Jsem asi těhotná

Anonymní
26.8.10 11:33

Jsem asi těhotná

Dobrý den chtěla bych se poradit co mám dělat když jsem asi těhotná, začínám mít příznaky. Bojím se jít i na gynekologii. Nevím co budu dělat když budu fakt v tom je mi 16 let. Ale na potrat bych nešla toho se bojím už jenom kvůli těm rizikům. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
26.8.10 11:35

A jak víš, že jsi ASI těhotná? Dělala sis testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.8.10 11:36

ahoj, a test si si robila? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.10 11:37

jj test jsem si dělala a vyšel pozitivní

• Citovat
  • Upravit
11502
26.8.10 11:40

No tak to těhotná budeš, šupajdi k dr., ten ti neublíží. Nevím jak to budeš mít s rodiči/jaký máš s nimi vztahy, já bych z toho teda nadšená nebyla, ale dceru bych kvůli tomu nevraždila, je to opravdu lepší než jít na potrat, to bych ji nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
26.8.10 11:41

Ahoj,nemáš jednoduchou situaci,ale na gyndu budeš asi muset chtě nechtě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297

Tak pokud vysel pozotivni test, tak asi tehotna budes. Nejdriv bych to rekla budoucimu otci, ma pravo vedet, ze se neco deje, pak bych sla k dr, posle te na krev, vysetri a bud potvrdi nebo vyvrati tehotenstvi.
No a pak jsou na rade rodice, meli by to vedet co nejdriv. Asi to nebude prochazka ruzovym sadem, pokud vis, ze by te nutili do potratu, pockala bych, az uplyne prvni trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

jj dobře já si tam dojdu hned v pondělí. páč ted jsem na dovolený. děkuju ..... bduu se to snažit doma něják vysvětlit. ;( potom dám vědět jak to dopadlo díky moc

• Citovat
  • Upravit
3337
26.8.10 11:42

Zajdi si k dr. stejně by jsi tam musela. A rodičům to také budeš muset povědět, protože asi nejsi v situaci, že bys měla vlastní peníze a vlastní byt… Budeš to s nimi muset vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.8.10 11:47

Ahoj, tak jestli máš pozitivní test a příznaky, tak to asi těhotná budeš. Je těžké radit, když neznám tvoji životní situaci, ale pokud nechceš na potrat, tak musíš dobře promyslet, co dál. Za 7-8 měsíců (podle stáří těhotenství) se narodí miminko, tak se na něj musíš připravit. Zkus zajít za mamkou, určitě tě nevyhodí a poradí a obejme. A taky by bylo dobré, s mamkou, zajít na gyndu, aby tě doktor zkontroloval. Nebo, jestli nemáš jinou možnost, exitstuje určitě nějaké krizové centrum pro matky a děti ve tvém okolí, tam ti také poradí. Moc držím pěstičky, buď silná, ať to zvládneš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.8.10 11:47

Těhu nejspíš opravdu jsi i když já měla pozitivní test a těhu jsem nebyla :lol: .
Držim palce at to zvládneš a musí to být strašně těžký oznámit to rodičum,ale pokud máte hezký vztah tak tě podrží i když asi si to trochu slízneš,ale za chvilku je to přejde .drži palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
26.8.10 12:22
čičinka píše:No a pak jsou na rade rodice, meli by to vedet co nejdriv. Asi to nebude prochazka ruzovym sadem, pokud vis, ze by te nutili do potratu, pockala bych, az uplyne prvni trimestr.

Souhlasím úplně s čičinkou, ale nevím jestli to rodičům nehlásí i lékař :nevim: . Dělala jsem v nemocnici na chirurgii a jednou jsme tam přijímali 16 holku s podezřením na slepák. Slepák to nebyl, byla těhotná. Doktor jí dal jeden den aby to rodičům řekla. Ona to neudělala, tak to řekl on. Nevím jak maji doktoři v tomhle nastavený zákon když jsi vlastně nezletilá. Jinak ti tu situaci nezávidím, ale přeju ti, aby ti to dobře dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
26.8.10 12:29

Issobel - asi máš pravdu, doktor to asi musí rodičům nahlásit. Proto si myslím, že by bylo možná lepší, kdyby to holčina řekla nejdřív doma a pak šla s mamkou na gyndu. Bude mít i větší podporu a nemusí se tolik bát. Ale tím nechci říct, co má dělat, rozhodnutí je jen na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
26.8.10 12:32

Také ti situaci nezávidím, ale co se dá dělat už se stalo.
Myslím si,ale totéž co Issobel, že doktor má povinnost to oznámit rodičům, protože jsi nezletilá. Proto jestli máš dobrý vztah s rodiči, řekni jim to co nejdřív a na gyndu už tě může mamka doprovodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
26.8.10 12:59

Anonymku-uhle situani nějak nezávidím.
Ale co nejdříve to řekni svím rodičum,lékasři májí právo to povědět tým rodičum.
A co honem šupajdi na tu gyndu budu držet moc palečky aby se to nějak vyřešilo je to moc těžká situace pro tebe.
Hlavně vše dělej v klidu…
Taky bych svoji dceru nehnala na potrat hlavně aby to dopadlo na velkou jedničku.
A drž se. :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky