Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1277
22.9.10 19:58

:-) Lukáška právě vybral můj.Já chtěla Tobiáš a Tadeáš.Ale nakonec mě přemluvil :-)Mě se taky líbil Matěj ale dala si ho sestřenice.No a Zuzanu mám nevlastní sestru :lol: S tím kočárkem já počkám až na vánoce,pže já furt říkám,cokoliv se může stát :-? Pavli,mě je furt tak špatně..já ti uplně závidím,že už to máš za sebou,mě to vubec nepřestává..cokoliv sním,se mě vrací zpátky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 20:20

Kolikátý, že jsi týden? Ale neboj, ty nevolnosti přejdou a bude ti hej :wink: Já si taky vytrpěla svý :roll: Ustávalo to postupně a nakonec to úplně vymizelo. Já vím, jak ti je :-(
S tím kočárkem pozor, na dvojčátka se musí kočárky objednávat a čeká se na ně tak měsíc. Alespoň, co my jsme si vybrali obchod, tak tam to tak je. A kočárek nám tam do porodu schovají, protože domů ho dřív nechci :-) Jen ještě musíme s manželem vyřešit barvu kočárku, na tom jsme se jaksi ještě neshodli :lol:
A Tadeáška chce švagrová pokud budou mít kluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
22.9.10 20:22

Hezky jsme si tady ty jména povyměňovali, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
23.9.10 08:36

ahoj holky mrzí mě že tady moc s váma často nejsem ted už se polepším…lítala jsem po doktorech obvodák, a taky navštěvy jsem měla docela dost…chci se zeptat jak je to s : bydlím kousek za pískem a jezdím do prahy-zbraslav k soukromníkovi…a prave by me zajimalo jak je to jestli se musim jit zaregistrovat sem k nam do písku nebo to berou automaticky ze tu bydlim??? a když bych musela tak dokdy se musim zaregistrovat???děkuji…jinak já mam vybrané jmena pro holku to manžel nechal na me …tak verunka,eliška,izabella ještě nevím..a kluk asi Petr po tátovi a Lukáš, Tomáš také nevim..to necham zase na manželovi :-) jinak vás všechny zdravim a at nám mimča pěkně rostou :-) papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
23.9.10 08:37

a ještě se chsi zeptat mě se nezobrazuje můj metřík,ikdyž v mém profilu ho mám????nevim nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.9.10 08:56

22, s tou porodnicí by bylo nejlepší se zeptat :wink: Porodnici si můžeš vybrat jakou chceš ale záleží na tom, kde chtějí registraci. V Praze se musíš registrovat ale myslím si, že všude jinde už ne, ale jistota je jistota a raději bych si tam zavolala, za to nic nedáš :wink:
Tak koukám u vás jména ještě definitivně nejsou rozhodnutý co? :-) Ale na to je ještě čas…
K tomu metříku, u tvého podpisu vidím jen adresu na ty stránky, kde se metřík dělá. To si celé smaž a zkus to znova, až si na těch stránkách metřík nastavíš, tak se ti vygeneruje taková divná adresa :lol: a tu pak zkopíruj do podpisu a mělo by to fungovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
23.9.10 11:07

Ahoj holky!!Já jsem 15tt Pavli.My určitě nechceme nový kočár..takže já su v klidu,ono to nějak dopadne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
23.9.10 11:24

pavli me to nejde nereaguje to chtela jsem si zmenit i fotku a skocilo tam tahle sama a ten podpis nejde smazat..to já ho smažu ale skočí to tam zase jaKO BYCH TO NESMAZALA TAK NEVIM :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
23.9.10 11:25

JUCHU UŽ TO MÁM :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.9.10 11:28

Herma, tak to je v klidu s kočárkem :wink: a nechceš si taky udělat metřík? :wink: Mě ty nevolnosti začaly ustupovat tuším kolem 15. nebo 16. týdne, tak ještě chviličku vydrž :wink: A už je ti alespoň lépe než ti bylo nebo je to pořád stejný?
22, ten metřík už se ti povedl :palec: jen tvoje fotečka kapánek zmizla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.9.10 11:28

22 šikula :potlesk: a co ty? Jaký budete kupovat kočárek nový nebo starší? A už máte nějakou představu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
23.9.10 12:06

Někdy si ho udělám,ten metřík.Nějak příští týden po testech :-) Mě právě přijde,že je to pořád stejný.Předtim mě taky bylo někdy dobře a pak zase celý den blbě..pořád zvracim.Akorád,že předtím i v noci a teď už jen přes den :palec: Peťulko:kadeřnice sehnaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.9.10 13:09

Krásný den všem :kytka:
Hermo neboj se ,mě bylo špatně donedávna a hele skoro ze dne na den nic-teda musim si hlídat co jim a mezi jídlem které neni stejné udělat odstup alespoň 15min.Jinak ještě každé ráno vstávám s tim že na toaletu musim to prostě je stejné jako při mém prvním těhu,to jsem zvracela po ránu až do porodu.Ale neboj už se ti blíží ten 16tt a pak už to bude lepší a lepší :pankac: .
Pavli kočárek sice vybraný mám a vim taky že tady v K:H ho maji přímo v obchodě,takže čekat se nemusí,jen teda nevim jestli zrovna barvu co chci,ale jak píše Herma počkám až tak do prosince a pak teprv začnu s nákupem i oblečení a tak,myslim že neni kam spěchat a stát se může cokoliv :oops: (i když doufám že se nic nestane)
Jinak jména nemáme ,nějak se nemůžem shodnout a stejně je to každý týden jiné..i na to je ještě dooost času :pankac:
Pavli už si dětem něco hrála???? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
23.9.10 13:23

petru a jestli to není tajemství, jaký kočárek máte vybraný? Nám ten kočárek budou objednávat právě kvůli té barvě, na krámu mají jen jednu barvu a ostatní jsou na objednávku :roll:
Ještě jsem mimčám nehrála :-) já si počkám až po velkém UZ, jsem takovej strašpitel, se pořád bojím, aby bylo všechno v pořádku :oops: Na něj jdu 29. 9. tak až mi pak dr. poví, že je vše tak jak má být, tak se do toho obuju :lol: … ale to říkám teď, se určitě budu bát dál… se znám :roll:
Za hoďku jdu ke kadeřnici :dance: jen mě mrzí, že je tak hezky a já budu zavřená, radši bych šla na prochajdu. Jo a včera po té procházce to bylo OK, sice trošku vazy a nožky bolely ale nic strašného :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
23.9.10 14:28

Pavli já byla u kadeřnice minulý týden a hned se cítím líp,uvidíš budeš kočka a navečer ještě prochajdu dáš :dance:
Kočárek máme tenhle http://www.svetkocarku.cz/…rdce-02.html ,ale fakt jen takhle na netu,jinak ve skutečnosti jsem ho ještě neviděla a ani na to nepospíchám,přesně jak říkáš,zatim času dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí