Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky jsem tu poprve, tak me napadlo ze bych zalozila novou diskuzi, cekam dvojčátka v březnu…ted jsem 11T.kdo z vas take čeká dvojčátka??rada si s nim popovídám .
ahojky, sice nečekám dvojčátka ale máme založenou diskuzi březňátka 2011 tak se k nám klidně přidej
Ahojky
My-dvojčecí čekatelky a maminy jsme v uzavřené skupině Dvojčata 2010,když si požádáš o přístup, holky ti ho určo povolí ![]()
Ahoj,
taky čekám dvojčátka na březen 2011. To je super, že tu jsi. ![]()
ahoj už jsem myslela že tady nikdo už nebude s dvojčátkama, ale jsem moc ráda že tu si…a kolikátý týden si??já 11.
Ahoj 22,to je dobře,že jsi založila tuto diskusi,čekám také dvojčata v březnu..Jsem 12tt.A jak ti je??máš nějaké bolesti??Mě totiž strašně bolí kříže,je mi špatně,zvracim,hlava bolí..jako nikdy.Tak jsem zvědavá,jak to máš ty???? ![]()
ahojky Herma, no já naštěstí nezvracim, akorád se mi točí hlavička,jinak mi nic neni akorad se potim a chodim často na malou nejvíc v noci a odkat si??
jinak jestli tě bolí hlava, tak zkus více bumbat,
a máš nějaké choutky já ještě ani tak ne jím pořád stejně, ani nejsem tak unavená ale to asi přijde že..
a už máš kartičku??já v pondělí dostanu fotečky i kartičku tak se moc těším ![]()
Z moravy,ty??Piju,myslim dost..až 4 litry deně,takže víc už to nejde
,bolí mě hlavně jak je takto horko a svítí slunko.Ale dá se to vydržet.Jinak já jsem strašně,ale strašně unavená..právě neznám nikoho kdo by měl,nebo čekal dvojčata,tak jsem strašně ráda,žes napsala ![]()
Chutě žádné zvláštní nemám,kdybych necítila hlad,tak ani nepotřebuju jíst
To proto,že je mě zle po jídle.A co hlad,máš pořád?Já musím třeba ráno ve 3 vstát a jít si vzít rohlík,budím se jak je mi špatně z hladu.Je to děs,snad to přejde brzo.Průkazku už mám od 8tt
no každé ráno když vstanu, tak si musím udělat pořádnou snídani třeba 4 rohlíky s máslem to ted mám strašně ráda, sladké ani nemusím, ale měla jsem je moc ráda…a máš neschopenku já hned od začátku těhu, protože jsčem před 4 měsíci potratila v 6 týdnu tak mi napsal rizikove a nejaké vycházky..
jo a jsem z jižních čech z Písku no kousek za Pískem na vesnici
![]()
Nechodím do práce,víš..máme ty dvojčata z umělého oplodnění,takže jak jsem pořád chodila k doktorom než jsem otěhotněla,tak jsem přišla o práci.Jsem doma.Ale vubec mě to nevadí,pže jsem ráda,že se nám to konečně podařilo.My bydlíme kousek od Zlína.Tak to je bezva,že se vám podařilo tak rychle otěhotnět znova
A zrovínka dvojčátka ![]()
no já to mám v genech můj deda mel brasky z dvojčat tak jsem byla na řadě já a máme dvouvaječné dvojčátka ty také určitě vid…máš icq
napadlo mě že bysme si mohli písat v icq to je rychlejší jestli souhlasíš ![]()