Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, tak si predstavte, že ten pitomej papír na peníze jsem řešila až do dneška
no a dopadlo to dobře ,změnila jsem si gynekologa, chodim už sem do písku, tam v praze jsou úplně neschopní
a to jsem ten papír odevzdala sama na sociálku a už byl potvrzen od nové doktorky…no hlavně že už budu mít klid ![]()
vercao vítam tě
bohužel taky neporadím protože dvojčátka budou naše první děti ..no a taky doufám že nebudu muset na tu plodovku,mam z toho docela strach
Ahoj holky
Tak dnešní kontrola dopadla „snad“ dobře na plodovku nemusim po téhle stránce testy vyšli negativně,takže jupííí
… Hematom je o polovičku menší takže julííí jupííí
,stále tam sice je,ale snad to bude dobrý,prášky mám brát pořád a ještě jsem dostala magnésko,kontrola zas za týden,jen teda ta moč nic moc,našli bílkoviny a krev takže v pátek další a uvidíme jestli po tom ascorutinu nebude lépe,taky mi nabrala kultivaci tak zas jak dopadne ta a mám vysoký tlak
no můžu já mít něco normálně???????? ![]()
22 tak zase jedna starost z krku
A co nový gynekolog? Dobrý, jsi spokojená?
Kam jsi chodila do Prahy?
Kdepak máme petru? Jakpak ta dneska asi dopadla ![]()
petru koukám, že jsme se hezky minuly ![]()
Tak blahopřeji k dobrý výsledkům
No a na tu moč ti dali nějaké léky? A kolik jsi měla tlak?
Pavli
já dřív nemohla,nebyla jsem doma
,ale jseš hodná že na mě tak myslíš
. tlak jsem posledně měla 150/80 a dneska 140/80 .Na tu moč zatim nic ale uvidíme jak dopadne v ten pátek,protože jsem užívala právě ten ascorutin a ten by to měl trochu ovlivnit,tak snad i to bude v pořádku…s tim tlakem mě chce poslat k nějakýmu internistovi
Mě když měří tlak na kontrole, tak ho mám taky 140/80 a nic mi sestra ani doktor neříká, že by byl vysokej
Teď jsem se ještě byla kouknout do průkazky a je to tak, dvakrát za sebou tam mám 140/80 ale nikdo to nekomentoval, tak nevím ![]()
Co mimča viděla jsi je? Dělali ti ultrazvuk? ![]()
tak já ti holka nevim,ale doktorce se to moc nelíbí,je strašně hodná a řekla bych že hooodně pečlivá,takže radši všechno nechá ještě jak říká posoudit odborníky než aby se na to vy…,jsem jí za to vděčná. Mimuška mi ukázala jen v rychlosti aby každý týden na ně nesvítila ono to taky neni dobrý a ty jsou v pořádku
![]()
Tak to dej pak určitě vědět, jestli půjdeš ještě k nějakému internitovi ohledně toho tlaku, co ti na to poví
Ale ne, já si nic špatného nebudu připouštět, dr. by mě snad upozornil, kdyby se mu něco nezdálo… doufám…
Jo, dneska v noci se mi stalo něco dost zvláštního… probudila mě taková divná křeč do břicha a řekla bych, že by mě to břicho i ztrvdlo
ale fakt jen na chviličku, jestli jsem se blbě otočila nebo nevím ale rychle jsem to zase zaspala, tak doufám, že se to nebude opakovat a že jsem se fakt jen blbě hnula při otáčení ![]()
Někde jsem četla, že se můžou objevit děložní kontrakce ale nesmí být pravidelné, tak jestli tohle bylo ono
fakt nevím… nestalo se vám to?
Pavli mě se to naštěstí ještě nestalo,jo že sem tam mě slabá křeč vezmě to nezapírám,ale že by bříško tvrdlo to ne a na to je právě to magnésko,tak si třeba jen zavolej k Dr a řekni to třeba ti ho taky radši předepíše.
Tak já počkám jestli se to nebude opakovat, byla jsem dost rozespalá a fakt nevím, jestli jsem se blbě neotočila
Mimča zrovna teď kopou jak o závod, tak jsem v klidu ![]()
Zrovna teď koukám, jak by měla být ta mimča velká a píšou 28 cm… a když se ještě podívám na pravítko
… to snad není ani možný, že bych tam měla takhle velký drobečky ![]()
22 tak to je mazec..s tím papírem na peníze..no hlavně že už je to hotový
. Tak snad nový gynekolog bude fajn.
Petru gratuluju k výborným výsledkům…důvod k radosti máš velký
…už bych chtěla mít tato vyšetření taky za sebou a tlak snad bude taky potom lepší…hlavně aby jsi ho neměla tak vysoký, aby jsi musela ležet v nemocnici
.
ještě jsem se chtěla holky zeptat, jestli už některá víte co budete mít za miminka? Pavlliina už by mohla ne? ![]()
22 aspoň to máš teď k dr. blíž
a snad to s ní bude lepší a už nebudeš mít takové starosti ![]()
Petru, to je dobře že Ti to tak dopadlo, ještě aby vyšla ta moč
no a s tlakem uvidíš. Dobře to dopadne ![]()
Pavli, já Ti tak závidím ty pohyby, už aby to přišlo a taky jsem je cítila drobečky ![]()
Vercao, já to budu určitě vědět až ve 20. týdnu, p
protože to jdu až na kontrolu. Teda záleží, jak budou drobečci natočený ![]()
ahoj holky,já jsem chodila do Prahy 5 Zbraslav k Uhlířovi, je to soukromník a každý rok si bere 1000 kč, znáte ho některá??Každou návštěvu jsem tam platila 30kč,ikdyž jsem šla třeba jen na krev. Vpísku je jak hodná doktorka tak i sestřička,neplatila jsem nic,a ještě jsem dostala dárečky pro nastávající maminky
, a v Praze nic
jsem ráda že jsem se tak rozhodla. určitě hodně ušetříme i za cestu a za dalnicní známku kterou jsme platili každý měsíc…na kontrolu jdu 26.10., doktorka mi řekla že tak za 14 dní bych měla ucítit pohyby
.Kdy jste měli vy první pohyby? a kdy přesně určila pohlaví miminek ???
22, to slyším prvně, že by těhotné měli za poradnu platit, já ještě neplatila vůbec nic a dáreček jsem dostala taky, takovej kufřík a hned 2×. Nejdřív jsem se ptala, proč mi dává dva a sestřička mi řekla, že přeci čekám dvě miminka ![]()
Pohyby jsem začala cítit tak kolem toho 16.-17. týdne ale hodně slabounce a jen s rukou přiloženou na bříšku a postupně to zesilovalo a stále se zesiluje a teď už to nejde „přeslechnout“ ![]()
O pohlaví už škemrám snad od 16. týdne, teď naposledy v 21. týdnu mi dr. řekl, že u A piňdíka nevidí ale že nezaručuje, že se na příští kontrole neobjeví
a u B řekl, že to vypadá na holčičku
Tak možná 2 holčičky ale bez záruky
Raději moc růžové kupovat nebudu, přeci jen kluk v růžové by vypadal trošku divně ![]()