Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky normálně si ve facebooku najděte ve vyhledávači přátel Máme dvojčátka zažádejte o členství a Janča (správce) vám to schválí ju? zkusím dát odkaz ještě já ale nevím zda se to chytne http://www.facebook.com/…41183204897/ a pookud se vám nezadří napište nám vaše jméno pod jakým máte svůj facebook najdeme vás a pozveme do skupiny jooo? určitě pojďte je tam supr pokec tady už je jáksi mrtvo no
![]()
to jo,na naší uzavřené dvojčecí skupině tady na emiminu nakecáme min.10 stránek denně,někdy míň někdy i víc
![]()
Ruzi to jako fakt? Já ani nevím že tady je nějaká uzavřená
…Ale tak facebook mi stačí je to tam takové ryvhlejší,sem na emimi si hcodím pro rady,nejčastěji anonymně
![]()
jo fakt,jsme tam taková rodina,sehraný drbny
ale na fcb jsem asi taky častěji,můžu zároveň komunikovat s rodinou a tak podobně ![]()
Ahojky krásný podzimní raníčko ![]()
koukám že jsme se všichni přestěhovali na FB
a tady nám to nějak vázne
… jdu se pochlubit,ještě nám neni 8měsíců a Česťulka začal chodit za ručičky ![]()
petru píše:
Ahojky krásný podzimní raníčko
koukám že jsme se všichni přestěhovali na FBa tady nám to nějak vázne
… jdu se pochlubit,ještě nám neni 8měsíců a Česťulka začal chodit za ručičky
no tak to je nádherny,takhle brzy,gratulace
![]()
Ahoj holky jelikož mám možnost si objednávat značkové originální oblečení za hubičku - Puma Adidas, Longsdale, Everlast apod. z UK kdybyste měl někdo zájem založila jsem fcb stránku tak kdo bude chtít se přidat najděte si skupinu na fcb „OBLEČENÍ Z UK“ a přidám vás, podrobnosti a stránky z kterých lze objednávat jsou v pravidlech. Objednávám už takto s kamarádkami co mají dvojčátka tak mě napadlo to dát ještě sem. Hezkou neděli