Nespavost na začátku 9. měsíce těhotenství

1769
27.8.10 09:01

nespavost

ahoj holky, ted zacinam 9mesic a tak 3/4 tehotenstvi se pravidelne budim kolem jedny hodiny v noci, presunu se od pritele do obyvaku chvilku cucim do stropu a pak usnu, chudak pritel si mysli ze snim nechci lezet v jedny posteli ale delam to jen proto ze uz v loznici znova neusnu :-( mela jste to taky nektera? ja jen doufam ze az porodim tak to prestane, nebo myslite ze me budi takhle prcek? jako necejtim ho v noci kopat, je hodnej pres noc me vubec nebudi, budim se sama :-( jen porad nechapu ze fakt vzdy presne kolem 1hodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
27.8.10 09:04

Market ja to mela taky tak akorat ja si pustila film na pocitaci a po dvou hodinach koukani jsem usla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
27.8.10 09:06

a taky tak pravidelny? ja se fakt jinak nevzbudim nez kolem ty jedny :-) az si rikam jestli me malej nepripravuje na to ze kolem jedny pojedem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
27.8.10 09:24

Market, taky trpím v těhotenství nespavostí :roll: Zkoušela jsem pít meduňku, efekt nic moc, ale tak pro dobrý pocit :wink: Nejvíc mě vytáčel manžel, který mi pořád říkal, ať spím, dokud ještě můžu :zed: Neboj, po porodu to fakt přejde a budeš spát, kde se bude dát :wink:
Přeju pohodový zbytek těhotenství, rychlý porod a zdravé a hodné miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.8.10 09:56

Já cca od 3/4 těhu chodila spát v 1 h. Dříve jsem prostě neusla ani náhodou. Takže místo toho převalování a oddychování v posteli jsem raději vždycky zmizla do obýváku k telce a pak až v tu 1 h šla spát :-d
Mmch, voda mi praskla v 1.30 h :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
27.8.10 10:09

no to je to co si rikam ja, ze pojedu rodit kolem jedny :-) to aspon vim ze pritel bude doma a ne v praci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
27.8.10 21:23

Ahoj, no já děsný, už od 5. měsíce - spím v polospánku, páč jsem zvyklá spát na bříše, což jaksi nemůžu…Pak když ležím na boku, tak se budím každý dvě hodiny, jsem přeleželá, jako když spím v autobuse. Manžel je ze mě taky nerv, prý do něj celou noc strkám… Když si pak jdu lehnout přes den, tak spím mnohem lépe, roztáhnu se na celou postel :). Snad to pak přejde, páč jsem zbitá, jak když štípu dříví a mám strašný! noční můry - máte to některá? Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy spala bez snů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.8.10 21:33

To já sebou melu dvě hodiny před spaním ze strany na stranu,pak jdu čůrat,pak se zase melu a když už zaberu tak chrním každej den do 9,někdy ještě dýl :wink: až se nám to narodí to bude pěkná pecka,než se zase přeorientuju :wink:

• Citovat
  • Upravit
1.11.11 07:04

No to mě tento problém začal v těhotenství, a pokračoval ještě dlouho poté. Když se malá narodila, prvních pár měsíců nespala snad vůbec. Trpěla na koliky. Nakonec jsem musela ve 4 měsíci přestat kojit - kvůli intoleranci na moje mléko. Malá poté začala spát dobře, zato já ne. Nejdřív jsem zkoušla různé tipy od známých - čaje, mléko s medem… ale nakonec mi pomohl až Benosen. Spím po něm sladce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.12.11 01:47

Nespavost

Jsem ve 34 týdnu těhotenství,asi týden už nemůžu vůbec spát,začne se stmívat cca kolem osmé a mě se spát chce,jsem unavená. Ale nemůžu usnout,usnu max na hodinku,pak jsem vzhůru tak do čtyř a nakonec usnu a kolem osmé se zase budím. je to šílený,zkoušela jsem čaje,nejíst před spaním,nekoukat na TV…nic nezabírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50158
18.12.11 02:05
Beruška69 píše:
No to mě tento problém začal v těhotenství, a pokračoval ještě dlouho poté. Když se malá narodila, prvních pár měsíců nespala snad vůbec. Trpěla na koliky. Nakonec jsem musela ve 4 měsíci přestat kojit - kvůli intoleranci na moje mléko. Malá poté začala spát dobře, zato já ne. Nejdřív jsem zkoušla různé tipy od známých - čaje, mléko s medem… ale nakonec mi pomohl až Benosen. Spím po něm sladce :)

Ten Benosen je dobrý, vzala jsem si ho asi 3× fakt mi to dost pomohlo. Měla jsem problémy se spaním až tak 3 měsíce po porodu a po změně času na letní. Kolem 5h ráno jsem krmila syna a pak jsem nemohla už spát, jelikož bylo světlo a prosvítalo mi to i přes žaluzie. Ještě jsem si dala tmavou deku na okno, aby nic neprosvítalo a taky mi to dost pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.12.11 02:16

no mě spíše dělá problém usínat v úplné tmě,teď v posledních dnech více než jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
těhulka87
18.12.11 21:06

já jsem 4tt + 5 a nespím už 10 dní, na břichu to nejde, bolí mě i dost prsa, noční můry, po tmě neusnu vůbec, co hodinu -dvě jsem vzhůru ráno od 4 až tak do 11 dopol. a pak usnu na 3-4hodky. Jsem už celkem dost unavená ale lehnout a spát nejde.

• Citovat
  • Upravit
1584
19.12.11 04:36

Taky se pridavam k nespavcum a nejhorsi jsou ty debilni zive sny. To my hlava nebere, jak se mi muzou zdat takove hovadiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
19.12.11 05:27

Mám stejné problémy jako vy… :? Jsem na konci šesteho měsíce… Byla jsem zvykla spávat na břiše.. Zrovna třeba dneska: šla jsem spát kolem jedenacte, usla sem asi o pul noci, v jednu čurat a pak už sem neusla… Čekala sem az přitel pujde do prace a zapla pc :-) :mrgreen: Ale nejvic mě dokáže naštvat, když usnu a za hodinu se vzbudim a musím jít čurat :cert: :cert: Jinak naštěstí žádné noční mury…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí