Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.11.10 16:50

no to věřím že si jich užiji moc pěknej pupík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.10 16:51
:srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
3.11.10 17:35

Holky hezký pupíčky máte :palec: Baru myslim že mám podobný pupíček jak ty a dostala jsem na velkym UTZ kázání že je příliš veliký na daný týden a hned mi napsali že mám velké množství plodovky,neřikal tvůj doktor něco tobě??? A dneska mi bylo zdělěno že mám těhu cukrovku a že si to mysleli když mám tak velký bříško a ještě dvojčátka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.10 19:16

Peti nic mě neříkali ale je pravda že já jsem docelá silná už byla před otěhotněním tak je to možná proto ale zatím nikdo nic neříkal doufám že nai nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
4.11.10 11:27

ahoj taky už máš pěkný pupík :potlesk:
a holky kdy že jdete na další kontrolu??? a co vás tam čeká???
já jdu v úterý a už se nemůžu dočkat jdu na 3D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.10 12:36

ja sem byla dnes v poradně a pan doktor říkal že je vše vpořádku jedna beruška je hlavičkou dolů a druhá nahoru takže si skvěle rozumí a jinak na potvrzení pohlaví jdu v pondělí takže nadšenost :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.11.10 17:24

Ahojky,
tak já jdu 15.10. na ten velký ultrazvuk a KO u svého lékaře mám až 30.10. Doufám, že nám na velkém ultrazvuku už prozradí pohlaví miminek :-) .
Do kdy jste holky spaly částečně na břiše? mám na mysli stabilizovanou polohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.10 19:34

ja spavam na břiše teda polo na břiše ještě teď nemám stím nějak problem začínám se učit na boku abych holky nemačkala :hug: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.11.10 19:54

Když já nemůžu nikdy najít tu nej polohu…jsem zvyklá spávat úplně na břiše, tak teď alspoň ta stabilizovaná poloha…ale obávám se, že ta taky dlouho nebude v kurzu :wink: …už jsem jak vorvaň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.10 20:29

no mě to vykládej ta já jsem ráda že v noci ubec spím my jsem noční zvířátka holky hrozně radi koukaj do 2 na televizi a tám moc je to baví chodíme do 3 do rána po pokoji a když už si konečně lehnu a začínám zabírat tak musím na toaletu nebo se mě začnou v bříšku tlačit uličnice moje :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
5.11.10 08:09

ahoj holky :mavam:
to já už od 15 týdne nespinkám na bříšku,bála jsem se abych je nemačkala no měla jsem strach ze začátku, a ted bud hajam na zadech a mivam občas nožky pokrčene a to je příjemné hajat :palec: a nebo hajam na boku,jednu nožku mám pod peřinou a druhou nad ni a jelikož mám bacatou peřinku tak jsem spokojena ja i mimi v bříšku..ale posledni dobou se porád vzbouzim,bud jen tak nebo chodím 3× za noc na malou..a pak se už jen převaluju :nevim: a ráno když vstanu tak me bolí hlavička,za krkem,kyčle a snad celá pánev,občas chodím jak stará pani než se rozhýbu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.10 09:50

22 přesně moje slova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.11.10 11:12

Ahojky,
22..no tak to je přesný! …když konečně usnu, tak se mi chce na malou…tak se tak 3×-4× v noci projdu a pak nevím jak znovu usnout…pak mi ráno bolí hlava…a to že poslední dobou docela často :O(. Nechci brát ale žádné léky, tak to raději vydržím…i když minulý týden mi třeba ta hlava bolela dva dny v kuse a to už jsem myslela, že se zblázním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
5.11.10 12:27

to já mám naštěstí za sousedku maserku,tak mě přijde občas namazat krk a to je paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.10 14:59

SE NĚKDO MÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat