Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a proč ste založili další diskuzi ??? to už tady nikdo se mnou nebude
???
no tak snad Romča tady zustane ![]()
nevím proč to holky založily…možná kvůli tomu že tam jsou i mamky s termínem ne březen
22 píše:
a proč ste založili další diskuzi ??? to už tady nikdo se mnou nebude???
no tak snad Romča tady zustane
vždyt tam muzes jit taky ne ![]()
tak je měli poslat sem k nám..to já budu jen tady pak bych z toho mela blázinec a to nechci…zustavam zde ![]()
22, pojď k nám
Já to založila proto, aby nás našlo víc těhulek s dvojčátky
a ne jen na březen
Takže žádné odmlouvání a šup sem https://www.emimino.cz/…02011-52517/ ![]()
takže tady to chcete zabalit ??a není to škoda když už se pomalu poznáváme ??? nevadí…já myslim že jsou tady vítané všechny maminy co čekají dvojčátka, bud brezen,duben,nebo i drive…jdu si lehnout holky jsem nejaka utahana
Ahojky,
22…26. už máš hned
, já jdu akorád zítra na krev, jinak miminka uvidím až 2.listopadu a pak 15.listopadu na velkém ultrazvuku (dneska jsem se objednala).
O víkendu jedeme pro kočárek..ono dát dneska o sedm tisíc míň a o pár měsíců víc je rozdíl a na výbavičku se ještě budou hodit
.
Akorád ho teda budeme mít rovnou doma, ale ono je to celkem jedno…ono kdyby jsme čekali jen jedno miminko, tak by jsme už doma kočárek měli (po dceři). ![]()
pojď k nám, vždyť tam jsme už všechny
vždyť o nic nejde… Jdi odpočívat, já se teď nadlábnu a musím vyrazit něco nakoupit, odpočívat budu asi až večer ![]()
Ahoj holky, tady nikdo není ![]()
Vy jste udělali uzavřenou diskusi?
ahoj verča,tak víkend se blíží,pojedete pro kočárek a jakou bude mit barvu ?? a je to ten vedle sebe nebo za sebou ?? já abych řekla pravdu tak mě se líbí ten vedle sebe aby obě miminka měli přehled
a taky už pokukuju po kočárku,ale manžel mi říká že je pořád brzo,že to pak pořešíme společně až přijde čas,a chtěla bych aby byl už i ten trojkombinovany s autosedačkama
jinak hadříky už mám,mám pro holku a pro kluka, tak snad mi to vyjde a bude to páreček
uvidíme pak mám vaničku zelenou to mám všechno po kamarádce zadarmo
a v listopadu už nakoupim ručníky,dečky, lahvičky ,dudlíčky protože pak už nebudou penízky protože sou vánoce..a co ty už nakupuješ vybavičku
Ahoj 22,
jj, jedeme se něj kouknout a doufám že ho i rovnou odvezeme, jelikož je to od nás pomalu 300km…což by mě docela dostalo…kdyby nebyl v pořádku a mi si ho neodvezli
. Má korbičky vedle sebe a dá se z něj udělat i sporťák. Tuším, že sedačky by se tam také mohly nacvaknout, ale jistá si tím nejsem…to je až teď u těch novějších typů a tenhle je pomalu dva roky starý…ale třeba tam taky půjdou. Jednu autosedačku jsme měli po malé a druhou jsme dokoupili hned hned na začátku těhu, jelikož jsem našla tu samou co jsme měli doma a za úžasnou cenu a ještě 20km od baráku…takže nebylo nad čím přemýšlet
…jo jinak máme maxi cosi cabrofix.
Koukala jsem na oblečení co mám po malé a abych pravdu řekla, myslela jsem si, že toho mám víc
…určitě budeme muset něco dokoupit. Nejvíc nám toho ale naježí Ježíšek..domluvili jsme se s rodinou, že chceme prostě místo věcí pro nás, věci pro dvojčátka..postýlky, matrace, peřiny, povlečení,…
Jo a ještě přemýšlím nad elektrickou odsávačkou…dvoufázovou od Madety. Budeš taky kupovat nebo nad tím neuvažuješ? Nevím zda ji koupit také jako Vánoční dárek a nebo to nechat až se mimča narodí
…zas aby ale nebylo pozdě
…malou jsem měla po narození v nemocnici a nemohla jsem jí kojit a pak jsem chytla silný zánět a bylo po kojení úplně ![]()
no ta odsávačka je určitě dobrý napad, já ji budu kupovat taky a zrovna v tom listopadu,chtela bych už jak je na ten vysavač,vyděla jsem to u tety jak to dělala malému a bylo to super,zapla vysavač a šlo to
tak to si určitě koupim taky ![]()
Kočárek bych chtěla také nějaký starší tak 2,3 roky nemá cenu kupovat nový za spousta peněz,když se dá sehnat take v pěkném stavu za dobré penízky..
a ty už máš teda jednu dcerku? a kolik ji je let ?? a dvojčátka ste počali přirozeně??
já byla těhotná už jednou a to letos v březnu a hned druhy měsíc jsem samovolně potratila
a hned za 4 měsíce jsem do toho přišla zase
a přirozeně,máme totiž dvojčata v rodině, muj deda je z dvojčat,tak jsem byla nařadě já nebo sestra a jsem to já a už bych si to dnes jinak nepřála ,jsem moc ráda že čekáme dvojčátka
já myslela odsávačku mateřského mléka
, asi jsem to špatně popsala. Jinak odsávačku na vysavač pro dítě mám taky…na dcerku a musím říct, že si to bez ní nedovedu představit.
Dcerce budou teď v listopadu 2.roky. Jinak dvojčátka jsme počali přirozeně, ale bude tam i vliv hormonů (v rodině je máme ale taky). Před otěhotněním se mi vytratila na 3.měsíce menstruace a tak mi lékař předepsal léky…no a za měsíc jsem už věděla že jsem těhotná ![]()
Já jsem taky moc ráda, že čekáme dvojčátka..byl to můj celoživotní sen
, sice přišla až druhá v pořadí, ale to neva…nějak to určitě zvládnem.
Už máš nějakého favotita v kočárkách?