Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
tak s tim cvičenim já jsem byla a je to úplně stejný jako s jednim
Jinak já už snad lepší ty prášky i antibiotika zabrali,tak jsem táááák ráda no uvidim ve středu na kontrole,ale skřítkům věřim že jsou to bojovníčci …
ahoj holky chtěla bych se zeptat jestli nevíte dokdy se musí odevzdat papír na peníze ?? minulý měsíc jsem ho dala normálně k 30.8 ale mě ho právě měla poslat sestra už 29.září a ještě mi nepřišel,tak mám docela strach jestli už v ponděli 4.10 nebude pozdě, nevíte některá jak to je ??? ![]()
U nás v Praze platí, že musí být do 8. dne v měsíci už na sociálce, jinak peníze jdou až následující měsíc ![]()
Takže když ho dáš 4. do práce, musí ho oni dostat do toho osmého na sociálku. Je tedy asi nutná i dohoda se zaměstnavatelem.
Jinak ho tam můžeš dát kdykoliv.
A mimochodem moc moc děkuji za připomenutí!!!
![]()
ahoj Romčo to máme na sebe ale smůlu,doufám že se zase brzo střetnem ![]()
pistinka: a šlo by to kdybych ho tam na sociálku odnesla sama ??
Ano, u nás v práci to tak jde. Dokonce mají radost, že tam nemusí oni
Ale nejdřív se musím vždy dohodnout s účetními, že to tam hodím sama a udělám jim z toho vždycky kopii (pro jistotu). Taky ti můžou říct, kam to přesně donést. Nevím jestli ten termín do 8. dne v měsíci je platný jen zde v Praze, nebo všude. Kdyby jsi si zavolala na Okresní správu sociálního zabezpečení v Písku, tak ti to určitě bez problémů řeknou, jak je to u vás. Tedy jestli pracuješ v Písku? Teď to asi ještě nějakou chvíli budeme potřebovat vědět ![]()
Málem jsem na to sama zapomněla! ![]()
já jsem ted volala do práce a řekli mi že dneska jsem ho měla už odevzdat,aby to stihli poslat tak je to v pr…
to ted budu jako měsíc bez peněz ![]()
jinak děkuju za rady
22 píše:
já jsem ted volala do práce a řekli mi že dneska jsem ho měla už odevzdat,aby to stihli poslat tak je to v pr…to ted budu jako měsíc bez peněz
jinak děkuju za rady
A neporadili Ti, co máš tedy dělat? Zkus zavolat na to OSSZ snad Ti poradí, přeci Tě nemůžou nechat měsíc bez peněz ![]()
no na sociálce měli dnes jen do 12..a já čekala na postu protože tady chodí tak v 11 anic
byla tady rano v 9 a taky nic…
no v pondělí když mi ten papír nepřijde tak zavolám sestre a vynadám ji,myslim si že na to zapoměla ale co potom teda pak bych si musela dojít sem do písku ke gynekoložce aby mi ten papír vypsala jestli to ale půjde
a to jsem se ve stredu připomínala volala jsem ji !!!, a když přijde tak ho zanesu rovnou na sociálku osobně a do práce dám tu kopii
no to sou nervy,oni mají peněz dost ne jako my
to jim snad nestačí že nás okradli o porodné?? ještě nám vemou sociální dávky no des ![]()
Já jsem minulý měsíc taky zapoměla na lístek na peníze a do práce jsem ho nesla až 2.
Ale peníze mi 15. od OSSZ přišly
Taky to muselo nějaký den trvat než se to pak ještě dostalo na sociálku, takže doufej, třeba to ještě stihnou ![]()
no v pondělí je 4.to už je docela dlouho, asi si ho tam fakt zanesu sama přímo na tu sociálku, to by nemělo vadit že ne ? abych nedostala ještě vynadáno ![]()
Za to, že odneseš lístek na peníze nemůžeš dostat vynadáno ![]()
Holky, už začínáte řešit výbavu? Já teď vybírala postýlky
plánujete nebesa?
jo uvidíme v pondělí ![]()
já postýlky dostanu, jednu má sousedka a druhou kamarádka, dostala jsem i vaničku zelenou a hladříky mi dovezla kamarádka, stěhovala se tak se toho trochu chtela zbavit tak mi to dovezla
jinak už jsem si sepsala veci vybavičku pro miminka ve worldu, už se těším až si to všechno koupím..můžu se zeptat co je to ta nebesa??? ![]()