Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj Verčo,to mi je líto, to bych byla asi taky naštvana,už jenom proto že ste tam jeli takovou dálku a nepořídili ste,nojo někteří lidi jsout taky takový,jen aby to prodali. ale nedělej si z toho hlavu určitě najdeš ten podle tvých představ za rozumnou cenu.. ![]()
a co mate dneska holky v plánu?? já jsem včera dělala mazanec,měla jsem na něj takovou chut,a jak sem tady cítila to kouzlo vánoc je to bylo krásné,už se těším až budu péct cukroví.Dneska budu vařit játrovou omáčku a kulajdu a odpoledne pujdu se psem a pak na 2 hodinky hají
a co vy
Tak já dneska nic nevařím, dostali jsme nabaleno od babičky
.
Taky už se ale moc těším na Vánoce…mám ráda tu vůni stromečku, ozdob, cukroví…prostě taková ta hezká nálada. Dárky už ale pomalu začínám kupovat teď, abych už v prosinci nikam nemusela, jelikož naopak nesnáším ten obchodní frmol
.
tak už mám všechno hotové dokonce jsem ted přišla z procházky se psíkem..
no ta vune toho stromečku,vonavé svíčky cukroví,no přesně jak píšeš,moc se taky těším,no my taky už nakupujeme pomalu dary pro rodiče atd. Protože dokat jsou penízky,pak si chci šetřit na kočárek a další věci na miminko ![]()
a co už máš nakoupeno??? já mam nějaké hadříky,2 klasické zavinovačky krásné,ponožky,čepičky,vaničku a kojící polštář. ted po výplatě bych chtěla dokoupit pár věcí,a něco mi koupí známí k ježíšku jako jsou dudliky a lahve..do konce ledna bych chtěla mít všechno připravené
a budeš si kupovat tu domácí chůvu Nany???
Chůvičku Nany jsme už měli pro dcerku, takže dokoupíme ještě jednu a budeme mít pro obě miminka
…já jsem hrozná cíťa a musím říct, že díky nany jsem byla v klidu.
Minulý týden mi přišly nějaké hadříky, zítra mi mají přijít fusáčky do kočárku a zároveň do autosedačky, tak jsem zvědavá jaké budou. Jinak máme autosedačky. Byla jsem se zeptat v jednom obchodě, jestli by mi dali nějakou slevu, když budu vše brát 2× (postýlky, matrace, peřiny, chrániče matrací, povlečení), tak jsem zvědavá co mi tento týden řeknou.
Ale mám radost…pro dcerku už máme k Vánocům snad vše (dokonce bomba kychyňku, na kterou byla zrovna akce), takže jí dokoupíme nějakou drobnost a bude
.
a kde se taková chůvička koupí???aby byla kvalitní a spolehlivá???? a kolik tak stojí penízek????
a když mám dvojčátka tak musím mít dvě?? nemám s tim vůbec žádnou zkušenost ![]()
Třeba tady http://www.promimca.cz/…kojencu.html
První jsme kupovali novou, teď kouknu po použité..ta se dá sehnat i za 1000 Kč. Myslím, že se vyrábějí i monitory s dvěma deskama a můžou to používat i dvojčátka, ale jistá si tím nejsem. My budeme mít dvě postýlky, tudíž i dva monitory ![]()
Verco teda koukám že pani je pěkná slepice,když ti předvede kočárek v úplně jiný formě než ti popsala,asi bych jí tam něco řekla - tý jo tak tohle mě vytočilo !!!! ![]()
Koukám že milujete vánoce,já je jako holka nesnášela ale od tý doby co mám Kačku je taky miluju a už se na ně táááák těšim,sice zatim nemám ani jediný dárek,ale letos to s nakupovánim darů přehánět nebudem ![]()
Jj,měla jsem 1OOchutí ji skočit po krku…chtěli jsme ušetřit na kočárku a to se nám nevyplatilo, akorád jsme projeli peníze.
Já mám Vánoce také ráda zase až od doby co máme doma děti…nepřed od mojí ségry (žijeme ve společném,patrovém domě)…loni a letos i díky naší dcerce…je to takové hraní na Ježíška bez Ježíška
. Předtím to bylo takové plánované, kdo co chce a tak, ale teď už to má zase své kouzlo. Jen doufám, že nám ty děti nevyrostou moc brzo
. Ale s dárkama to také letos nebude valné…musíme se omezit, jelikož potřebujeme hodně jiných věci pro miminka ![]()
Verco a kde jste se byli na ten kočárek podívat, já že po mimibazaru taky koukám, tak abychom nejeli někam úplně zbytečně.
22 a jaký jsi koupila kojící polštář. Já totiž vůbec nevím, jak veliký. Chtěla bych je kojit najednou a nedokážu si to představit.
Jolanda píše:
Verco a kde jste se byli na ten kočárek podívat, já že po mimibazaru taky koukám, tak abychom nejeli někam úplně zbytečně.22 a jaký jsi koupila kojící polštář. Já totiž vůbec nevím, jak veliký. Chtěla bych je kojit najednou a nedokážu si to představit.
Joli,krásná věta "Chtěla bych je kojit najednou " ale věř že to se asi nepovede,každý mimčo si udělá svůj režim a málokdy budou baštit oba najednou-i když možný je všechno ![]()
Jolanda píše:
Verco a kde jste se byli na ten kočárek podívat, já že po mimibazaru taky koukám, tak abychom nejeli někam úplně zbytečně.22 a jaký jsi koupila kojící polštář. Já totiž vůbec nevím, jak veliký. Chtěla bych je kojit najednou a nedokážu si to představit.
Já koupila ten největší. Kojit najednou bych chtěla taky. Chodím ještě do diskuse Dvojčátka 2010, kde jsou již dvojčátka narozená a větší a tam to některé maminky takto zvládají. Prostě jim sladí režim. Jsou tam i fotky, jak to s tím polštářem jde ![]()
Ale asi se to uvidí v praxi, třeba to nezvládnu jako oni a vůbec nevím jak zvládnu kojit ![]()
Verco to je děsný s tím kočárem, nemůžeš napsat co to bylo za nabídku, aby jsme se taky „nechytili“ do pasti. já bych jí dala negativní hodnocení určitě.
Tak holky, byl to kočárek značky TFK, pískové barvy. Paní ho nabízela v akci za 9900Kč a ke sporťáku byly i dvě hluboké korby…takže supr cena. Když jsem si přečetla reakce, tak jsem jí to hodnocení chtěla dát a inzerát buď stáhla (jiné věci tam ale má) a nebo se jí ho podařilo prodat…spíš se ale přikláním k první variantě…že se lekla, stáhla ho a za chvíli ho hodí buď zpět na MMB a nebo někam jinam. Takže pozor holky!Hlavně si ho nenechávejte posílat poštou, bylo by to pak nemylé překvapení ![]()
verco jo, ona určitě spoléhá, že ho někomu pošle poštou, to je teda ohavný, co ty lidi dělaj ![]()