Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky
. Na nete jsem našla hromadu možností pro cvičení v teh.(cvičení, kurzy,..). Přijde mi, že je to v Phe dost peněz.
Takže to vypadá, že budu cvičit doma. Máte prosím typ na DVD pro teh.nebo jóga a jakou velikost má mit mýč na cvičení? Jsem ve 12tt., kdy je nejlepší začít s cvičením. A co rotoped, je vhodý? Moc vám děkuji! ![]()
Tak třeba tady jsou videa se cvičením…
A proboha, míč se píše s měkkým i. Velikost se odvozuje od výšky. Čím jsi vyšší, tím větší průměr míče, obvykle se kupuje 75cm…
Erian píše:… tak to se omlouvám za to „y“, s češtinou začínám
Tak třeba tady jsou videa se cvičením…
A proboha, míč se píše s měkkým i. Velikost se odvozuje od výšky. Čím jsi vyšší, tím větší průměr míče, obvykle se kupuje 75cm…
Samaro, tak to se omlouvám já, netušila jsem, že jsi cizinka
Tak hezké cvičení…
Erian píše:
Samaro, tak to se omlouvám já, netušila jsem, že jsi cizinkaTak hezké cvičení…
to nééé, je to moje chyba..
Fakt skvělá stránka! Moc děkuji
![]()
samara17 píše:
Ahojky. Na nete jsem našla hromadu možností pro cvičení v teh.(cvičení, kurzy,..). Přijde mi, že je to v Phe dost peněz.
Takže to vypadá, že budu cvičit doma. Máte prosím typ na DVD pro teh.nebo jóga a jakou velikost má mit mýč na cvičení? Jsem ve 12tt., kdy je nejlepší začít s cvičením. A co rotoped, je vhodý? Moc vám děkuji!
Ahojky slyšela jsem že jízda na kole je vhodná ale né zavodním tempem
pak jsou dobré ty míče,joga,a plavání. ![]()
Ahoj,mám dvd Aktivní těhotenství s Betynkou,cvičí tam Hanka Kynychová na balonech,a je tam cvičení i po porodu.Je na prodej,kdybys chtěla
150+poštovné,kdyžtak mi napiš SZ ![]()
momi33 píše:
Ahoj,mám dvd Aktivní těhotenství s Betynkou,cvičí tam Hanka Kynychová na balonech,a je tam cvičení i po porodu.Je na prodej,kdybys chtěla150+poštovné,kdyžtak mi napiš SZ
Moc děkuji a kolik by to bylo s poštovním? Teda, snad to nevyznelo nevděčne ![]()
Poštovné by bylo cca 40-50kč,poslala bych to v takovém tom pytlíku co mají na poště.
momi33 píše:
Napiš mi mejlík,já ti pošlu foto obalu
to by šlo
zlatka17@seznam.cz