Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, nechci zakládat novou diskuzi, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějakou podobnou mast jako Macmiror, čili proti kvasinkám a zároveň i na obnovení mikroflory, zřejmě antibiotikovou? Kvůli škole se ke svému doktorovi pro recept nedostanu a ráda bych si něco koupila hned zítra, i když je svátek, děkuji
@Sloníček520 já jsem na kvasinky asi před týdnem dostala clotrimazol tablety (jsou jen 3) + mast, je to bez předpisu ![]()
Dobry den:-) v 7tt mi dr zjistila vaginalni zanet a tak mi predepsala Macmiror 500 cipky, mezitim jsem v 8tt o mimi prisla, bohuzel.. V nemocnici mi po kyretazi na zanet predepsali antibiotika tablety Amoksiklav a nic vic nerekli.. Tak nejak jsem si neuvedomila, ze oboji dvoji jsou atb.. nema nektera zkusenost, prosim? Brat oboji? Neni to moc?
Dobrý den doktorka mi předepsala Macmiror Complex 500
Mohu mít pohlavní styk
@Dr. Miluska po vyléčení problému ano (tzv po dobrání všech tobolek a pokud budeš už ok) ![]()
@Dr. Miluska Tak pokud chceš, aby ten samý problém měl i partner… ![]()
@Dr. Miluska píše:
Dobrý den doktorka mi předepsala Macmiror Complex 500
Mohu mít pohlavní styk
Ehm..ne? Zaprvé se s necim léčíš a za druhé, macmiror vytéká, takže se připrav na intimky a teda pokud nechceš aby byla intimní partie tvého partnera po styku žlutá ![]()
Ahoj, je mi 12. Doktorka mi předepsala MACMIROR. Mám ho brát 12 dnů, vím, že 12 dnů nic není, ale já se toho bojím. Jste s tím spokojená? Pomohlo Vám to? Mám z toho všeho strach. Našli mi nádor na tlustém střevě a myslí si, že ho mám ještě na vaječníku. Muže mi to nějak pomoct? Prosím odpovězte mi. Děkuju