Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jééééé Houbičko to je nádherná fotka. Můžu gratulovat? To je andílek. A po kom má to „čtení“? ![]()
čtu všude, to má holka po mě. Manžel přečetl v životě asi čtyři čísla Maximu ![]()
Houbičko chtěla jsem se optat jak jsi psala váhy a cm tak jednovajky mají vše stejné? při narození a pak také?právě mě to zajímá víš co je u vás jinak
…Jak rostou jestli téměř stejně a jestli dělají podobně pokroky a tak, jsem zvědavá jak blázen co ![]()
andrejka87 píše:
Holky nám to sekne co
Andrejko,klobouk dolů: NÁDHERNÁ RODINKA!!!!!
Moc vám to spolu sluší.
andrejka87 píše:
Holky nám to sekne co
moc vám to sluší,moc hezká rodinka jste ![]()
Andrejko - sekne Vám to
I když mi celé těhu tvrdili, že jsou jednov., tak já se domnívám, že jsou dvojvaječné. Sice měli jednu placentu, ale mohly to být dvě, přičemž na počátku srostly. Míním tak podle markantních rozdílů. Sice mi obvoďačka tvrdí, že jsou stejní, ale vidím to jinak. Rozdíl mají 60g a 1cm. Ale to asi pro to, že jeden se budí v noci 2×, druhej jen jednou. Jeden má naducaný tváře, druhej je ostřejší, jeden mazel, druhej chlaďák. Jinak oba se převracej stejně, stejně se začali řechtat.
Holky díky za pochvalu až ted jsem si všimla že jsme tam všichni v modrým
..Houbičko vložíš mi sem foto obou vedle sebe bych to omrkla
,i když jasně že ty to vidíš nejlíp,ale jen bych mrkla..Jednovaječných moc neznám tak se ptám mě to děsně zajímá,ten růst a tak,u nás dvojvaječných jsou oba maximálně rozdílní i když okolí tvrdí jak jsou stejní už mi z těch slov hrabe
…Právě manžel má otce a ten je z jednovaječných ale ted už je ten rozdíl znát jeden je silný (víc papal
) a druhý se dost udržuje je hubený..Sem si já blbec myslela že váhově jsou jednovaj do smrti stejní ![]()