Dvojčátka 2010/2011

16312
14.10.10 10:34

Dvojčátka 2010/2011

Ahoj,
najde se tu někdo, kdo čeká dvojčátka? Určitě nejsem jediná :-) Já čekám dvojvaječná dvojčátka začátkem února 2011. Tak holky neváhejte a přidejte se ať pokecáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
14.10.10 10:39

ahoj,
dvoj diskuse uz tu jsou, zkus pohledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
14.10.10 10:45

Já bych se přidala - termín mám ale až v květnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.10.10 10:52

No a ja uz dvojky rodila :)
Ted uz jen jednoho :) v breznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
14.10.10 10:56

jizvíková, já vím, dvoj diskuze tu je ale jedna je uzavřená skupina :wink: Takhle jsem myslela, že nás najde víc maminek s dvojčátky co je teprve čeká :wink:
luco, zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.10.10 10:59

aha, ja nedavno videla nejakou dvojkovou pro rok 2011, tak proto jsem to hlasila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
14.10.10 11:16

luco a jak snášíš těhu? Je ti dobře? :wink: Já když si vzpomenu na ty moje začátky :poblion: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
14.10.10 11:22

Cusik tak se hlasim taky cekam dvojcatka po umelem oplodneni termin mam 8.5.2011 me spatne nebylo ani jednou citim se vyborne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
14.10.10 12:51

Ohnivko, taky čekám malé zkumavkáče :wink:
Jak mi je? Blbě :evil: Ranní nevolnosti sice nemám, zato pořádné odpolední a večerní… Jsem ráda, když si po práci doma lehnu a spát chodím kolem deváté, abych to zaspala :oops: . Extrém to teda není, zvracela jsem asi jenom dvakrát, ale mám takový ten permanentní stav před zvracením, kdy nabíráš :poblion: a teda nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
14.10.10 13:04

Holky tak já se přidám,čekám dvojčátka,spontánně počatá,jsou to dva krásní chlapečci každý už má cca kolem 1700g,termín těžko říct protože oni prý jdou jak se jim chce :) ale snad tak koncem listopadu no uvidíme…Jinak nevolnosti do třetího měsíce těhu neuvěřitelný zavřeli mě do nemocnice protože jsem se vyblinkala z podoby,ale pak už vše ok jsme zdravoučcí,jen já sem jak kulička :)..Přeji všem klidné a pohodové těhotenství (protože s dvojčátky v bříšku je to nádhera) :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16312
14.10.10 13:19

Mě taky bylo první 3 měsíce pěkně hnusně, :poblion: a permanentní pocit na zvracení jsem měla celý den, nehorší to bylo odpoledne a večer, taky jsem chodila spát i v 8 hodin, abych to trošku zaspala… kdo ty nevolnosti nazval ranní tak byl pěknej hňup :zed: Ale teď už je dobře, takže holky vydržet a bude hej! :wink:
andrejko a povídej, jak se cítíš? Bolí tě něco? Jaký je to takhle už docela ke konci těhu? Kdy ty máš termín? Mě začala bolet třísla, kostrč a stydká kost :-? V noci se budím při každém otočení jak mě bolí i podbřišek a třísla nebo co mě to vlastně bolí, ani už nevím :lol: A jakej už máš pupík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
14.10.10 13:21

uz jsme ctyri Luco to jsem rada ze je mas jak ja po umelem oplodneni kdy mas termin?uz se strasne tesim az budu vedet co to je vcera mi kamoska vyvestila dve holky tak uvidime jestli ji to vyjde tak packo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
14.10.10 13:38

Pavlinko někde jsem četla že po umělém oplodnění je průběh těhotenství trošičku jiný myslíš že jo? No ale těhotenství jak těhotenství :)..Každopádně já měla blbou prác dělala jsem 18tihodinové směny a to prostě nešlo…Tak jsem na neschopence už od začátku a upřímně kdo chodí do práce toho obdivuji :potlesk: .Jinak jsem 30tt a popravdě nespím protože to nějak nejde kluci kopou do všech stran kyčle necítím kostrč bolí jak čert o křečích nemluvím,brnění rukou,bříško mě svědí protože momentálně těd prý kluci nabírají nejvíc na váze no ale jinak je to moc fajn miluju je a udělám pro ně cokoliv třeba polezu po čtyřech :-D ,vkládám foto z 29tt :-)

• Citovat
  • Upravit
16312
14.10.10 13:55

Andrejko moc pěknej pupík :palec: Mám se na co těšit, mě bříško teď vyskočilo snad z ničeho nic a najednou mám pupek :lol: Taky čekám dvojčátka přirozeně, byl to teda pěknej šok, když jsem se to dozvěděla až ve 12 tt ale teď bych prostě jinak nechtěla. Ty dvě beru jako že to tak má být :huban: Do práce nechodím od toho 12. týdne, co dr. zjistil, že čekám dvojčátka, hned mě převedl na rizikové těhotenství a nebavil se se mnou jestli chci neschopenku nebo ne, prostě jsem jí dostala. A teď jsem za ní ráda, taky nevím, jak bych to v práci zvládla :roll:
Andrejko takže těhu u tebe probíhá bez komplikací atd.? To je super :potlesk: A šetříš se nějak? Poleháváš? Mě totiž dr. doporučil šetřící režim ale nějak na něj nemůžu přejít, pořád mám co dělat a jen tak ležet se mi nechce ale na druhou stranu se bojím, abych sobě nebo dětem neublížila :nevim: Prostě nechci být cíťa ale taky je asi zbytečné hrát si na hrdinku :think: Jakej kompromis si zvolila ty? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
14.10.10 14:06

Pavli no já sem byla histerka až se dneska stydím :oops: :-) ,nejhorší byl ten 7tt kdy jsem byla v nemocnici ale prostě jen velká nevolnost,pak strach z genetiky protože všichni těma testama tak straší a to víš prvorodička,jsem z těch dvou miminek byla celá pryč,ale postupně jsemse uklidnila papám na co je chuť u mě je to naštěstí ovoce a zelenina sním třeba osm jablek a na to 2 okurky hadovky :dance: ..Fakt je že jsem nijak nesportovala prostě sem s manželem tlapkala na procházky což už dnes nějak nezvládám stačí pár kroků a neudržím bříško :) :).Od 19tt jsem cítila kopanečky a dnes to jsou pořádný pecky..A ty jsi přesně jaký týden?a už nakupuješ něco?myslím že pohlaví jsi psala že ještě nevíš že?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky