Cvičení v tehotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
684
24.8.10 10:21

cvičení v tehotenství

Ahojky :mavam: . Na nete jsem našla hromadu možností pro cvičení v teh.(cvičení, kurzy,..). Přijde mi, že je to v Phe dost peněz. :think: Takže to vypadá, že budu cvičit doma. Máte prosím typ na DVD pro teh.nebo jóga a jakou velikost má mit mýč na cvičení? Jsem ve 12tt., kdy je nejlepší začít s cvičením. A co rotoped, je vhodý? Moc vám děkuji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
24.8.10 10:39

Tak třeba tady jsou videa se cvičením…
A proboha, míč se píše s měkkým i. Velikost se odvozuje od výšky. Čím jsi vyšší, tím větší průměr míče, obvykle se kupuje 75cm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.8.10 10:46
Erian píše:
Tak třeba tady jsou videa se cvičením…
A proboha, míč se píše s měkkým i. Velikost se odvozuje od výšky. Čím jsi vyšší, tím větší průměr míče, obvykle se kupuje 75cm…
… tak to se omlouvám za to „y“, s češtinou začínám :zed: a děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
24.8.10 10:49

Samaro, tak to se omlouvám já, netušila jsem, že jsi cizinka :palec: Tak hezké cvičení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.8.10 10:51
Erian píše:
Samaro, tak to se omlouvám já, netušila jsem, že jsi cizinka :palec: Tak hezké cvičení…

:lol: to nééé, je to moje chyba.. :oops: Fakt skvělá stránka! Moc děkuji :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.8.10 11:29
samara17 píše:
Ahojky :mavam: . Na nete jsem našla hromadu možností pro cvičení v teh.(cvičení, kurzy,..). Přijde mi, že je to v Phe dost peněz. :think: Takže to vypadá, že budu cvičit doma. Máte prosím typ na DVD pro teh.nebo jóga a jakou velikost má mit mýč na cvičení? Jsem ve 12tt., kdy je nejlepší začít s cvičením. A co rotoped, je vhodý? Moc vám děkuji! :mavam:

Ahojky slyšela jsem že jízda na kole je vhodná ale né zavodním tempem :-) pak jsou dobré ty míče,joga,a plavání. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.8.10 13:15

Ahoj,mám dvd Aktivní těhotenství s Betynkou,cvičí tam Hanka Kynychová na balonech,a je tam cvičení i po porodu.Je na prodej,kdybys chtěla :-D 150+poštovné,kdyžtak mi napiš SZ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
24.8.10 13:29
momi33 píše:
Ahoj,mám dvd Aktivní těhotenství s Betynkou,cvičí tam Hanka Kynychová na balonech,a je tam cvičení i po porodu.Je na prodej,kdybys chtěla :-D 150+poštovné,kdyžtak mi napiš SZ :-D

Moc děkuji a kolik by to bylo s poštovním? Teda, snad to nevyznelo nevděčne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.8.10 13:42

Poštovné by bylo cca 40-50kč,poslala bych to v takovém tom pytlíku co mají na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.8.10 13:49

Napiš mi mejlík,já ti pošlu foto obalu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.8.10 09:24
momi33 píše: