Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
18.10.10 15:10

Teda Pavli pěkný bříško :palec: :palec: .Jinak mě je 23 a na cukrovku mě dr.poslal,vypiješ tam půl litru šíleně sladký sračičky no a pak jsi dvě hodiny sledovaná (třikrát ti vemou krev) jak se tělo s tím cukrem popere,mě vyšlo že jsem ok akorát prý mírně hladovím což mě opravdu rozesmálo :-P …Někdo na to prý posílá někdo ne,kámoška taky nešla a to jí bylo 28 :nevim: …Jinak myslím že je lepší na to jít i když ty odběry a ten nápoj(který těhulky dost často vyblinkaj)je fakt děs..Tady si o tom můžeš počíst http://www.tehotenskacukrovka.cz/

• Citovat
  • Upravit
3158
18.10.10 15:17

Ahoj holky mate krasna briska to me jeste ceka a v kolikatem tydnu tak zacina brisko rust ze uz je to videt me moc neroste zatim :mrgreen: to uz musite myt nakoupino co ja uz mam 6 oblecku ale ja je nekupovala rikala jsem ze je to jeste brzo ale znate mamky a tchyne ty uz jsou nateseny od zacatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.10.10 15:25

Ohnivko tak jsem zapátrala v mém albíčku Těhotenství koukám bříško mi začalo růst nebo tak aby to už bylo vidět ve 13tt,ale ono fakt záleží na postavě,třeba koukám Pavlii je hubeňourek :-) a tak je asi bříško víc vidět si myslím.Já jsem postavově střed ale kluci mi rychle rostou a to taky asi hraje roli..Jinak Pavlii jakses ptala kluci měli v 29+2tt každý 1600g až 1700g což je na ten týden docela dost,jestli se dr.splet těžko říct ale měřili jsme dlouho hlavičky hrudníčky i stehenní kosti a opravdu tu váhu takhle říkal,tak uvidíme co bude na kontrole teď :)

• Citovat
  • Upravit
8707
18.10.10 15:32

ohnivko já jsem po plastice bříška takže jsem měla úplně plůoché bříško a já to viděla od začátku že mám bříško,ale okolí až někdy po 20 týdnu trošku to bylo vidět v 17 týdnu a pořád jsem nosila svoje kalhoty i když s rozepnutým knoflíčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
18.10.10 15:34

No ja jsem mensi plnostihla nikdy jsem nebyla hubenour kalhoty me tlaci uz ted ale od srpna jsem pribrala uz 3kg,zatim je to v pohode az budu myt poradne bricho tak to teprve bude ale nevadi mi to k tehu to patri to se pak zhubne pri tom zahulu okolo miminek hlavne aby byli zdrave jsem zvedava jak mi pak dopadnou testy doufam ze ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
18.10.10 15:38

holky budete si kupovat ty monitory dechu pro miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
18.10.10 15:44
Ohnivka píše:
holky budete si kupovat ty monitory dechu pro miminka?

ne považuju za zbytečné a ani u jednoho z dětí jsem neměla…koupilabych pouze v případě že by byla hodně nedonošená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.10.10 16:00

Jak píše Market,mám vybraný nebo tedy doporučený monitor http://www.detatko.eu/…NSE-2010.htm tenhle stačí jeden a prý je fajn,ale pravdou je že je to zbytečné pokud budou mít mimi porodní váhu akorát a nebude třeba inkubátoru…takže zatím neřešit :)

• Citovat
  • Upravit
16312
18.10.10 17:27

Tak na to jsem zvědavá jestli mě na ten test dr. pošle, nu uvidíme :wink: já mám sladký ráda, takže toho sladkýho humusu se nebojím :mrgreen:
Andrejko tak to už máš teda fakt co nosit 8-o Já teď běhala po krámech, sháněli jsme s mamčou nějaký maličký teplý čepičky a maličký teplý kombinézky. Čepičky jsme teda nakonec sehnali ale byla to dřina sehnat dvě stejné, teplé a maličké a v neutrální barvě :roll: ale s kombinézkama jsme neměli šanci :cry: A teď jsem ráda, že jsem doma, už prd vydržím :-? Jsem zvědavá co budu dělat za dva měsíce, jestli se ještě udržím na nohou :mrgreen: vůbec si to neumím představit.
Jinak bříško mi začalo trošku viditelně růst tak od toho 16 tt. A monitor dechu zatím neřeším a neuvažuji o něm :wink:
Market ukaž se nám taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
18.10.10 17:37
pavlliina píše:
Tak na to jsem zvědavá jestli mě na ten test dr. pošle, nu uvidíme :wink: já mám sladký ráda, takže toho sladkýho humusu se nebojím :mrgreen:
Andrejko tak to už máš teda fakt co nosit 8-o Já teď běhala po krámech, sháněli jsme s mamčou nějaký maličký teplý čepičky a maličký teplý kombinézky. Čepičky jsme teda nakonec sehnali ale byla to dřina sehnat dvě stejné, teplé a maličké a v neutrální barvě :roll: ale s kombinézkama jsme neměli šanci :cry: A teď jsem ráda, že jsem doma, už prd vydržím :-? Jsem zvědavá co budu dělat za dva měsíce, jestli se ještě udržím na nohou :mrgreen: vůbec si to neumím představit.
Jinak bříško mi začalo trošku viditelně růst tak od toho 16 tt. A monitor dechu zatím neřeším a neuvažuji o něm :wink:
Market ukaž se nám taky :wink:

pavli krásné kombinezky maj ted v akci v tescu…čepičky a polodupky mám z amalky tam maj chlupaté teplé věcičky…a ukázat se…nu dobrá je to před týdnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
18.10.10 18:00

Markét pěkný bříško :palec: :palec: :palec: už se asi taky dobře pronese, co?
Já právě byla i v tom tescu a nic moc tu u nás nemají :pocitac: Jsme takové menší město tak asi proto, no ale ještě je čas :lol:
Ta amalka je co? Mají i internetový obchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
18.10.10 18:22
pavlliina píše:
Markét pěkný bříško :palec: :palec: :palec: už se asi taky dobře pronese, co?
Já právě byla i v tom tescu a nic moc tu u nás nemají :pocitac: Jsme takové menší město tak asi proto, no ale ještě je čas :lol:
Ta amalka je co? Mají i internetový obchod?

no nosí se tam dvě a to mám dle lidí malé bříško na dvojčata i dle dr.....
jojo koukni na amalkamimi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.10.10 19:48

Tak my jsem kombinézky brali od pidilidi fleecové vkládám foto no a pak mám ještě takový silnější plyšový a taky plyšový kabátky :) už z toho blázním taky hodně beru na MMB tam je výběr jak blázena neskutečně krásný věci skoro vůbec nenošený :)..Jinak na čepičky čekám od mojí mamky ona je plete tak to je fajn mám zatím jen ty lehčí látkové…Teď jsem brala dvě lehátka a do toho odsávačku hlenů a jsem vyflusaná z penízků :-P :-)

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
18.10.10 19:50

sem je zapomněla vložit :-) :wink:

• Citovat
  • Upravit
8707
18.10.10 19:59

andrej dve lahatka jako na koupani??

• načítám...
  • Citovat