Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lukáška právě vybral můj.Já chtěla Tobiáš a Tadeáš.Ale nakonec mě přemluvil
Mě se taky líbil Matěj ale dala si ho sestřenice.No a Zuzanu mám nevlastní sestru
S tím kočárkem já počkám až na vánoce,pže já furt říkám,cokoliv se může stát
Pavli,mě je furt tak špatně..já ti uplně závidím,že už to máš za sebou,mě to vubec nepřestává..cokoliv sním,se mě vrací zpátky. ![]()
Kolikátý, že jsi týden? Ale neboj, ty nevolnosti přejdou a bude ti hej
Já si taky vytrpěla svý
Ustávalo to postupně a nakonec to úplně vymizelo. Já vím, jak ti je ![]()
S tím kočárkem pozor, na dvojčátka se musí kočárky objednávat a čeká se na ně tak měsíc. Alespoň, co my jsme si vybrali obchod, tak tam to tak je. A kočárek nám tam do porodu schovají, protože domů ho dřív nechci
Jen ještě musíme s manželem vyřešit barvu kočárku, na tom jsme se jaksi ještě neshodli ![]()
A Tadeáška chce švagrová pokud budou mít kluka ![]()
ahoj holky mrzí mě že tady moc s váma často nejsem ted už se polepším…lítala jsem po doktorech obvodák, a taky navštěvy jsem měla docela dost…chci se zeptat jak je to s : bydlím kousek za pískem a jezdím do prahy-zbraslav k soukromníkovi…a prave by me zajimalo jak je to jestli se musim jit zaregistrovat sem k nam do písku nebo to berou automaticky ze tu bydlim??? a když bych musela tak dokdy se musim zaregistrovat???děkuji…jinak já mam vybrané jmena pro holku to manžel nechal na me …tak verunka,eliška,izabella ještě nevím..a kluk asi Petr po tátovi a Lukáš, Tomáš také nevim..to necham zase na manželovi
jinak vás všechny zdravim a at nám mimča pěkně rostou
papa
a ještě se chsi zeptat mě se nezobrazuje můj metřík,ikdyž v mém profilu ho mám????nevim nevim
22, s tou porodnicí by bylo nejlepší se zeptat
Porodnici si můžeš vybrat jakou chceš ale záleží na tom, kde chtějí registraci. V Praze se musíš registrovat ale myslím si, že všude jinde už ne, ale jistota je jistota a raději bych si tam zavolala, za to nic nedáš ![]()
Tak koukám u vás jména ještě definitivně nejsou rozhodnutý co?
Ale na to je ještě čas…
K tomu metříku, u tvého podpisu vidím jen adresu na ty stránky, kde se metřík dělá. To si celé smaž a zkus to znova, až si na těch stránkách metřík nastavíš, tak se ti vygeneruje taková divná adresa
a tu pak zkopíruj do podpisu a mělo by to fungovat ![]()
Ahoj holky!!Já jsem 15tt Pavli.My určitě nechceme nový kočár..takže já su v klidu,ono to nějak dopadne. ![]()
pavli me to nejde nereaguje to chtela jsem si zmenit i fotku a skocilo tam tahle sama a ten podpis nejde smazat..to já ho smažu ale skočí to tam zase jaKO BYCH TO NESMAZALA TAK NEVIM ![]()
Herma, tak to je v klidu s kočárkem
a nechceš si taky udělat metřík?
Mě ty nevolnosti začaly ustupovat tuším kolem 15. nebo 16. týdne, tak ještě chviličku vydrž
A už je ti alespoň lépe než ti bylo nebo je to pořád stejný?
22, ten metřík už se ti povedl
jen tvoje fotečka kapánek zmizla ![]()
22 šikula
a co ty? Jaký budete kupovat kočárek nový nebo starší? A už máte nějakou představu? ![]()
Někdy si ho udělám,ten metřík.Nějak příští týden po testech
Mě právě přijde,že je to pořád stejný.Předtim mě taky bylo někdy dobře a pak zase celý den blbě..pořád zvracim.Akorád,že předtím i v noci a teď už jen přes den
Peťulko:kadeřnice sehnaná ![]()
Krásný den všem ![]()
Hermo neboj se ,mě bylo špatně donedávna a hele skoro ze dne na den nic-teda musim si hlídat co jim a mezi jídlem které neni stejné udělat odstup alespoň 15min.Jinak ještě každé ráno vstávám s tim že na toaletu musim to prostě je stejné jako při mém prvním těhu,to jsem zvracela po ránu až do porodu.Ale neboj už se ti blíží ten 16tt a pak už to bude lepší a lepší
.
Pavli kočárek sice vybraný mám a vim taky že tady v K:H ho maji přímo v obchodě,takže čekat se nemusí,jen teda nevim jestli zrovna barvu co chci,ale jak píše Herma počkám až tak do prosince a pak teprv začnu s nákupem i oblečení a tak,myslim že neni kam spěchat a stát se může cokoliv
(i když doufám že se nic nestane)
Jinak jména nemáme ,nějak se nemůžem shodnout a stejně je to každý týden jiné..i na to je ještě dooost času ![]()
Pavli už si dětem něco hrála???? ![]()
petru a jestli to není tajemství, jaký kočárek máte vybraný? Nám ten kočárek budou objednávat právě kvůli té barvě, na krámu mají jen jednu barvu a ostatní jsou na objednávku ![]()
Ještě jsem mimčám nehrála
já si počkám až po velkém UZ, jsem takovej strašpitel, se pořád bojím, aby bylo všechno v pořádku
Na něj jdu 29. 9. tak až mi pak dr. poví, že je vše tak jak má být, tak se do toho obuju
… ale to říkám teď, se určitě budu bát dál… se znám ![]()
Za hoďku jdu ke kadeřnici
jen mě mrzí, že je tak hezky a já budu zavřená, radši bych šla na prochajdu. Jo a včera po té procházce to bylo OK, sice trošku vazy a nožky bolely ale nic strašného ![]()
Pavli já byla u kadeřnice minulý týden a hned se cítím líp,uvidíš budeš kočka a navečer ještě prochajdu dáš ![]()
Kočárek máme tenhle http://www.svetkocarku.cz/…rdce-02.html ,ale fakt jen takhle na netu,jinak ve skutečnosti jsem ho ještě neviděla a ani na to nepospíchám,přesně jak říkáš,zatim času dost ![]()