Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.11.10 14:59

Ahojky také čekám dvojčátka jsem docela mladá maminka.Tak právě schaní paní či slečny které jsou na tom jako já a mají v bříšku dvě prdélky já čekám jednovaječná dvojčata a budou to holčičky momentálně se nácházím 19+5 tt tak se chci jen optat jestli bych se k vám nemohla přidati diky moc ahoj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
2.11.10 15:20

ahoj barunka také tě tu vítam :mavam:
já jsem právě taky docela mladá,a myslim že tady nejmladší…
to je dobře že ste nás našli,alespon se to tady trochu ozivilo :dance:
gratuluju k holčičkám..a jsou dvojčátka přirozeně??
Já právě nevim jak mimi rostou jestli jsem take týden do predu nebo ne už jsem nebyla na ultrazvuku 4 týdny,a naposledy je ani nemerila tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.11.10 15:39

Holky gratuluji k pohybům,je to opravdu nádhera :srdce: :srdce: já při prvních větších jsem radostí až brečela.
Vítám nové maminky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.10 16:41

No mě je 17 a ty si kolikátý týden ???? teď :-D a moc děkuji za gratulaci já mám termín porodu 26.3.2011 :srdce: a už se mojich dvou princezen nemohu dočkat právě teď jdeme do poradny ve čtvrtek a v ponděli nás čeká větší ultrazvuk na genetice v brně tak doufám že mi princezny v bříšku jen rostou :hug: jojo dvojčátka máme přirozenou cestou a jsem na to patřičně hrdá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
2.11.10 17:06

Ahoj holky,
moc zdravím nové maminky a přeju pohodové těhulkování :kytka: .
Holky, já měla dneska BOMBA den :pankac: . Hned ráno jsme jeli na focení a budeme mít nádherné fotky (během 14 dní, ale už jsme je viděli a jsme moc spokojeni…malá na nich vypadá úžasně) :dance: . Pak jsme dojeli dom a přivezli nám kčárek na dvojčátka (byla jsem s jednou paní domluvená, že mají cestu kolem, tak že nám ho přivezou ukázat až domů a my se pak rozhodneme co a jak)…no je nádhernej, vypadá fakt jak novej a za bomba cenu :jazyk: . Dokonce nám k němu zdarma přidala dva zimní fusaky od emitexu (jeden už takový mám po dceři a ten stál 1200Kč, takže fakt paráda :dance: ).
No a do třetice jsem byla na KO a vše je zatím v pořádku, čípek je v pořádku, neotvírám se a testy dopadly na 1 a nemusím na plodovku :lol: .
No, jdu si udělat teplý pudink s piškotama na oslavu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
2.11.10 17:12

Vercao…to byl teda super den :palec: a gratuluji ke ko a vybornym vysledkum :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
2.11.10 17:22

Barunka-mě je 22,tak to si opravdu mladounka :-D
a termín máme 25.3 jsem 19+4 týden..a také přirozeně a jsem za to štastná za dvojčátka ,taky už se mrnousku nemohu dočkat…už se teším na uterý za tyden jdu na ten 3D ultrazvuk a tesim se moc moc na pohlavi jestli nam reknou moc moc :dance:
Verca tak to mam radost i za tebe ze konecne máš kočárek podle tvých predstav :mrgreen: a super že je všechno v pořádku :dance: :mavam:
Petru a kdy tak začnou kopat pořádně???chtela bych je už videt jak pořádně klepou na bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.10 18:11

22: tak to si jen den odemě to je fajn tak snad to bude vše ok a nebudou žadné potíže
verca tak to je velice pekne ja uz kocarek mam taky obednany a taky jsem z nej uplne paf všichni říkali že je to brzo na kočárek schánět ale já si ani nemyslím co když ty moje dvě berušky příjdou na svět dříve co potom :nevim:
petru:v kolikátém ty jsi týdnu že už cítíte kopanečky?? ja pořád čekám a čekám a nemohu se dočkat já pořád doufám že je každým dnem budu cítit no ale tak nemůžeme na ně tak hrrrrr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.11.10 19:27

Barunko udělej si metřík ať vidíme jak daleko jseš ty a když si dáš nahoře nad diskusí zobrazovat podpisy tak naše metříky uvidíš :palec: jinak já jsem dneska 23+1 a pohyby jsem začla hodně cítit v tom 20týdnu ,ale jsem už druhorodička takže od 17tt jsem měla motýlky v bříšku :dance: a kočárek teda ještě fakt nemám,pořád se mi to zdá moooc brzy,takže ještě ani nenakupuju i když poslední dobou už pokukuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
2.11.10 19:29

baru jééé ty už ho máš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.10 19:32

Peťula no já jsem teď teprve na ten metřík došla jak se to dělá :-D takže to chvíli trvalo no ja kočárek taky ještě koupený nemam jen ho mám zamluveny no tak motýlky v bříšku už citím taky od toho 17 tt a holky cítím jen tím způsobem když se mi navalijou na břišní stěnu ale kopanečky ještě né pravě jsem se ptala doktora jestli to mám počítat taky jako pohyby ale říkal že ne že až ty zprávné kopy tak nwm no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.11.10 09:42

Baru neboj však si jich ještě užiješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
3.11.10 12:47
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
3.11.10 15:00

Krásnej pupík :wink:
Dneska už jsem úplně hotová…od rána uklízím a ještě nejsem z daleka hotová. Malá bude mít o víkendu narozeniny, tak je budeme slavit, tak chci mít uklizeno..no s tím bříškem je to už náročnější :roll: . Myslela jsem si, kolik toho zvládnu a ono ne..vždycky něco udělám a musím si odpčinout a pak zas pokračovat. Ještě dneska a zítra budeme malovat chodbu a pak už dám nožky hore a kašlu na všechno :jazyk:.
A co děláte celý den vy? Venku je dneska docela hezky…budu muset malou vyhnat ven s babi a dědou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
3.11.10 15:19

Ahojky,
tak ja byla dneska cvicit a za chvilku povezu auto do servisu a pak zajdu za „byvalymi“ kolegynkami a pujdem nekam na kafe a hlavne na pokec…

Vcera jsem byla cely den doma, tak dneska si to uziju.

Jinak tady bylo taky pekne, slunicko…a ted se to zatahlo a prsi a vypada to se bude prset dlouho :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí