,začínám 35 týden a jde na mě strach z porodu,tvrdne mi bříško,špatně se mi dýchá,jsem nemotorná,už bych to chtěla mít za sebou,jste na tom stejně,nebo jsem jenom já tak vyřízená
Přemýšlím jaké to bude,mám docela strach
![]()
Jsem ve stejném týdnu, strach z porodu sice nemám, ale jinak jsem na tom podobně - sotva lezu, do všeho bourám ,ohnout se nemůžu, pohyby mám tak silné, že mám pocit, že mě malej roztrhne břicho…Už se taky nemůžu dočkat porodu.Jen mám v tuhle chvíli hrozné nervy z toho, že nic zatím není hotové, nic připravené, doma bordel jak v tanku a já to prostě NESTÍHÁM uklidit ![]()
No já se snažím to tu dát tak nějak dopořádku,ale nestíhám a už doma jednu prdelku mám,takže ona mi tu z toho zase dělá kůlničku na dříví
Naštěstí mám fakt šikovnýho chlapa,kterej to tu dá dohromady než se vrátíme z porodky
Už je to fakt dlouhý,malá sebou šije
ještě ke všemu mám pocit že se otočila prdelkou napřed,pořád se mi cpe pod žebra
jsou nějaký fígle jak jí dostat do správný polohy?
sandey píše:
No já se snažím to tu dát tak nějak dopořádku,ale nestíhám a už doma jednu prdelku mám,takže ona mi tu z toho zase dělá kůlničku na dřívíNaštěstí mám fakt šikovnýho chlapa,kterej to tu dá dohromady než se vrátíme z porodky
Už je to fakt dlouhý,malá sebou šije
ještě ke všemu mám pocit že se otočila prdelkou napřed,pořád se mi cpe pod žebra
jsou nějaký fígle jak jí dostat do správný polohy?
No to máš šikovnýho chlapa, já bych se asi neodvážila tohle tomu svýmu přenechat
Šikovnej je taky, ale úklid…
U nás je problém, že se dělala okna a furt je to tady takový rozestavěný..Všude se něco válí a člověk se bojí to uklidit do sklepa, páč to třeba bude zas tenhle tejden potřeba
Napsala jsem si seznam, co musím do porodu stihnout a za poslední týden jsem si škrtla jen „vydrhnout lednici“ a „umýt okna“, protože se mi jako na potvoru vrátily nevolnosti ![]()
Ty fígle jsou, ale jaké nevím, jsme hlavičkou dolů tak jsem to nezjišťovala, jukni na nějaké diskuze tady…
Tak to jsi teda borka
,já se pustit do oken,tak už mě asi vezou,tak maximálně uvařit,umýt nádobí a mám toho až nad hlavu ![]()
rozmary píše:
Tak to jsi teda borka,já se pustit do oken,tak už mě asi vezou,tak maximálně uvařit,umýt nádobí a mám toho až nad hlavu
Taky jsem to pak hodinu rozdýchávala, máme okna 2 metry vysoká, dvojitá
No ale co se dá dělat, byla po tom malování nehorázně zablitá
Na ostatní místnosti už prdím.
Holky a je tu některá,které už odešla ta hlenová zátka?Docela mě to děsí,až k tomu dojde tak budu asi pěkně hysterčit,já jsem ze všeho taková vybzikaná ![]()
Jsem v 36tt a taky se snažim doma něco dělat,ale s tím bříškem už to jde špatně a mám pocit,že nic není hotové a všude je bordel jak v tanku a to se mi přítel snaží pomáhat.A hlavně hormony mě nutí pořád něco dělat.ale tvrdnoucí břicho a kopance od malý mi to moc nedovolují.
Holky, musime vydrzet!
V utery zacinam 35tt a citim se jako hroch, a vsichni me hrozne s…u
Tuhle jsem mela pocit, ze se me mimco pokousi rozparat
Vsechno me boli, nikam se nedohrabu, ted jsem zacala chrapat - fakt sexy
A rodit nemuzu, protoze MALUJEME!! ![]()
Petra_a_Eli píše:
A rodit nemuzu, protoze MALUJEME!!
To je síla, vid, my zas oškrabovali a natírali okna, bychom si mohli podat ruce - taky jsme to mohli udělat v 5.měsíci a ne teď před porodem
Právě díky těm oknům nic nestíhám
Jo a abych se nenudila, nebo nenabyla dojmu, že už to uklízení začíná trošku odsejpat, spadl nám včera kus zdi a dnes mi tím pádem zedník zas celej byt zaprášil a zasr*l
![]()
Xangel87 tak to by mě asi jeblo
taky jsme plánovali malování,ale už to do porodu nestihnem,tak mě ten hnusnej úklid bude čekat až s miminem,lepší vyhořet
Taky už mám náladičky,celý těhotenství to docela šlo,žádný hormonální výkyvy,ale jak jsem pořát tlustější a neohrabanější,tak mám slovník za kterej by se nemusel stydět starej dlaždič
a dokonce už i dcera mě začala poslouchat,tak to ze mě musí jít fakt hrůza
Už to chci mít zasebou ![]()
Tak se přidávám k vám - dnes končím 34tt a kdybych měla jít rodit,tak klidně jdu.Jsem neohrabaná,bolí mě kříže,nohy a další části těla
a s úklidem jsme na tom stejně- nestíhám, uklízím tak nějak po částech a než je hotové vše,tak můžu začít od začátku…
Akorát si nejsem jistá,že po porodu to stíhat budeme ![]()
xangel87 píše:Petra_a_Eli píše:To je síla, vid, my zas oškrabovali a natírali okna, bychom si mohli podat ruce - taky jsme to mohli udělat v 5.měsíci a ne teď před porodem
A rodit nemuzu, protoze MALUJEME!!Právě díky těm oknům nic nestíhám
Jo a abych se nenudila, nebo nenabyla dojmu, že už to uklízení začíná trošku odsejpat, spadl nám včera kus zdi a dnes mi tím pádem zedník zas celej byt zaprášil a zasr*l
![]()
Uff, tak to bych po nem ty kusy snad zacala hazet
Jako zatim to neni tak hrozny, moc se neangazuju, oblepila jsem cely byt, redim barvy a musim rict, ze na praci se kouka dobre ![]()
Petra_a_Eli píše:Uff, tak to bych po nem ty kusy snad zacala hazetJako zatim to neni tak hrozny, moc se neangazuju, oblepila jsem cely byt, redim barvy a musim rict, ze na praci se kouka dobre
No ono copak to malování, ale ten uklid po tom
Jestli budeš jako já, tak pak chytneš nerva, protože nebudeš vědět kde začít, ale budeš moc dobře vědět, že do porodu zbývá měsíc ![]()