Kdy na první kontrolu

102677
26.8.10 17:35

kdy na první kontrolu

ahoj holčinky, vím, že už tu nějaké takové téma bylo, ale našla jsem jen jedno se starším datem. kdypak jste šly na první návštěvu k lékaři po vynechání menstruace nebo po zjištění pozitivního těhotenského testu? moc děkuji za Vaše informace :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
26.8.10 17:40

Ahoj, já šla vždycky cca po 2-3 týdnech po vynechání MS :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.8.10 17:41

Já doporučuji čím později, tím lépe (samosebou pokud nemáš problémy), protože když tam naběhneš hned za 14 dnů, tak ještě není vidět srdíčko na UTZ a stejně ví člověk prd a musí čekat na další kontrolu, jestli to bude OK. Já šla teď až když jsem byla v 7.tt, :srdce: krásně tlouklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.8.10 17:44

Já taky šla 7 tt, sestřička u doktorky mi to při objednání hned takhle spočítala, abych tam nešla zbytečně brzy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
26.8.10 17:49

Já jsem šla v 6 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.8.10 17:54

Po zjištění pozitivního testu,ale objednal mě za dost dlouho,cca 3 týdny,tak jsem si u známé v nemocnici nechala udělat krevní test,a ten vyšel pozitivně,hcg bylo dost vysoké na mnou předpokládanou dobu těhotenství,tak jsem šla s tím k doktorovi,aby mi potvrdil nebo vyvrátil dvojčata.Naštěstí jsem si to jen blbě spočítala,a byla jsem v 9 a ne 5 týdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
26.8.10 18:44

Momi33: to byl můj sen! Bohužel mi pak vyšlo to nižší… :-D

Každý doktor to rád jinak, ale je opravdu lepší tam jít rovnou na srdíčko - zavolej si, ono ti už řeknou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
26.8.10 19:17

ja sla v 10tt, aspon jsem se nestresovala s cekanim na srdicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
26.8.10 19:54

jste hodné, holky, děkuji za odpovědi. když já mám právě strach, že to nevydržím. jsem hodně v začátku a trochu mě znepokojuje, že mě pořád pobolívá v levém podbřišku. :nevim: snad je to o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
26.8.10 19:56

Já šla právě vždycky tak brzo, bo jsem měla u 3 těhu dlouho negativní testy a pak jsem taky chtěla mít jistotu, že to není mimoděložní… MUDr. mi na to nikdy neřekl půl slova, že jdu brzo :wink:
Saji, gratuluju a ať je vše OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
26.8.10 19:59

To pobolívání je normální… a doktor ti s ním stejně nepomůže. To chce jen klid a být na sebe hodná :-D
(Ježuch, jak je možné, že tohle píšu? Přímo jsem tyhle rádoby uklidňovačky nesnášela. No jo, ale je to tak. :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
26.8.10 20:53

Pokuď nemělas nějaké problémy s otěhotněním, tak je lepší jít až kolem toho 7. týdne. Já měla po dvou potratech, tak mě chtěl doktor vidět co nejdřív, aby se případné těhotenství podpořilo lékama. Hlavu vzhůru, něčím se zaměstnej a těch „pár“ dní ti rychle uběhne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
26.8.10 21:08
MaeScaterova píše:(Ježuch, jak je možné, že tohle píšu? Přímo jsem tyhle rádoby uklidňovačky nesnášela. No jo, ale je to tak. :-D)
:lol: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
26.8.10 21:09

moc díky za Vaše odpovědi a klidně pište dál, ráda si přečtu co nejvíce názorů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
26.8.10 21:12

Tak já se také přidám. Šla jsem hned po vynechání ms, když jsem si udělala test. Doktor mne prohlédl a objednal do první poradny. Chtěla jsem to mít co nejdříve za sebou, protože sestra měla mimoděložní, tak jsem byla trošku vystrašená :roll: Mám ale pečlivého pana doktora a tak jsem naopak byla pochválená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí