Calibrum baby plan

7882
27.8.10 12:19

Calibrum baby plan

Ahoj holky těhulky i snažící se, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s užíváním Calibru baby plan? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6868
27.8.10 12:23

Ahojda,

poctivě jsem papkala před i v průběhu prvního trimestru. Teď už je ve 3.trimestru a dlabu Calibrum mami. Takže za mě spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.8.10 12:33

Podle mě je lepší obyčejná listovka za pár korun. Ale já obecně umělé vitamíny moc neuznávám :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.10 12:41

Zdravá ženská s vyváženou stravu to nepotřebuje. A prý je statisticky doloženo, že se pak rodí moc velké děti ;-)

• Citovat
  • Upravit
Via
5078
27.8.10 12:44

Já jsem užívala tři měsíce před otěhotněním a v prvním trimestru, teďka už neberu žádné. Nevím jestli ty vitamíny nějak přispěly k otěhotnění a k tomu, že čekám zdravé dítě :think: Ale příště bych je klidně brala znovu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
27.8.10 12:46

Anonymní: Vidíš, zrovna na to jsem se ptala svoji gynekoložky a ta říkala, že to je naprostá hloupost a nikdo nikde nedokázal vliv vitamínů na velikost dětí. Někdy v minulosti, že se užíval nějaký trochu driják (název fakt netuším) a ten prý to dělal. Ale v současné době na trhu není prý jediný vitamínový preparát, který by prý ovlivnil velikost miminka. Tak nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.8.10 12:50

ahoj, ja som brala pred prvym tehu a v prvom trimestri. ci to pomohlo k otehotneniu, netusim. no moja gynekologicka povedala, ze ked mam vyvazenu stravu, nie je to potreba a ona osobne podobne vitamminy neuznava. specialne mi radila, nebrat mamavit, ze to sa potom rodia velke deti, kto ich ma potom rodit. takze myslim, ze ak jes vsetko, nemusis brat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.8.10 13:11

Ahoj, taky jsem Calibrum babyplan i Calibrum mami brala. Velké porodní váze nevěřím, prý to vliv nemá, vitamíny jsem na doporučení gynekologa brala při všech 5 těhotenstvích a mezi 1. a 5. dítětem byl v porodní váze rozdíl skoro 1 kg :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
27.8.10 13:18
Hamiks píše:
Ahoj holky těhulky i snažící se, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s užíváním Calibru baby plan? Díky

Ahoj těhulky i maminy,ze svých zkušeností jsem kdysi brala vitamín E(to mi ale pak na genetice dr vymluvila.Je vhodný pro muže na podporu sperií a jejich"rychlosti"Doporučila miCalibrum baby plane.
Tak jsem dala na její radu a ejhle.Po letech snažení a doufání tu byly //.Pak jsem ho ještě brala v prvním trimestru.
Nevěřím na nesmysly o velkých dětech po vitamínech.Myslim si že by je genetici nedoporučili .A oni jsou asi ti praví kdy a jak poradit.Přeji hodně štěstí a držím palečky.
Já mam zdravého syna a jsem šťastná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
7.9.10 11:12

Tak já je brala asi do 12.tt, ale jenom proto, že čekám dvojčata a dr. mi to doporučil, jinak bych se na vykašlala, umělé vitamíny moc neuznávám, myslím, že pestrá strava stačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.2.14 13:10

užití Calibrum

Ahoj, já od konce října 2012 brala Babyplan od Calibrum dle doktorky a po dobrání jednoho balení v prosinci jsem si řekla že si vezmu další a na Nový rok jsme čekali naše první mimčo z kterého je krásný už skoro 5 měsíční chlapček ted už skoro 8kg:)..a pak jsem jsem po dobrání dvou balení brala od Calivity New Life..což je souhrn všech vitamínů z přírodních výtažků..ale záleží na každým..kžp. Calibrum asi pomohlo..protože obsahuje velké množství kys. listové :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí