Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
25.9.10 13:02

Pavli pohyby cítím,ale hooodně slaboučce a jen málokdy,jsem z toho trošku nervozní,protože si řikám že jsem druhorodička a ještě jsou tam dvě ,od kdy si je začla pořádně cítit ty????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 13:03

Mě na první kontrole DR.řekla že je tam jeden plůdek a na druhé už se ptala,jak máme velký bydleníčko a to mi bylo jasné že se chytla obě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 13:05

Mě Dr. říkala, že neví jestli pro mě má dobrou nebo špatnou zprávu :palec: A že jsou tam dvě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.9.10 13:13

Tak to já překvapení měla až po 4. ultrazvuku ve 12. týdnu :mrgreen: do té doby, pořád jeden plod a najednou dvě. Dr mi to oznámil jako šťastnou novinku ale popravdě jsem z toho byla pěkně vyprdlá a v šoku, si mě bude asi dlouho pamatovat, hlavně ty moje reakce :mrgreen:
Pohyby jsem začala cítit v 17. týdnu ale jen když jsem se soustředila a měla ruku na bříšku, jinak jsem je nevnímala a pořádné pohyby cítím tak od toho 19. týdne :wink: Zrovna před chvilkou jsem koukala jak se mi vlní pupík :lol:
A taky si říkám, že to budu brát jako normální, páč nemám srovnání s jedním :-)
Petru a co bříško? Už máš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.9.10 13:15

A jaký jste měli reakce doma, když jste jim oznámili, že čekáte dvojčátka? Co manžel nebo přítel, jaká byla jeho první reakce? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 13:25

Můj přítel mě slzy v očích, když jsem mu ukázala fotku. Normálně taková cíťa není, ale tohle ho vážně sebralo. No a rodiče okamžitě začali plánovat, co musí všechno udělat a koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 13:28
pavlliina píše:
A jaký jste měli reakce doma, když jste jim oznámili, že čekáte dvojčátka? Co manžel nebo přítel, jaká byla jeho první reakce? :-D

U nás reakce ani nevim,když jsem mu řekla že je jen jedno tak dobrý,ale on pořád řikal,tam musí být i to druhé a po příští kontrole po oznámení si spíš oddech že jsou tam dvě,aspoň mi to tak přišlo.Rodina po tolika letech IVF s tim malinko byla taky smířená že to můžou být dvě,takže ani tam žádný vykulený oči 8-o
Pavli bříško mám to jo,ale já ho měla vždycky nejsem žádná modelka,ale ženská krev a mlíko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 13:29

Joli co ta porodnice v Kolíně nevíš o tý JIPce??? a už víš kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 13:32

Petru, kolegyně z práce tam má známou a říkala mi, že dobrý. Ale pak potkáš zase jiný lidi a ty říkají, že špatné. Tak nevím, bohužel osobně neznám nikoho, kdo by ty JIPku potřeboval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 13:35

Ještě nevím, kde budu rodit. Přítele přesouvají pracovně přesouvají a z Kolína by to měl dálku. Tak se možná budeme stěhovat. Jenže nevím kdy, tak se nemůžu ani rozhodnout, jestli zůstanu do porodu v Kolíně a nebo budu někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
25.9.10 13:52
Jolanda píše:
Petru, kolegyně z práce tam má známou a říkala mi, že dobrý. Ale pak potkáš zase jiný lidi a ty říkají, že špatné. Tak nevím, bohužel osobně neznám nikoho, kdo by ty JIPku potřeboval :nevim:

Mě šlo jen o to jestli tam tu Jipku maji kdybych náhodou musera rodit tam tak aby nás hned někam nemuseli převážet…takže dík za info :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.9.10 15:06

Jolando a jak to těhu snášíš? Je ti dobře? :wink:
Já se teď nacpala svíčkovou a je mi fajn :mrgreen: Ale co budu dělat do večera než přijde manžel z práce, to teda nevím :roll: Počasí na prd, možná to vyhraje asi nějaká knížka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
25.9.10 21:03
pavlliina píše:
Jolando a jak to těhu snášíš? Je ti dobře? :wink:
Já se teď nacpala svíčkovou a je mi fajn :mrgreen: Ale co budu dělat do večera než přijde manžel z práce, to teda nevím :roll: Počasí na prd, možná to vyhraje asi nějaká knížka…

Teď už je to docela dobré, akorát mě občas bolí hlava a občas v kříži. A vlastně jsem pořád unavená :nevim:

Holky chodíte některá ještě do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
25.9.10 21:32

Do práce nechodím, dr. mi vystavil neschopenku hned jak zjistil, že čekám dvojčátka. Řekl mi, že těhotenství s dvojčaty se automaticky řadí do rizikových :nevim: Dál jsem po tom nepátrala.
Chodit jsem chtěla, protože doma je to někdy docela dlouhý :roll: ale pokud je to pro mimča takhle lepší, tak co se dá dělat :wink:
Nebo některá z vás chodí ještě do práce?
A s tou hlavou to mám taky tak, docela často pobolívá ale co jsem vypozorovala tak častěji, když jsem na PC, asi u toho blbě sedím, nebo jestli je to od monitoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
25.9.10 22:22

Pavlii taky jsem hned dostala neschopenku. Ale na začátku to byla děsná nuda. Nemohla jsem nic dělat a sama doma :-( Teď při vycházkách utíkám pomáhat do práce. Několik týdnů jsem ale vůbec nemohla k počítači, nějak mi bylo hned blbě :nevim:

Paní doktorka se mě na UTZ v 8 týdnu ptala, jestli umím počítat a pak ke mě otočila ten monitor :-)
Přítel byl zrovna na dlouhý služebce, tak jsem mu naskenovala ten snímek z UTZ, přidala jsem tam dvě šipky a poslala jsem mu to mailem. Volal obratem, proč že jsou tam ty dvě šipky? :-D

Petru, až budeš obvolávat ty porodnice, tak jim určitě řekni, že čekáš dvojčátka, slyšela jsem, že někde berou tyto maminky nad stav (asi zrovna tam, kde mají novorozeneckou JIPku a pod. což je dobrý).
Tak ti moc držím palce, ať ti to vyjde někde, kde se ti to bude líbit.

Jolando super, že jsi tady, čím víc tím líp. :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí