Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky hezký pupíčky máte
Baru myslim že mám podobný pupíček jak ty a dostala jsem na velkym UTZ kázání že je příliš veliký na daný týden a hned mi napsali že mám velké množství plodovky,neřikal tvůj doktor něco tobě??? A dneska mi bylo zdělěno že mám těhu cukrovku a že si to mysleli když mám tak velký bříško a ještě dvojčátka.. ![]()
Peti nic mě neříkali ale je pravda že já jsem docelá silná už byla před otěhotněním tak je to možná proto ale zatím nikdo nic neříkal doufám že nai nebude ![]()
ahoj taky už máš pěkný pupík ![]()
a holky kdy že jdete na další kontrolu??? a co vás tam čeká???
já jdu v úterý a už se nemůžu dočkat jdu na 3D ![]()
ja sem byla dnes v poradně a pan doktor říkal že je vše vpořádku jedna beruška je hlavičkou dolů a druhá nahoru takže si skvěle rozumí a jinak na potvrzení pohlaví jdu v pondělí takže nadšenost
![]()
Ahojky,
tak já jdu 15.10. na ten velký ultrazvuk a KO u svého lékaře mám až 30.10. Doufám, že nám na velkém ultrazvuku už prozradí pohlaví miminek
.
Do kdy jste holky spaly částečně na břiše? mám na mysli stabilizovanou polohu…
ja spavam na břiše teda polo na břiše ještě teď nemám stím nějak problem začínám se učit na boku abych holky nemačkala
![]()
Když já nemůžu nikdy najít tu nej polohu…jsem zvyklá spávat úplně na břiše, tak teď alspoň ta stabilizovaná poloha…ale obávám se, že ta taky dlouho nebude v kurzu
…už jsem jak vorvaň ![]()
no mě to vykládej ta já jsem ráda že v noci ubec spím my jsem noční zvířátka holky hrozně radi koukaj do 2 na televizi a tám moc je to baví chodíme do 3 do rána po pokoji a když už si konečně lehnu a začínám zabírat tak musím na toaletu nebo se mě začnou v bříšku tlačit uličnice moje
![]()
ahoj holky ![]()
to já už od 15 týdne nespinkám na bříšku,bála jsem se abych je nemačkala no měla jsem strach ze začátku, a ted bud hajam na zadech a mivam občas nožky pokrčene a to je příjemné hajat
a nebo hajam na boku,jednu nožku mám pod peřinou a druhou nad ni a jelikož mám bacatou peřinku tak jsem spokojena ja i mimi v bříšku..ale posledni dobou se porád vzbouzim,bud jen tak nebo chodím 3× za noc na malou..a pak se už jen převaluju
a ráno když vstanu tak me bolí hlavička,za krkem,kyčle a snad celá pánev,občas chodím jak stará pani než se rozhýbu ![]()
Ahojky,
22..no tak to je přesný! …když konečně usnu, tak se mi chce na malou…tak se tak 3×-4× v noci projdu a pak nevím jak znovu usnout…pak mi ráno bolí hlava…a to že poslední dobou docela často
(. Nechci brát ale žádné léky, tak to raději vydržím…i když minulý týden mi třeba ta hlava bolela dva dny v kuse a to už jsem myslela, že se zblázním…
to já mám naštěstí za sousedku maserku,tak mě přijde občas namazat krk a to je paráda ![]()