Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16312
30.9.10 22:51

Ty budeš rodit v podolí? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
30.9.10 23:07

ano, doufám :-D

• Citovat
  • Upravit
336
1.10.10 07:43

Ahoj holky
tak s tim cvičenim já jsem byla a je to úplně stejný jako s jednim
Jinak já už snad lepší ty prášky i antibiotika zabrali,tak jsem táááák ráda no uvidim ve středu na kontrole,ale skřítkům věřim že jsou to bojovníčci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.10.10 11:47

ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli nevíte dokdy se musí odevzdat papír na peníze ?? minulý měsíc jsem ho dala normálně k 30.8 ale mě ho právě měla poslat sestra už 29.září a ještě mi nepřišel,tak mám docela strach jestli už v ponděli 4.10 nebude pozdě, nevíte některá jak to je ??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
1.10.10 12:05

U nás v Praze platí, že musí být do 8. dne v měsíci už na sociálce, jinak peníze jdou až následující měsíc :(
Takže když ho dáš 4. do práce, musí ho oni dostat do toho osmého na sociálku. Je tedy asi nutná i dohoda se zaměstnavatelem.

Jinak ho tam můžeš dát kdykoliv.

A mimochodem moc moc děkuji za připomenutí!!! :-D  :-D

• Citovat
  • Upravit
22
170
1.10.10 12:05

ahoj Romčo to máme na sebe ale smůlu,doufám že se zase brzo střetnem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.10.10 12:11

pistinka: a šlo by to kdybych ho tam na sociálku odnesla sama ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
1.10.10 12:24

Ano, u nás v práci to tak jde. Dokonce mají radost, že tam nemusí oni :-D Ale nejdřív se musím vždy dohodnout s účetními, že to tam hodím sama a udělám jim z toho vždycky kopii (pro jistotu). Taky ti můžou říct, kam to přesně donést. Nevím jestli ten termín do 8. dne v měsíci je platný jen zde v Praze, nebo všude. Kdyby jsi si zavolala na Okresní správu sociálního zabezpečení v Písku, tak ti to určitě bez problémů řeknou, jak je to u vás. Tedy jestli pracuješ v Písku? Teď to asi ještě nějakou chvíli budeme potřebovat vědět :-D

Málem jsem na to sama zapomněla! :-D

• Citovat
  • Upravit
22
170
1.10.10 12:36

já jsem ted volala do práce a řekli mi že dneska jsem ho měla už odevzdat,aby to stihli poslat tak je to v pr… :zed: to ted budu jako měsíc bez peněz 8-o
jinak děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.10.10 12:54
22 píše:
já jsem ted volala do práce a řekli mi že dneska jsem ho měla už odevzdat,aby to stihli poslat tak je to v pr… :zed: to ted budu jako měsíc bez peněz 8-o
jinak děkuju za rady

A neporadili Ti, co máš tedy dělat? Zkus zavolat na to OSSZ snad Ti poradí, přeci Tě nemůžou nechat měsíc bez peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.10.10 13:20

no na sociálce měli dnes jen do 12..a já čekala na postu protože tady chodí tak v 11 anic :-( byla tady rano v 9 a taky nic… :roll: no v pondělí když mi ten papír nepřijde tak zavolám sestre a vynadám ji,myslim si že na to zapoměla ale co potom teda pak bych si musela dojít sem do písku ke gynekoložce aby mi ten papír vypsala jestli to ale půjde :nevim: a to jsem se ve stredu připomínala volala jsem ji !!!, a když přijde tak ho zanesu rovnou na sociálku osobně a do práce dám tu kopii :-) no to sou nervy,oni mají peněz dost ne jako my :-x to jim snad nestačí že nás okradli o porodné?? ještě nám vemou sociální dávky no des :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
1.10.10 15:42

Já jsem minulý měsíc taky zapoměla na lístek na peníze a do práce jsem ho nesla až 2. :oops: Ale peníze mi 15. od OSSZ přišly :wink: Taky to muselo nějaký den trvat než se to pak ještě dostalo na sociálku, takže doufej, třeba to ještě stihnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.10.10 15:54

no v pondělí je 4.to už je docela dlouho, asi si ho tam fakt zanesu sama přímo na tu sociálku, to by nemělo vadit že ne ? abych nedostala ještě vynadáno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
1.10.10 16:18

Za to, že odneseš lístek na peníze nemůžeš dostat vynadáno :wink:
Holky, už začínáte řešit výbavu? Já teď vybírala postýlky :roll: plánujete nebesa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
1.10.10 17:48

jo uvidíme v pondělí :-)
já postýlky dostanu, jednu má sousedka a druhou kamarádka, dostala jsem i vaničku zelenou a hladříky mi dovezla kamarádka, stěhovala se tak se toho trochu chtela zbavit tak mi to dovezla :mrgreen: jinak už jsem si sepsala veci vybavičku pro miminka ve worldu, už se těším až si to všechno koupím..můžu se zeptat co je to ta nebesa??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí