Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky těhulky i snažící se, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s užíváním Calibru baby plan? Díky
Ahojda,
poctivě jsem papkala před i v průběhu prvního trimestru. Teď už je ve 3.trimestru a dlabu Calibrum mami. Takže za mě spokojenost. ![]()
Podle mě je lepší obyčejná listovka za pár korun. Ale já obecně umělé vitamíny moc neuznávám
.
Zdravá ženská s vyváženou stravu to nepotřebuje. A prý je statisticky doloženo, že se pak rodí moc velké děti ![]()
Já jsem užívala tři měsíce před otěhotněním a v prvním trimestru, teďka už neberu žádné. Nevím jestli ty vitamíny nějak přispěly k otěhotnění a k tomu, že čekám zdravé dítě
Ale příště bych je klidně brala znovu ![]()
Anonymní: Vidíš, zrovna na to jsem se ptala svoji gynekoložky a ta říkala, že to je naprostá hloupost a nikdo nikde nedokázal vliv vitamínů na velikost dětí. Někdy v minulosti, že se užíval nějaký trochu driják (název fakt netuším) a ten prý to dělal. Ale v současné době na trhu není prý jediný vitamínový preparát, který by prý ovlivnil velikost miminka. Tak nevím… ![]()
ahoj, ja som brala pred prvym tehu a v prvom trimestri. ci to pomohlo k otehotneniu, netusim. no moja gynekologicka povedala, ze ked mam vyvazenu stravu, nie je to potreba a ona osobne podobne vitamminy neuznava. specialne mi radila, nebrat mamavit, ze to sa potom rodia velke deti, kto ich ma potom rodit. takze myslim, ze ak jes vsetko, nemusis brat.
Ahoj, taky jsem Calibrum babyplan i Calibrum mami brala. Velké porodní váze nevěřím, prý to vliv nemá, vitamíny jsem na doporučení gynekologa brala při všech 5 těhotenstvích a mezi 1. a 5. dítětem byl v porodní váze rozdíl skoro 1 kg ![]()
Hamiks píše:
Ahoj holky těhulky i snažící se, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s užíváním Calibru baby plan? Díky
Ahoj těhulky i maminy,ze svých zkušeností jsem kdysi brala vitamín E(to mi ale pak na genetice dr vymluvila.Je vhodný pro muže na podporu sperií a jejich"rychlosti"Doporučila miCalibrum baby plane.
Tak jsem dala na její radu a ejhle.Po letech snažení a doufání tu byly //.Pak jsem ho ještě brala v prvním trimestru.
Nevěřím na nesmysly o velkých dětech po vitamínech.Myslim si že by je genetici nedoporučili .A oni jsou asi ti praví kdy a jak poradit.Přeji hodně štěstí a držím palečky.
Já mam zdravého syna a jsem šťastná ![]()
Tak já je brala asi do 12.tt, ale jenom proto, že čekám dvojčata a dr. mi to doporučil, jinak bych se na vykašlala, umělé vitamíny moc neuznávám, myslím, že pestrá strava stačí ![]()
Ahoj, já od konce října 2012 brala Babyplan od Calibrum dle doktorky a po dobrání jednoho balení v prosinci jsem si řekla že si vezmu další a na Nový rok jsme čekali naše první mimčo z kterého je krásný už skoro 5 měsíční chlapček ted už skoro 8kg:)..a pak jsem jsem po dobrání dvou balení brala od Calivity New Life..což je souhrn všech vitamínů z přírodních výtažků..ale záleží na každým..kžp. Calibrum asi pomohlo..protože obsahuje velké množství kys. listové
![]()