Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mate krasna briska to me jeste ceka a v kolikatem tydnu tak zacina brisko rust ze uz je to videt me moc neroste zatim
to uz musite myt nakoupino co ja uz mam 6 oblecku ale ja je nekupovala rikala jsem ze je to jeste brzo ale znate mamky a tchyne ty uz jsou nateseny od zacatku
Ohnivko tak jsem zapátrala v mém albíčku Těhotenství koukám bříško mi začalo růst nebo tak aby to už bylo vidět ve 13tt,ale ono fakt záleží na postavě,třeba koukám Pavlii je hubeňourek
a tak je asi bříško víc vidět si myslím.Já jsem postavově střed ale kluci mi rychle rostou a to taky asi hraje roli..Jinak Pavlii jakses ptala kluci měli v 29+2tt každý 1600g až 1700g což je na ten týden docela dost,jestli se dr.splet těžko říct ale měřili jsme dlouho hlavičky hrudníčky i stehenní kosti a opravdu tu váhu takhle říkal,tak uvidíme co bude na kontrole teď ![]()
ohnivko já jsem po plastice bříška takže jsem měla úplně plůoché bříško a já to viděla od začátku že mám bříško,ale okolí až někdy po 20 týdnu trošku to bylo vidět v 17 týdnu a pořád jsem nosila svoje kalhoty i když s rozepnutým knoflíčkem…
No ja jsem mensi plnostihla nikdy jsem nebyla hubenour kalhoty me tlaci uz ted ale od srpna jsem pribrala uz 3kg,zatim je to v pohode az budu myt poradne bricho tak to teprve bude ale nevadi mi to k tehu to patri to se pak zhubne pri tom zahulu okolo miminek hlavne aby byli zdrave jsem zvedava jak mi pak dopadnou testy doufam ze ok
Ohnivka píše:
holky budete si kupovat ty monitory dechu pro miminka?
ne považuju za zbytečné a ani u jednoho z dětí jsem neměla…koupilabych pouze v případě že by byla hodně nedonošená
Jak píše Market,mám vybraný nebo tedy doporučený monitor http://www.detatko.eu/…NSE-2010.htm tenhle stačí jeden a prý je fajn,ale pravdou je že je to zbytečné pokud budou mít mimi porodní váhu akorát a nebude třeba inkubátoru…takže zatím neřešit ![]()
Tak na to jsem zvědavá jestli mě na ten test dr. pošle, nu uvidíme
já mám sladký ráda, takže toho sladkýho humusu se nebojím ![]()
Andrejko tak to už máš teda fakt co nosit
Já teď běhala po krámech, sháněli jsme s mamčou nějaký maličký teplý čepičky a maličký teplý kombinézky. Čepičky jsme teda nakonec sehnali ale byla to dřina sehnat dvě stejné, teplé a maličké a v neutrální barvě
ale s kombinézkama jsme neměli šanci
A teď jsem ráda, že jsem doma, už prd vydržím
Jsem zvědavá co budu dělat za dva měsíce, jestli se ještě udržím na nohou
vůbec si to neumím představit.
Jinak bříško mi začalo trošku viditelně růst tak od toho 16 tt. A monitor dechu zatím neřeším a neuvažuji o něm ![]()
Market ukaž se nám taky ![]()
pavlliina píše:
Tak na to jsem zvědavá jestli mě na ten test dr. pošle, nu uvidímejá mám sladký ráda, takže toho sladkýho humusu se nebojím
Andrejko tak to už máš teda fakt co nositJá teď běhala po krámech, sháněli jsme s mamčou nějaký maličký teplý čepičky a maličký teplý kombinézky. Čepičky jsme teda nakonec sehnali ale byla to dřina sehnat dvě stejné, teplé a maličké a v neutrální barvě
ale s kombinézkama jsme neměli šanci
A teď jsem ráda, že jsem doma, už prd vydržím
Jsem zvědavá co budu dělat za dva měsíce, jestli se ještě udržím na nohou
vůbec si to neumím představit.
Jinak bříško mi začalo trošku viditelně růst tak od toho 16 tt. A monitor dechu zatím neřeším a neuvažuji o něm
Market ukaž se nám taky
pavli krásné kombinezky maj ted v akci v tescu…čepičky a polodupky mám z amalky tam maj chlupaté teplé věcičky…a ukázat se…nu dobrá je to před týdnem
Markét pěkný bříško
už se asi taky dobře pronese, co?
Já právě byla i v tom tescu a nic moc tu u nás nemají
Jsme takové menší město tak asi proto, no ale ještě je čas ![]()
Ta amalka je co? Mají i internetový obchod?
pavlliina píše:
Markét pěkný bříško![]()
![]()
už se asi taky dobře pronese, co?
Já právě byla i v tom tescu a nic moc tu u nás nemajíJsme takové menší město tak asi proto, no ale ještě je čas
Ta amalka je co? Mají i internetový obchod?
no nosí se tam dvě a to mám dle lidí malé bříško na dvojčata i dle dr.....
jojo koukni na amalkamimi.cz
Tak my jsem kombinézky brali od pidilidi fleecové vkládám foto no a pak mám ještě takový silnější plyšový a taky plyšový kabátky
už z toho blázním taky hodně beru na MMB tam je výběr jak blázena neskutečně krásný věci skoro vůbec nenošený
..Jinak na čepičky čekám od mojí mamky ona je plete tak to je fajn mám zatím jen ty lehčí látkové…Teď jsem brala dvě lehátka a do toho odsávačku hlenů a jsem vyflusaná z penízků
![]()
Teda Pavli pěkný bříško
.Jinak mě je 23 a na cukrovku mě dr.poslal,vypiješ tam půl litru šíleně sladký sračičky no a pak jsi dvě hodiny sledovaná (třikrát ti vemou krev) jak se tělo s tím cukrem popere,mě vyšlo že jsem ok akorát prý mírně hladovím což mě opravdu rozesmálo
…Někdo na to prý posílá někdo ne,kámoška taky nešla a to jí bylo 28
…Jinak myslím že je lepší na to jít i když ty odběry a ten nápoj(který těhulky dost často vyblinkaj)je fakt děs..Tady si o tom můžeš počíst http://www.tehotenskacukrovka.cz/