Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
22.9.10 12:05

Pavli neboj však mi tě dohoníme a třeba i předhoníme.Já jsem teď dovařila svojí bramboračku a jdu "vypakovat " manžela do práce ,jede na odpolední a hned za chvilku mi dorazí Kačka ze školy a pak už jen budu čekat na zedníky na komín-takže žádná prochajda dneska nebude.
Hermy má pravdu je nás tady docela dost,jen se žádná nějak nechce přidat se psanim,asi nemaji holky čas a nebo chuť,ale i já jsem ráda že vás tady mám ,sedět doma a nemět si s kym popovídat je hrozná představa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 12:11

petru, ty už asi moc nechodíš do diskuze miminka únor 2011, co? Ale chodila jsi tam, nebo se pletu? :wink:
Já jdu teď upéct nějakou buchtu, ať mám navečír co mlsat :lol: a pak se divím, že přibírám :mrgreen:
Já jsem doma celej den sama, manžel jezdí z práce až večer :-( tak ještěže existuje ten internet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.9.10 13:04

Tak ještě se tam chodím koukat,ale už moc nepíšu-teda vůbec jen sleduju holky jak se která má-je jich tam na mě nějak moc a nevyznám se v nich :oops: :oops: :oops: :oops: .
Buchty teda nepeču,protože je u nás nikdo moc nejí,vždycky dostanem v neděli od babiček a stejně to kolikrát i vyhazuju :oops:
Můj manžel chodí na třísměnný provoz a jezdí až do Prahy (54KM) ale už jsem si zvykla a když něco tak tady mám rodinu a nebo zavolám jeho rodičům a ty jsou tady tak do čtvrt hodinky,takže se nemusim ničeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 13:24

Tak to jsme od Prahy stejně daleko, já to mám taky tak :-) Bude to zajímavý, budu rodit v Podolí, tak doufám, že tam nepojedeme honem na poslední chvíli :-)
My bydlíme v RD s mými rodiči, my jsme v patře a rodiče dole, takže když je dlouhá chvíle nebo mi je smutno nemám to daleko :palec:
Já spíš peču, protože se nudím :oops: a ono se to vždycky sní a když to nesníme my, tak to porozdávám :wink:
Jsem četla, že ve 20. týdnu miminko začíná vnímat zvuky z okolí a že by na něj maminka měla mluvit… no nevím, ale já si budu připadat jak blázen asi :lol: Ty jsi, když jsi byla těhu na mimčo v bříšku mluvila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.9.10 16:01

Už ses v tom Podolí byla zaregistrovat?? a vzali tě normálně??? nebo u toho měli řeči??.Já jsem při prvním těhu moc nemluvila,ono taky když je člověk sám doma a ještě si má povídat ,tak to je na cvokhaus :lol: :lol: :lol: :lol: ,ale dávala jsem si na bříško takového hracího medvídka a tim jsem jí vždycky když hodně kopala uklidnila :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 16:07

Jojo, Podolí mě vyšlo.
No právě to povídání mi nějak nejde, člověk sám doma a ještě mluvit na mimča v bříšku :lol: Ale vidíš s tou hrací hračkou je to dobrý nápad :potlesk: To by je pak mohlo až budou na světě hodně utišit, že jo? :palec:
Teď jsem přišla z prochajdy, pesan odpadl hned do bezvědomí, já jsem teda taky trošku uťapaná ale zatím to jde, jsem zvědavá večír :wink:

Příspěvek upraven 22.09.10 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.9.10 16:12

a v tom Podolí mají i JIPku??, že bych to taky ještě zkusila…volala si tam nebo rovnou zajela a zkusila si to ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 16:19

Do Motola jsi zkoušela volat? Tam jsou taky specializovaný a mají JIPku. Tam berou ale musíš tam nahlásit, že čekáš dvojčátka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.9.10 16:29

ještě jsem tu prshu nezkoušela nikde,chtělla jsem Apolináře,ale to nevyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 16:49

Co ti řekli u Apolináře? Jestli budeš chtít, dám ti číslo na ten Motol :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 18:24

Holky, vy ještě nevíte pohlaví? Nebo už to dr. zkoušel poznat? :wink: A necháte si to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
22.9.10 18:40

Ahojky :mavam: !!!Tak já se teď moc nenudim,máme 14 dní před svatbou,takže furt se něco zařizuje,někam se jezdí,něco se shání,potom tu nudu nepřežiju :think: My pohlaví zatim nevíme,ani jsem se neptala.V pondělí jdu na utltrazvuk,tak uvidim,co mi řekne a co uvidí.Já bych to určitě chtěla vědět. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 19:09

Tak to u vás pomalu vrcholí předsvatební přípravy, co? Bude veliká svatba? :wink:
Taky chci vědět pohlaví, ve středu jdu na velkej UZ, tak snad budeme chytřejší :wink: a když ne, tak hlavně, že budeme zdravý :srdce:
A už nakupujete? A co kočárek? Máte už nějaký vybraný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
22.9.10 19:16

jo,přípravy už jsou v plném proudu.Máme cca.40 lidí.to stačí :lol: kočár ještě nevim jaký budeme kupovat.a výbavičku taky ještě nenakupujeme.na to je u nás ještě čas :-) a jména už máte vybraná??My Lukáš,Tobiáš a na holku Kristýna. 2 holky to si myslim nebudou :-) ale samozdřejmě,že se to může ještě změnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 19:29

Tak 40 lidí je teda už pořádná svatbička :palec:
My už kočárek máme vybraný jen čekáme po velkým UZ :wink:
Jména u kluků máme vybraná Adam a Matěj, u holky je jasná Eliška a asi Zuzana. A Lukáška jsem chtěla taky, strašně se mi to jméno líbí :palec: ale u manžela to nějak neprošlo :-? a to samý s Kristýnkou, taky jsem jí chtěla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí