Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem sezepat trpěla jste nějakým výtokem? Začínám 8 měsíc a už delší dobu mám pořád výtok takový bíly doktorovi jsem nic neřekla protože nevím jestli to není u těhotenství normální. Dík za rady:)
Tak tak, je to úúúplně normální!
Musíš dát ale bacha, pokud to začne zapáchat, nebo svědět, tak okamžitě naklusat k lékaři!!!! ![]()
já jsem v pátém měsíci a mám ho taky.Když jsem byla na gyndě na kontrole,tak to poznal,řekl,že mám zvýšený výtok a předepsal mi na týden vaginální tabletky- a mám klid.
donaga píše:
Já bych to Dr. řekla. V těhotenství jsem měla trochu bělavý výtok, bez pálení, svědění a kvasinky to byly. Do porodu by to mělo být zaléčené.
JJ přesně tak jsem to měla taky u prvního těhotenství - bílý výtok bez dalších příznaků a byly to kvasinky, které jsem léčila skoro měsíc - nechtěly se vzdát bez boje ![]()
Teď čekám druhé a je bylo to tu zas, dokonce byl výtok jen 2 dny a víc nic. Po několika dnech jsem byla na kontrole a z výtěru se potvrdily ![]()
Btw. nevíte někdo, co by se stalo, kdyby se do porodu nepodařilo kvasinek zbavit ![]()
při prvním těhu jsem to měla jen tak tak před porodem a doufám, že tentokrát se to nebude opakovat.