Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No u nás je taky pěkná kosa…sice tu hezky svítí sluníko a člověk by řekl, jak je venku hezky, ale to jen klame.
Já dneska dělám jen takovou rychlovku…pečený kuřecí stehna a rýži. Nic se mi dneska nechce a taky se musím začít pomalu balit…zítra odjíždíme k tchýni a budeme tam až do neděle, takže pojedem zas jak ježíšci. Vozíte taky tolik věcí, když se někam přepravujete? ![]()
Dneska jdu ale ještě k holičce, takže se už hrozně těším, jak si tam odpočinu
.
no nevozíme,protože se nikam nepřepravujeme,ale je pravda že manžel měl pred 2 týdny výlov,byl tam pres noc a já mu nabalila jídla a hadru jak na týden,jen aby mel všechno poruce a to šlo o jednu noc ![]()
Ahoj ![]()
22, určitě si ho koupím, jen teď musím nějaký vybrat ![]()
My se občas přepravujeme a to si vždycky přijdu jako bychom byli stěhováci ![]()
ahojky tady je to nějaké mrtvé ![]()
dnes u nás od rána svítí sluníčko,mám dobrou náladu a tak mě napadlo jestli neco dobrého uvařím ci upeču,nemáte nejaký dobrý ale moc dobrý receptík toho co máte nejradeji??? chtela bych udelat neco nového co jsme ještě nepapali ![]()
Jolanda,pred chvili jsem pinkala 3 hodinky na tom polštářku kojícím a musím říct že super
tvaroval se mi pod hlavičkou a byl pohodlny ![]()
Manžel se ke mě přitulil bříškem a dotkl se mého a tvrdil mi že cítil kopaneček
ale já ani ne,jako cítím že se u vnitř v bříšku něco deje klepaní atd,ale já čekam na ten kopanec až ho pořádně ucítím tak doufám že už brzo ![]()
Ahojky!!Tak ultrazvuk dopadl dobře čekáme holku a kluka,to bylo to nejlepší:co jsem se mohla dozvědět
Jsme zdravý a plní síly
Pořídila jsem si parádní těhu kalhoty,pár větších triček:trochu radosti
Peti tobě se to blíží taky:9.11.je za chvilku
a bude to dobrý,pže tam jdeš zrovna na moje narozky ![]()
ahoj Romčo fakt no tak to gratuluju
závidím ![]()
je na tvé narozky no tak to mě určitě čekají dobré zprávy,a to poznala na tom 3D ultrazvuku pohlaví??? a jaké to bylo ten ultrazvuk ????
Ahojky!!!A děkuji!!Pohyby už cítím
Paráda
a to nám doktor řekl,že jsme o týden napřed,takže rostem krásně ![]()
ahojky holky také už cítím pohyby 30.10 večer když jsem ležela tak mimi kopali a to sost
tak už jsem se konečně dočkala ![]()
Ahojky, tak hlásím návrat. Gratuluji k pohybům
…já už včera konečně cítila i takové to šimrání a jemné pohyby miminek…jinak jsou to totiž vyloženě kopance
.
Já jdu na kontrolu zítra…tak jsem zvědavá jak dopadnou testy a jestli bude i ultrazvuk.
Děkuju holky!ještě jednou..Teď jsem se vrátila od doktora a zase to potvrdil..tu holčičku a chlapečka,tak sned se už nespletl
Bolí mě od soboty břicho a chvílema tvrdne,tak musím ležet..jinak že mě pošle do nemocnice.Dostala jsem 3× denně magnezium i rybí tuk.Tak budu poctivě zobat a ležet!!!To by mě kleplo..kdybych musela do nemocnice ![]()
Ahojky dvojmaminy…take cekam dvojcatka v breznu 2011 a tuhle diskuzi jsem ted objevila uplnou nahodou. Mohu se pridat?
Jinak chodim do diskuze breznatka 2011 (uzavrena diskuze), jsem tam jedina dvojmamina, ale je tam taky fajn parta.
Koukla jsem kousek zpetne.....jak jste resily kocarky…kontroly a pohlavi
Tak kocarek mame rezervovany, zatim nezavazne…vybrali jsme od Patrona Fenix F4 Duplex. Jeli jsme se na nej podivat primo do Melnika do vzorkove prodejny vyrobce. Super nam ho predvedli a splnil moje ocekavani, tak snad me pak nezklame.
Kontroly (testy) mame negativni i kdyz puvodne mi u tripplu zapomnela sestra poznamenat dvojcatka a vyslo to pozitivne, pak se na chybu prislo a je to OK. Presto uz si me ale hlida genetika, ale na plodovku nejdu. Jeden velky UTZ uz mam za sebou a dalsi me ceka jeste pristi tyden.
Pohlavi…uz nam potrdili jednoho chlapecka a pak to vypada zatim na holcicku, ale tady to jiste tvrdit nechteji…tak uvidime co prinese pristi tyden
Uf, omlouvam se za tu dylku…
Pekny vecer
ahoj Smichinka
vítam tě tu u nás,budeme rádi když tu budeš s náma.
koukala jsem na tvuj metrik a jsme uplne stejny týden a den tak to je super ![]()
no mě pohlaví ještě neřekli,tak snad 9.11 jdu na 3D ultrazvuk tak snad mi to tam uz reknou abych mohla už pomalu zase nakupovat bodle barev modré růžové ![]()
a ty si byla na tom 3D ultrazvuku ????
Ahojky a diky,
u nas ten velky UTZ nedelaji na 3D i kdyz ho tam maji.
No s tim nakupovanim, me se stejne ty ruzove vecicky moc nelibi, takze nekupujuuz ted a bud do modra nebo neutralni barvy. Zrovna vcera jsem za hadriky na mrnousky nechala v Tescu 1500. Maj tam fakt moc pekny vecicky.
Jinak mimisci jsou od metriku o tyden napred. Drzi si to celou dobu a na kazde ko mi to potvrdi. Proto chodim i na ko o tyden driv.