Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
336
7.10.10 16:29

já právě na ten UTZ jdu 18 (a byla jsem i před 10lety s Kačkou s ní jsem teda byla i na plodovce)-tam se kouká na to jestli dítě nemá rozštěp páteře,rtu jestli má všechny prsty jestli je celkově dobře srostlé a taky na srdíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
7.10.10 16:48

To je ten velký ultrazvuk ve 20. týdnu, že jo? Já teda byla 21+4 a dr. říkal, že je to velký ultrazvuk na pojišťovnu, že je podrobnější a víc se toho měří a je pravda, že jsem tam byla dýl. Jo a srdíčko taky poslouchal :wink: a já je slyšela taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
7.10.10 17:43

přeju pěkné pozdní odpoledne :-)Tak mám konečně metřík,který mě udělala Peťulka 22- :kytka: díky moooc!!Já jdu taky na tu genetiku,zítra mě tam můj doktor bude volat a objednávat.Už jsem tam jednou byla před IVF a prej se chodí když se podaří umělé oplodnění..tak mě to doktor řekl,na plodovku mě prý posílat nebudou :potlesk: Holky já pořád nejím,max 2× za den.Já se nemůžu přemoct :nevim: dnes jsem zase :poblion: Jak píšete,jak pěkně všecky papáte,tak vám uplně závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.10.10 17:54

Pavli jojo to je přesně ono :mrgreen:
Hermo jen neboj však ono to přejde,já jsem teprv pár dní bez :poblion: …metřík máš krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
7.10.10 18:23

Díky. :wink: Jojo,Peťka je hodná..já jsem si s tim metříkem nevěděla prostě rady!! :roll: ani mě nešlo zrušit,to co jsem tam měla místo toho metříku.Vy jste psaly jak bylo u vás zima..a u nás bylo teplo a svítilo sluníčko..tak doufám,že to vydrží i přes víkend :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
8.10.10 08:15

Krásné slunečné ráno holčičky!!! :kytka: PETRU:prosim tě,když je pořád matka vystresovaná,myslim v těhotenství..jak na to reaguje dítě v břichu?Podepisuje se to na něj nějak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
8.10.10 08:53

dobré ránko :mavam: jak ste se vyspinkali já nemůžu vubec spát vstávám kolem 7 hodiny,dnes jsem byla se svažit a ty kila jdou nahoru a nahoru, za chvíli se nevejdu do dveří :lol:
Romčo já si myslím že když se matka stresuje tak to přenáší na miminko,proto je lepší byt v klidu relaxovat,pustit si peknou hudbu atd. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
8.10.10 09:11

Dobré ráno :mavam: Já spím zatím dobře :palec: Jen to přetáčení v noci z boku na bok je zajímavý ale jde to :lol:
Ono se řekne nestresovat se, já to vidím teď podle sebe, ty hormony jsou teď nějaký splašený a mě fakt stačí málo a hned brečím a když je toho trošku víc, tak dostávám hysterické záchvaty :mrgreen: Ale taky se snažím být v pohodě ale prostě mi to někdy nejde… a je fakt, že se kolikrát vystresuju úplně zbytečně kvůli maličkosti :zed:
petru, o těch kilech mi radši ani nemluv :oops:
Holky, můžu se zeptat jak je to u vás se sexem? :oops: U mě je teda mrtvo, chuť ani myšlenky žádné :roll: a popravdě mám i trošku strach :nevim: … chudák manžel, si kolikrát říkám, aby to na něm nenechalo následky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
8.10.10 09:26

mě také rozhodí maličkost a bulim :lol: a nedávno jsem dostala záchvat smíchu,až jsem se z toho rozbrečela jako malá rozmazlená holka, manžel v tu chvili netušil co se děje. :roll:
No my spolu spíme jako dřív,chutě mám také jako dřív,ale nedávno jsem dostala zanět malý v pochvě tak jsem se léčila a myslím že to bylo ze sexu nevím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.10.10 09:50

Dobré ránko,
tak hormony jsou u mě asi stejné jako u vás buď jsem hysterická nebo brečím…takže nic moc :jazyk: .
A o sexu mi ani nemluvte…u dcery jsem byla nadržená jak stepní koza a teď jsem jak ledová královna. Prostě ta chuť tam není :nevim: a asi je tam i ten strach. No a manžel, ten už tady občas leze po stropě a říká že ho nemám vůbec ráda :roll: …jasně že ze strandy, ale asi ho to už taky pěkně štve :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
8.10.10 10:17

Taky mě je manžela líto ale nevím, co mám se sebou dělat :nevim: on to chápe, tojo ale mě je to strašně líto, že ho takhle zanedbávám :-( A hlavně když mě pak vidí, jak se belhám a skučím, že mě zase bolí ta zku… piční kost :mrgreen: , tak si myslím, že má po chuti i on :roll: No nic…
Copak budete holky dneska kuchtit? Já dneska udělám dršťkovou polévku a upeču asi štrůdl :jazyk: A ještě budu mít kuřátko na paprice s knedlíkem, už se moc těším, to miluju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
8.10.10 11:10

Tak plány s vařením byly ale nám teď vypnuli vodu :cert: Něco nám tu v ulici kopou, tak jsem zvědavá, kdy jí zase zapnou :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
8.10.10 18:31

Ahoj holky,

tak u mě je to s hormonama podobné. Minulý týden jsem se jen tak tak nerozbrečela v práci, že toho mám moc.

Jinak u nás je sex v pohodě. Ne že bych měla nějaké extra chutě, ale mám alespoň stejné jako před otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.10.10 19:22

Ahoj,
tak já dneska nevařila vůbec nic…byli jsme skoro celý den na nákupech a tak jsme se najedli v terénu. Jsem ale rozčarovaná…v celém Brně nebyla k sehnání obyčejná tříkolka pro dítě a když jsme nakonec jednu našli, tak pro naší malou princeznu byla veliká. malá bude mít narozeniny…tak jsme si něco takového představovali,ale nakonec jsme vybrali něco jiného…kolo First bike…je sice trošku dražší, ale jelikož se všichni složíme, tak to nebude tak hrozné :dance: .
A ještě jsme dokonce koupili nádherný botičky na zimu…no nakonec jsem docela spokojená, ale fakt by mě nenapadlo, že tříkolka bude takový problém :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
11.10.10 11:19

Holky, kde jste kdo :think: je tu nějaký ticho :-(
Jakpak se máte? Pociťujete nějaké obtíže spojené s těhu? Já už teda docela jo a hlavně už nevydržím to co dřív, když něco dělám, tak to musím dělat pomalu a na třikrát :roll: a stejně se pak večer nemůžu hnout :-? Ach jo, ale přeci se nemůžu celej den jenom válet na gauči… Začínám se bát příštího týdne až půjdu na kontrolu jestli bude nález OK jako doposud.
Holky vy kterým už mimča kopou, nestalo se vám, že vás třeba mimčo kope hodně dole a jako dovnitř? Já mám někdy pocit, že kopne do konečníku, močáku a někdy mi to přijde, že kopne i snad do čípku :roll: Je to dost nepříjemné… nevíte jestli je to možné a jestli je to normální? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí