Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1920
25.10.10 21:14

Verco, díky za ten kočárek, vím jaký myslíš, protože jsem na něj koukala. Ale my ještě po kočárkách nejezdíme, zatím právě jenom koukám :-)

Jsem ráda, že s tím kojením nejsem sama. Samozřejmě nevím, jak to půjde, každopádně to chci zkusit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
25.10.10 22:29
vercao píše:
Holky, vidíte můj metřík? Mě se totiž přestal zobrazovat…

já vidím :palec:

• Citovat
  • Upravit
22
170
26.10.10 05:52

dobré ránko :mavam:
Jolanda,já kupovala od známé ten veliký do tvaru U a uvnitř jsou polystyrenové kuličky,je příjemny a tvaruje se podle toho jak si na něj hajneš :-)
vypadal podobně takto akorád já mám oranžový s medvídkama a mám taky ten největší,to je tak dýlka 1 metr a šířka tak 60 cm tak nějak…

http://www.nunynek.cz/…evene-hracky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.10.10 09:05

Dobré ráno,
já už také kojící polštář mám…je dost velký, ale není to takový ten do U. Výplň má také nějaké kuličky, ale přijde mi to hrozně tvrdé :-? …někde jsem četla, že je to dobré i na spaní už v těhotenství, tak jsem si ho právě koupila, ale moc spokojená teda nejsem :nevim: …no manželovi to radši ani neříkám..prostě jsem ho musela mít už teď a teď tu jen leží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.10.10 13:06

22 už jsi doma z kontroly? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
26.10.10 14:07

to mě se na něm hajá dobře,on neni uplně naplno nacpaný tema kuličkama.
před chvíli jsem přijela z Písku,ještě jsem si kupovala krásný sako manžestrový těhotensky :palec: mám z něj radost,je pohodlný,elegantní,černý a nad kolena dlouhy :pankac: koupila jsem ho v sekáči za 500 a je jako nový :lol:
jinak jsem byla na té kontrole,a jsem trochu zklamaná, protože mě jen prohmátla a nedělala mi žádný ultrazvuk,takže já vůbec nevím co se u mě vevnitř děje :nevim: už jsem mimiska nevidela 3 týdny a dalších 14 dní musim čekat,jdu 9.11. na 3 D ultrazvuk s manželem,ale to je ještě daleko :roll: akorád mi dala papír na peníze,a já se ji vyptávala na genetiku a odber plodové vody,ona řekla že mi výsledky dopadly moc dobře,tak mě tam nepošle.
ach jo zase to čekání,kdyby byly už kopance alespon malinko,uklidnilo by mi to,ale mimiska ještě nekopou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.10.10 14:42

Tak to je paráda, že jsi tak hezky nakoupila :potlesk: …já už začínám nosit zimní kabát, v něm mám totiž ještě trochu místa, ale podzimní bundu už nezapnu :oops: .
To je škoda, že jsi mrňousky neviděla na ultrazvuku :-( . Já doufám, že mi je doktor 2.11. ukáže a pak mám velký ultrazvuk tuším 15.11.(teď si nejsem 100% jistám, ale nechce se mi jít se dívat do diáře :oops: ).
Tím 3D ultrazvukem máš na mysli ten velký, hrazený pojišťovnou nebo si sama zaplatíš přímo 3D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.10.10 14:43

A buď ráda, že výsledky dopadly dobře a že nemusíš na odběr plodové vody…já z toho mám strach a doufám, že taky nebudu muset jít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
26.10.10 15:32

jo to je ten barevný 3D ultrazvuk doktorka ho děla u sebe v ambulanci :-) takže paráda,prý uvidím oči,nosánek pusinku no celé miminko postupně třeba i pindíka :-)
no nevim jestli se to platí nebo ne to jsem se nějak nezeptala :nevim: uvidim radsi si vezmu nejakou tu korunku a ty nemáš ponětí kolik by to dyžtak stálo ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
26.10.10 15:33

tím sakem jsem myslela takový teplý kabátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.10.10 19:12

Tak pokud to máš přímo od doktorky, tak nic platit nebudeš. Já měla na mysli takov ten, co si to sama domluvíš navíc a dostaneš snad i video.Jinak ten 3D co si sama domluvíš stojí jak kde…někde i 1200Kč 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
26.10.10 19:14

Holky díky moc za rady ohledně polštáře :palec:

22, já to mám s ultrazvukem podobné. Mrňousky jsem naposled viděla 16.9. a teď nejdřív 1.11. (ale to ještě nevím, jestli mi bude dělat ultrazvuk) chjo, to je hrozně dlouhá doba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
27.10.10 08:57

dobré ráno holky :mavam:
jolanda: a jak ses nakonec rozhodla s tim kojícím polštářem ???
holky ted k tem pohybum chci se zeptat,já je sice lehce cítím uvnitř nejdřív jsem myslela že to jsou prdíky ale nevim nevim,já myslela že uvidim na bříšku jak se bříško lehce pohne,nebo jak to vlastně je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
27.10.10 09:14

Dobré ráno,
k těm pohybům…abych pravdu řekla tak sama nevím :nevim: a to už jsem těhule po druhé :oops: . Já totiž zase necítím žádné šimrání a podobně, ale naopak tak jednou za den,dva vyloženě kopanec…ale opravdu třeba jen jeden a tak ani ještě neříkám, že cítím pohyby…nevím jestli je to totiž 100% ono :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
27.10.10 11:16

to já si právě taky nejsem jistá těma pohybama tak taky ještě nic netvrdím,čekám na ten větší kopanec :lol:
a jaký je u tebe počasí,tady na jihu je zima a ošklivá velka mlha,chtěla jsem jit na procházku se psíkem ale až nebude mlha a bude tepleji :think:
dneska mě niác nebaví,uvaříno mám,ještě umít nádobí a asi si pujdu na hodinku odpočinout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí