Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hermo ty ses ještě ani nikde nekoukala,jen tak ze zvědavosti???? ![]()
Ale jo,ale jen tak zběžně..moc jsem to nestudovala.Já nevim proč,ale já to ještě nějak neřešim
jen ty jména mám,ale to už se mi líbili dávno před tím než jsem otěhotněla ![]()
petru, kočárek vypadá hezky ale ještě si to pořádně prošťudujte
Například šířka kočárku je přes 90 cm, to už neprojedeš futrama a všechny bezbariérový přístupy jsou dělaný na šířku 80 cm, takže bacha na to, s takovým kočárkem jen tak všude neprojedeš ![]()
Já když vybírala kočárek, tak jsem chtěla otočná kolečka, šířku do 80 cm a lehkou konstrukci. Ono se to nezdá ale já si dvojčátka v kočárku vezla a zvednout kočárek s mimčama na blbej obrubník, když chceš najet na chodník je fakt dřina ![]()
A jupí, už jsem doma s lehčí hlavou a i lehčí peněženkou ![]()
Pavli tohle já vim,ale zas my máme garáž,takže domu kočárek nepotřebuju aby se vlezl,co jsem koukala na obchody tady u nás,tak se vejdu tak kam kočárky můžou a já myslim že na ten chodník se taky nějak dostanu-kolečka otočná jsou a hlavně se mi líbí že každý mimčo bude mít svoje ,ale jak řikám ještě jsem ho neviděla naživo,takže tohle je zatim jen takový můj favorit ![]()
My to máme blbý, že musíme domů projet dveřma, tak proto ten užší ![]()
Jo a tu procházku už nedám
Teď to vidím na nějakou véču a pak telku ![]()
Pavli my jedny dveře doma máme taky 90tky,těma moc nechodíme,ale domu s nim fakt jezdit nebudu,od toho máme garáž,já nevim kde bych kočárky pro dvojčátka měla hledat našla jsem pár stránek,ale všude maji stejný.Jaký máš vybraný ty???
Já budu parkovat kočár v chodbě a ta je právě přepažená těma dveřma. Vybraný máme tenhle http://www.detskezbozi.com/…0-darek.html
A hodně kočárků pro dvojčata mají v Kolíně. Tady je jejich stránka http://www.kocarky.cz/…dvojcata.php
Pavli já jsem od Kolína,takže o Daniele vim,ale tam se mi u nich žádný nelíbí
jsem hrozná ![]()
ahoj holky no my asi nový kočárek kupovat nebudeme
je spousta hezkých na s-bazaru atak…do 5000 se sežene už sem na ně koukala
jinak dneska jdu ke kadeřnici na ostříháni..už to mám dlouhé…a mám pěkné odrosty ale barvičku dávat nebudu…nechám si vlásky odrůst…a pak melírek
a už si holky neco kupujete na miminko???
Já už pomaloučku okukuju ale zatím jsem ještě nic nekoupila, to spíš babičky
Teď ve středu jdu na velký UZ, tak až po něm začnu nakupovat
Na ten velkej UZ se zároveň těším i mám trošku strach, aby bylo vše v pořádku ale to je asi normální.
Já už jsem ostříhaná i promelírovaná
Jen to mám kapánek více sestříhaný a vyžaduje to trošku větší údržbu, takže až budou prckové na světě musím vymyslet nějaký méně náročný - nejlépe bezúdržbový střih ![]()
Pavli dohola
![]()
Já ještě nic nekupuju a všem okolo jsem to zakázala,na velký UTZ jdu až 18.10 a pak stejně ještě nějaký ten týden počkám-takže kolem miminkovských obchůdků chodim vééééélkym obloukem aby mě to nelákalo.
Já už mám taky vlasovou úpravu zasebou a barvu i melírky jsem si po dohodě s Dr. a kadeřnicí dala,jen kdyby mi ty vlasy tolik nepadali,příští kontrolu si nechám nabrat krev na štítku,protože to neni možný co mě vypadá vlasů.
No nevím, co by mi na dohola řekla manžel a myslím, že i dětičky bych musela dlouho utěšovat, páč by se mě asi bály ![]()
Mě naopak vlasy zhoustly, nic nepadá a i nehty se zpevnily ![]()
Nakupovat po velkým UZ chci, protože do Vánoc už to chci mít všechno tak nějak daný dokupy a nakoupeno. Termín mám sice 5. února ale dvojčátka se rodí dřív, tak počítám, že to bude v půlce ledna a kdo ví, kdybych třeba ke konci musela ležet nebo byla nedejbože ve špitále, abych se pak ještě nestresovala tím, že nemám dokoupeno
Ale samozřejmě je to jen taková pojistka, nic špatného si nepřipouštím ![]()