Celé těhotenství mám výtok, je to normální?

21
13.10.10 16:34

Výtok v těhotenství

Ahoj holky, chtěla jsem sezepat trpěla jste nějakým výtokem? Začínám 8 měsíc a už delší dobu mám pořád výtok takový bíly doktorovi jsem nic neřekla protože nevím jestli to není u těhotenství normální. Dík za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
13.10.10 16:42

Je to zcela normální, nemusíš mít strach :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
13.10.10 16:57

Tak tak, je to úúúplně normální!
Musíš dát ale bacha, pokud to začne zapáchat, nebo svědět, tak okamžitě naklusat k lékaři!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
13.10.10 17:01

já jsem v pátém měsíci a mám ho taky.Když jsem byla na gyndě na kontrole,tak to poznal,řekl,že mám zvýšený výtok a předepsal mi na týden vaginální tabletky- a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.10 19:15
donaga píše:
Já bych to Dr. řekla. V těhotenství jsem měla trochu bělavý výtok, bez pálení, svědění a kvasinky to byly. Do porodu by to mělo být zaléčené.

JJ přesně tak jsem to měla taky u prvního těhotenství - bílý výtok bez dalších příznaků a byly to kvasinky, které jsem léčila skoro měsíc - nechtěly se vzdát bez boje :-?

Teď čekám druhé a je bylo to tu zas, dokonce byl výtok jen 2 dny a víc nic. Po několika dnech jsem byla na kontrole a z výtěru se potvrdily :zed:

Btw. nevíte někdo, co by se stalo, kdyby se do porodu nepodařilo kvasinek zbavit :?:
při prvním těhu jsem to měla jen tak tak před porodem a doufám, že tentokrát se to nebude opakovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky