Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
170
7.10.10 11:59

já jsem to vůbec nevěděla jestli mám pletit nebo ne ,ted vím že ne a že mě okrádali!!už se těším až ucítím pohyby :dance: zatím je ještě brzo…
Dnes tady v Písku máme ošklivé počasí, občas prší,je to ee :-( lepší už to asi nebude ,pomalu si delam seznam co komu k vánocům, chtěla bych to vše nakoupit už v listopadu,pro manžela dárek přijde zítra,objednala jsem mu nový telefon k Vánocům…a co vy už premýšlíte co komu???
Romčo svatba se blíží vid, no doifám že pak ukážeš fotečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
7.10.10 12:11

Tak to já na vánoce ještě ani nemyslím :oops: Ale žádný veledary letos nebudou, budou jinčí výdaje na miminka :wink: Ale něco menšího určitě musím vymyslet a to má manžel ještě v listopadu narozeniny :think: a mamča a taťka vlastně taky 8-o Dej nějaký tipy na dárky jestli máš :jazyk:
Tak počasí je teda pěknej hnus, ale zase mě to nenutí lítat někde venku, když mi dr. teď řekl, abych už se pomalu šetřila :wink:
A co dětskýho doktora? Už máte? Já už mám asi nejvyšší čas nějakého najít, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
7.10.10 12:23

dětského doktora nemám, to už bych měla vyhledat neni brzo ???
no manželovi mobil a rybářský nůž,mamine také telefon,protože se ji zrovna ted rozbil..a tatkovi nevim,tatka ma taky narozeniny v listopadu.Ajá bych chtěla hodinky nějaké pěkné, to jo mi už taky začínáme šetřit na miminka, měli jsme ušetřeno,ale bohužel nám odešel sporák tak jsme museli vzít ty penízky a koupit nový už stou sklokeramickou deskou a v troubě má i gril,manželovi se moc líbil,vybíral ho on, no a čekáme že nám letos na zimu odejde i kotel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
7.10.10 13:37

Já už si toho doktora raději půjdu dohodnout teď, ať to mám z krku :wink: Pořád si říkám, že je času habakuk ale když jsem teď zjistila, že už začínám 6. měsíc, tak mě polilo horko :lol:
O penězích mi povídej, teď jsme si dělali bydlení, novou kuchyň a drobné úpravy pokojů a ono to taky vyšlo na pěknou sumičku :roll:
Honí mě nějak mlsná, asi si půjdu na odpoledne udělat puding s piškotama :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
7.10.10 13:58

taky mě honila mlsná, zrovna peču bábovku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
7.10.10 14:42

Tak já tenkrát dr. pro malou v podstatě nehledala…věděla jsem, že v okolí jsou tři a někdo nás vezme. Takže až jsme jeli z porodnice jsem zvedla telefon a přímo z auta zavolala jestli můžem dojet a jestli nás vezme do péče :-D …a vzala, žádný problém tam nebyl.
A o mlsné mi ani nemluvte :oops: …vanilkový puding s piškoty jsem měla minulý týden a dneska bych snědla i h… pod sebou :mrgreen: . Teď jsem dojedla druhou misku bramborové polévky a věřím tomu, že za půl hodiny zas budu oblízat ledničku a přemýšlet co bych si dala…jsem teď fakt hrozná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
7.10.10 14:49

Jo a ještě jsem se vás chtěla holky zeptat…pořád mi vrtá hlavou ten odběr plodové vody :-( …jak už jsem psala, u dcerky jsem na něj šla, ale už tenkrát jsem měla hrozný strach…přece jen ta možnost potratu tam je. Nevím ale, jestli bych na něj šla i teď, kdyby mi vyšly špatné výsledky…co vy? šly by jste? u dvojčat je to prý ještě rizikovější :-(
Popřípadě můžu žádat i jiné testy krom odběru plodové vody, které by vady také mohly odhalit…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.10.10 15:08

Pane jo tak vy už myslíte na vánoce??? no tak to je pro mě zatim tabu a asi dlouho ještě bude,letošní vánoce budou asi hoooodně chudý,jsme před týdnem dodělali novou střechu a ta nás stála nějakou tu korunku.A mimuška taky nebudou zrovna z nejlevnějších a porodné žádné :-(
S těma chutěma mi ani nemluvte,já jsem taky jak vlčák a pořád něco shánim,naštěstí tady doma moc toho nemáme (radši) teď jsem schroupala mrkev a asi půjdu taky na pečení bábovky :dance:
S dětskym problém nemám je tady jedna doktorka a ta neodmítá :palec: .
Pohyby už taky hezky cítím teda teprv pořádně 4den ale je to nádherný :srdce: :srdce: :dance:
Verčo tý plodovky jsem se taky bála a Dr mi povídala že za posledních pár let neví ani jediný případ v Praze kdy by po něm někdo potratil,já jsem se taky dlouho rozhodovala jestli kdybych musela šla na ní,ale asi jo i když bych měla teda infartový stavy …holka ničeho se neboj však to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
7.10.10 15:22

vercao, vůbec na to, že bys musela na plodovku nemysli!!! Je to zbytečný a zbytečně se stresuješ :wink: Buď v klidu a věř v to, že je všechno tak jak má být a až potom nastane ta situace tak jí řeš až pak. To stejně neovlivníš :nevim:
petru tak gratuluju k pohybům :potlesk: pro mě je to strašně legrační a roztomilý, když začnou kopat, člověku to potom tak docvakne, že tam má živý tvorečky :huban:
Já se teď nacpala kuřetem s bramborákovou směsí a slintám na ten puding :mrgreen: jsem zvědavá jestli stihne vychladnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.10.10 15:37

Pavli já jsem snědla ještě jednu musli tyčinku a bábovka je už taky v troubě :lol: :lol:

prosím poslala by si mi na tenhle mail recept toho tvého pozdního oběda,docela mě zaujal :kytka: petrast79@centrum.cz děkujiiiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
7.10.10 15:51

petru, pošlu ti odkaz a upozorňuju, že je to neuvěřitelná dobrota :jazyk: http://www.toprecepty.cz/…ove-nadivce/
a žádnou přílohu už k tomu nedělám, není třeba :wink:
A teď jdu na sůšu nejde odolat, puding si šetřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
7.10.10 15:51

já už mám bábovku taky hotovou :dance: a udělala jsem i česnečku a bůček do trouby mnam mnam :pankac:
Jo a co se tíče té plodovky tak já nad tim nepremyslim,ale mam z toho také strach protože jsem už jednou samovolne potratila :cry: a už bych to psichicky nezvládla, já myslim že žádná znas..a furt je tam to 1 procento potratu a ta jehla muže poškodit plod a kord když jsou tam 2, tohle jsem všechno vyčetla, ale oni taky delají z komára velblouda :-? ale to riziko tam je tak jsem hned rekla NE !!a až pujdu 26.10 na kontrolu tak se zeptam doktorky ,protože kamarádka byla na nejaké genetice,to je prej velky lepší ultrazvuk,ktery taky pozná vady miminka,tak se na to pořádně zeptám,ale jehlu nedovolím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.10.10 16:05
pavlliina píše:
petru, pošlu ti odkaz a upozorňuju, že je to neuvěřitelná dobrota :jazyk: http://www.toprecepty.cz/…ove-nadivce/
a žádnou přílohu už k tomu nedělám, není třeba :wink:
A teď jdu na sůšu nejde odolat, puding si šetřím :mrgreen:

Hmmm recept vypadá famozně,tak už vim co budem mít o víkendu k obědu :dance: :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
7.10.10 16:06
22 píše:
já už mám bábovku taky hotovou :dance: a udělala jsem i česnečku a bůček do trouby mnam mnam :pankac:
Jo a co se tíče té plodovky tak já nad tim nepremyslim,ale mam z toho také strach protože jsem už jednou samovolne potratila :cry: a už bych to psichicky nezvládla, já myslim že žádná znas..a furt je tam to 1 procento potratu a ta jehla muže poškodit plod a kord když jsou tam 2, tohle jsem všechno vyčetla, ale oni taky delají z komára velblouda :-? ale to riziko tam je tak jsem hned rekla NE !!a až pujdu 26.10 na kontrolu tak se zeptam doktorky ,protože kamarádka byla na nejaké genetice,to je prej velky lepší ultrazvuk,ktery taky pozná vady miminka,tak se na to pořádně zeptám,ale jehlu nedovolím :pankac:

já myslím že ta genetika je právě doporučený ten 3D ultrazvuk néé????? a tam se vady poznají ale nemoce né :nevim: nebo se pletu??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
7.10.10 16:15

petru, tak pak napiš, jak chutnalo :wink: pro nás to vážně nemá chybu :jazyk: a hlavně je to hned…
Mě dr. na žádnou genetiku neposlal, krev prý vyšla taky dobře, tak doufám, že je vše v poho a vy v to věřte taky :wink: Mě děsíte s těma představama, že by mohlo být něco špatně :-? A jak je to s tou genetikou to vážně nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí