Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
11.10.10 12:30

Ahoj,
tak já jsem unavená snad od úplného začátku…zrovna teď o víkendu jsme se o tom bavili…že třeba něco udělám a pak si musím na chvilku odpočinout abych mohla pokračovat v něčem jiném :wink: .
Jinak já jdu tento týden taky na kontrolu, tak mám taky strach, aby všechno bylo v pořádku :?:
Jinak s pohyby ještě neporadím…sice mám dojem, že už mě mimča v sobotu také jednou koply,ale jistá si s tím 100% nejsem, takže zatím nic neříkám :oops: :dance: .
Co dneska holky vaříte? Potřebovala bych nějaký typ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
11.10.10 12:48

Já dneska vařím rizoto z kuřátka :jazyk:
Vercao ty se máš, ty už jdeš tento týden na KO, já už bych šla taky, potřebuju trošku uklidnit, zdá se mi to jako věčnost, co jsem tam byla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
11.10.10 12:51

22Ahoj a ty jsi z Písku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanee
11.10.10 19:33

Holky,mam na prodej podpurny tehu pas,pouzivany dva mesice,puvodni cena 650,nyni 350 i s postovnym.Paragon se zarukou je samozrejmosti. Ja diky nemu donosila nase slunicka do 38. tydne. Jestli mate nektera zajem,tak mi pisnete na joanynka@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
22
170
12.10.10 17:29

ahojky děvčata,já jsem také nějak poslední dobou unavená, když jdem na procházku tak já nevim ujdu kilometr a funim jak buldok :mrgreen: dnes jsem se vážila a mám 2 kila dole,což nevim proč,jim normálně,ale nejaké zvláštní chute nemam,vubec bych nemusela sladke,ale kysele mam radeji :-D
Já dnes varila karbanátky ,zkousela jsem do nich dát syr,cibuli a jeste salám a byli luxusni s kašičkou :pankac:
Marketm: ano jsem z písku vlastně 10 kilometrů za pískem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
13.10.10 10:40

22 já kousek od Tábora to už jsi ruhá těhulka co čeká dvojčátka ještě jedna holčina z Budějek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
14.10.10 10:39

Nazdárek holčiny,
přišlo mi, že je nás tu nějak málo, tak jsem zkusila založit nové téma Dvojčátka 2010/2011, třeba nás takhle najde víc maminek :wink: Je fakt, že takhle co tu jsme máme termín docela blízko sebe ale ráda přijmu i rady a zkušenosti někoho, kdo je dál než já a budu se tak moct připravit na co, co by mě mohlo čekat :-) Co vy na to?
A jak se máte, co vaříte? Já dneska budu vařit bramboračku a škvarkový placky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.10.10 11:09

Ahoj,
taky se tam ráda půjdu nakouknout a zjistit nějaké nové zkušenosti.
Já byla v úterý na kontrole…vše v pořádku,příští týden jdu na krev. A už se mám objednat na velký ultrazvuk…už se nemůžu dočkat..jestli nám řeknou co budeme mít :lol: :dance:
Dneska vařím zapečené těstoviny s uzeným..už se těším až budou hotové, mám je ráda ještě teplé :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
14.10.10 11:14

vercao tak gratuju k úspěšné kontrole :potlesk: Já musím počkat až do středy a zdá se mi to jako věčnost :roll: Taky jsem čekala na velký ultrazvuk a těšila jsem se, že mi dr. prozradí pohlaví a nakonec to vím tak napůl :-D ale nevadí, kupuju vše v neutrálních barvách a až prckové vykouknou na svět, tak až pak jim budu kupovat do barviček :palec:
Nepřijde vám, že ta zima přišla nějak brzo? :-? Ráno na nule a mlha všude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.10.10 11:39

Jj, ráno jsem měla omrzlé celé auto…ještě že jsem nikam nemusela…bych jinak musela škrábat 8-o .
No já budu do poslední chvíle doufat, že mi to řeknou :oops: …už se těším až je budu „ladit“. Zatím mám věci po dcerce, tak je pak vytřídím a uvidím co použiji a co ne. Minulý týden jsem už ale neodolala a i když je to ještě docela brzo, tak jsem koupila dvoje dupajdy :oops: ..budou je mít až půjdou z porodnice, jsou fakt nádherný :lol: .
Jinak středa už je tu skoro hned :wink: …než se naděješ, tak už na ně budeš koukat na ultrazvuku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.10.10 18:07

Ahoj holky,
mám „problém“…mám možnost koupit kočárek na dvojčátka po kterém oba dva s manželem toužíme…a za super cenu. Jenže mě ale straší představa, že je ještě moc brzo :nevim: :nevim: …já vůbec nevím co mám dělat..? Šly by jste do toho? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
14.10.10 19:55

vercao, pokud je to kočárek, který chcete a fakt je to výhodná cena, tak já bych do toho šla :wink: Můžu se zeptat, co je to za kočárek? Jaká značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
14.10.10 19:59

TFK :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
14.10.10 20:07

Kočárek bych koupila, ale nechala bych si ho uskladnit někde jinde třeba u příbuzných :-D

• Citovat
  • Upravit
22
170
18.10.10 12:33

ahoj holky tady je to nějaké mrtvé…co nového ?? já jdu na kontrolu 26.10 až za tyden a co vy ??? no snad mi už řekne doktorka pohlaví se moc těším :dance:
a už pomalu nakupuju věcičky :-D porád čekam kdy me prckové kopnou a ještě nic :-( tak jsem zvedava kdy to bude …
jo a ten kocárek bych koupila kdybych mela tu sanci jako ty akorád bych si ho schovala asi u rodičů nebo u známych :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí