Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pistinka
24.9.10 20:23

jé holky to je super, že se tady rozproudila diskuze.

Povedlo se mi reagistrovat do Podolí, nejdete tam taky některá?
Jinak taky počítám, že to bude dřív než mám termín (11.3.).

Kočárek mám vybraný Easy Wolker, mimo to, že se mi líbí, tak je i pro mě důležité že projde 80 cm dveřmi. Doma bych si dveře klidně do porodu nechala upravit, ale je to i o obchodech, eskalátorech, výtazích a event. různých návštěvách, bojím se, že bych pak mohla mít problém, kdybych chtěla někam s miminkama jet.

• Citovat
  • Upravit
336
25.9.10 07:58

Pistinko gratuluju k registraci,já si snad ty nemocnice budu muset obvolat jestli jim v některé taky nezvostalo místečko pro mě :think:

…jinak přeji hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.9.10 10:02

pistinko, já budu rodit taky v Podolí :-) Ale termín mám dřív - 5. 2., takže počítám, že tam budu rodit asi už v lednu :nevim:
Jak jsi psala o tom kočárku, tak jsem přemýšlela stejně, abych pak neměla problém se někam s kočárkem dostat. Holt budeme mít užší korbičky ale s tím se bohužel nedá nic dělat :-?
petru, tak až se někde zaregistruješ, tak dej vědět, kde jsi měla štěstí :wink:
Dneska teda počasí pěkně na prd, to je tak akorát na spaní :roll: Do ničeho se mi nechce ale práce doma mám dost, tak snad se rozhýbu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 10:25

U nás počasí taky nic moc :nevim: ,teď dopoledne mám volnější tak nedělám nic,teda zrovna do sebe cpu rybí salát :oops: :pankac:
Jestli mě někde budou chtít tak dám určitě vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 11:34

Ahoj holky,

můžu se k Vám přidat? Termín mám ke konci března. Čtu Vás od začátku, ale měla jsem v I. trimestru trochu strach, tak až teď :palec:

Jinak jsem se byla v podívat na kočárky v Daniele, kočárků tam mají sice pro dvojky docela dost, ale budou Vám nabízet jen Easy Walker. Sice Vám řeknou, že je nejdražší, ale zároveň i nejlepší. Mě se třeba líbí Bumbelride, horší je, že v ČR bude až na začátku roku 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 12:30
Jolanda píše:
Ahoj holky,

můžu se k Vám přidat? Termín mám ke konci března. Čtu Vás od začátku, ale měla jsem v I. trimestru trochu strach, tak až teď :palec:

Jinak jsem se byla v podívat na kočárky v Daniele, kočárků tam mají sice pro dvojky docela dost, ale budou Vám nabízet jen Easy Walker. Sice Vám řeknou, že je nejdražší, ale zároveň i nejlepší. Mě se třeba líbí Bumbelride, horší je, že v ČR bude až na začátku roku 2011.

Jolando vítej :mavam: a to víš že se přidat můžeš,jestli že si byla se podívat v Daniele,tak jseš někde okolo Kolína????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.9.10 12:34

Jasně Jolando pojď k nám :-) Vítám tě tu :kytka:
Taky jsem dost slyšela, že v Daniele ti budou cpát Easy Walker :roll: , tak jsme tam raději ani nejeli, je to pro nás dost drahý kočár. Naše maximum je tak do 20. tis. a myslím, že to musí stačit :wink: Tak jsme vybrali DorJan Danny Sport Twin.. no jen ty korbičky a sporťák na šířku nic moc :zed:
A ten strach chápu, já mám strach pořád a asi mě to nepřejde než ty prcky porodím… ale žádnej stres, jen takovej zravej strach tomu říkám :lol:
A ty čekáš dvojčátka přirozeně? Už máš nějaké dítko nebo je to tvoje první těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 12:46

Tak s tim strachem- taky ho mám a chvílema obrovský,ale uklidňuju se tim že jedno těhu mám zdárně zasebou,tak tohle dopadne taky dobře :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 12:52

Petru, bydlím přímo v Kolíně, proto jsem si tam zašla :palec:

Pavli je to moje první těhotenství a dvojčátka přišla přirozeně. No byl to docela šok, protože je v rodině nemáme. Ale co aspoň bude více radostí, starosti si nepřipouštím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 12:53

Joo a děkuji za přivítání :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 12:56

Jolando já kousek od Kolína :dance: …teda a gratuluji k přirozenému duotěhu,taky si připouštím jen radosti,když jsem zmákla jedno dítě v 21letech zmáknu i dvě ve 32letech,mám výhodu že vim co to obnáší..ale je to už deset let :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 12:57

ještě se tě chci zeptat,kde budeš rodit?? už si nad tim přemýšlela a když jseš z Kolína nevíš jestli maji novorozeneckou JIPku???? Já mám zato že ano ale nejsem si úplně jistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.9.10 12:58

Jolando o tom šoku mi povídej, když ti doktor oznámi, že čekáš dvojčátka :mrgreen: V kolikátém týdnu jsi se to dozvěděla ty? Hned na první kontrole? :wink:
Petru, to víš, že to zvládneme :palec: A co pohyby, už cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 12:59

Jee tak to je super :-) A budeš rodit v Kolíně?
Já si zase říkám, že je výhoda, když nevím jaké je to s jedním a přijde mi to potom normální :pankac:
S tím otěhotněním jsem asi trošku výjimka, v rodině žádné nemáme, je mi jenom 27, první těhotenství a vážila jsem asi 52kg. Prostě taková raritka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 13:00
pavlliina píše:
Jolando o tom šoku mi povídej, když ti doktor oznámi, že čekáš dvojčátka :mrgreen: V kolikátém týdnu jsi se to dozvěděla ty? Hned na první kontrole? :wink:
Petru, to víš, že to zvládneme :palec: A co pohyby, už cítíš?

Zjistila jsem to až v 8. týdnu. Na první kontrole mi to Dr. neřekl, myslím že je ještě neviděl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí