Macmiror complex 500

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.8.10 19:37

macmiror complex 500

Hezký večer, jsem v 10 tt a doktor mi předepsal Macmiror complex 500, ale v příbalovém letáku píšou, že se v prvním trimestru nemá užívat. Nemáte některá zkušenost? Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2639
24.8.10 21:07

Ahoj,
mi ho moje doktorka napsala v cca 6tt a ještě mi k němu navíc napsala kapky algifen, které by se neměly užívat vůbec. Neměla jsem z toho dobrý pocit, ale malé se (musím zaklepat) vyvíjelo dobře, žádný UTZ nebo testy neprokázaly, že by bylo něco špatně. Navíc to zabírá rychle. Už druhý den jsem o ničem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.8.10 21:41

Taky jsem jej užívala v prvním trimestru. Spousta informací na příbalových letácích je psána proto, že neexistují klinické studie o dopadech, spousta taky proto, aby výrobci byli z obliga, pokud by se náááhodou něco stalo… Věřím ale, že dr. vědí, co dělají.
Mmch - na ascorutinu je taky napsáno, že by se neměl v těhotenství - a je to přitom první lék, který Ti dr. předepíše na špinění/krvácení v těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
24.8.10 21:49

tak tak :wink:

• Citovat
  • Upravit
92
11.5.12 16:43

Holky prosím vás, je Macmiror opravdu jen na záněty, nebo má i jiný účinek? Po dnešní kontrole mám prý hodně zkrácený čípek( mám zakázáno snad i dýchat) a v souvislosti s tím mi dal hořčík a právě Macmiror.O nějakém zánětu nepadlo ani slovo.Tak nevím, zda tam něco je, nebo to má ještě jiný účel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
11.5.12 16:53

@Daretka Je na záněty, když mě zjistili zkrácený čípek dali mě ho hned taky, protože je možný že máš skrytý zánět a dáky němu se ti zkracuje čípek. Zánět je schopnej vyvolat i předčasný porod, takže se to snaží ohlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
11.5.12 16:54

Ještě dodám, že mě hned dělal stěry aby se zjistilo jestli tam něco není a v nemocnici mě cévkovali aby vyloučili i zánět močových cest a brali krav na zánět v těle, prostě hledali jestli to není důvod zkracování čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.5.12 17:09

@goldenka děkuji za info.Dr. říkal, že uvidíme co bude v úterý,tak třeba stěry udělá a něco tam něco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.5.12 18:21

Taky se mi zkracuje čípek a dostala jsem macmiror, protože jse neměla úplně dobré ph v děloze. Kontroloval mi i moč, ta je v pořádku. Tak držím palce ať porodíš v termínu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
11.5.12 21:56

@Mišela1 Děkuji…no termín mám až 25.7. tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KKKKKKKKKKKKKKK
28.12.12 19:28

MACMIROR COMPLEX

Ahoj, jsem v 5. týdnu těhotenství a také mi doktorka předepsala Macmiror podle citlivosti z výsledků stěru s tím, že se nemám lekat, co bude napsáno v příbalovém letáku - je zvykem do konce 3. měsíce žádné léky pokud možno nepodávat, ale to vždycky nejde. Lék by prý ublížit neměl.

• Citovat
  • Upravit
1375
29.12.12 09:46

Ja tuhle mast uzivala docela casto, protizanetum a na podporu sliznice obcahuje nejakou latku, ktera napomaha ochrane mekkych tkani uvnitr, nemyslim si ze by mela za nasledek to zkraceni…ale muzes byt alergicka na nejakou jeho slozku a muze to ovlinit potiz, ktera prameni odjinud…jinak ja mam stale zbytek masti doma a kdyz me obcas pali pipina po sexu-spis po semeni, tak si ji trosku maznu a ihned citim ulevu, jak ta mast pokryje to vnitrni "poskrabany "masicko… :oops: 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
7.1.13 18:51

Ahoj potřebovala bych poradit, mám ted poslední 2 dny nažloutlý výtok, hustý něco jako hlen, nepálí nesvědí, hlavně se objeví když jdu ven při pohybu, doma moc ne, jsem 15 tt, máte s tím zkušenosti? Je to normální k DR jdu nakontrolu za 2 týdny tak jestli nemám jít dřív :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.1.13 17:53

Macmiror complex

Ahoj holky
Jsem v 10Tt a doktor mi předepsal Macmiror complex, četla jsem že do 3měsíce nesmí užívat. Brala jste ho některá z Vás taky?? Nechci uškodit miminku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
14.1.13 17:57

@nicolinka jestli ti ho dr předepsal, tak ho ber. spousta léků se v těhu nesmí, ale miminko je chráněný, tak snad dr. ví co dělá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky