Macmiror complex 500

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaCmIrOr
3.5.13 22:53

xxxx

Ahoj, je mi 12. Doktorka mi předepsala MACMIROR. Mám ho brát 12 dnů, vím, že 12 dnů nic není, ale já se toho bojím. Jste s tím spokojená? Pomohlo Vám to? Mám z toho všeho strach. Našli mi nádor na tlustém střevě a myslí si, že ho mám ještě na vaječníku. Muže mi to nějak pomoct? Prosím odpovězte mi. Děkuju :?

• Citovat
  • Upravit
224
27.9.15 17:21

Holky, nechci zakládat novou diskuzi, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějakou podobnou mast jako Macmiror, čili proti kvasinkám a zároveň i na obnovení mikroflory, zřejmě antibiotikovou? Kvůli škole se ke svému doktorovi pro recept nedostanu a ráda bych si něco koupila hned zítra, i když je svátek, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.9.15 17:40

@Sloníček520 já jsem na kvasinky asi před týdnem dostala clotrimazol tablety (jsou jen 3) + mast, je to bez předpisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.18 19:04

Cipky Macmiror 500 a antibiotika?

Dobry den:-) v 7tt mi dr zjistila vaginalni zanet a tak mi predepsala Macmiror 500 cipky, mezitim jsem v 8tt o mimi prisla, bohuzel.. V nemocnici mi po kyretazi na zanet predepsali antibiotika tablety Amoksiklav a nic vic nerekli.. Tak nejak jsem si neuvedomila, ze oboji dvoji jsou atb.. nema nektera zkusenost, prosim? Brat oboji? Neni to moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.20 21:32

Dobrý den doktorka mi předepsala Macmiror Complex 500
Mohu mít pohlavní styk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
828
10.8.20 22:06

@Dr. Miluska po vyléčení problému ano (tzv po dobrání všech tobolek a pokud budeš už ok) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
10.8.20 22:29

@Dr. Miluska Tak pokud chceš, aby ten samý problém měl i partner… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
11.8.20 09:11
@Dr. Miluska píše:
Dobrý den doktorka mi předepsala Macmiror Complex 500
Mohu mít pohlavní styk

Ehm..ne? Zaprvé se s necim léčíš a za druhé, macmiror vytéká, takže se připrav na intimky a teda pokud nechceš aby byla intimní partie tvého partnera po styku žlutá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí