Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1168
16.7.11 21:36

Zdravim vsechny maminky i nastavajici maminky. Optam se vas a snad tim nebudu rusit vasi diskuzi. Mam 7 mesicni dvojcatka kluky a tim padem i hodne veci, co uz nejsou potreba. Kdyby jste mela nektera zajem rada zaslu fotky oblecku. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.7.11 08:08

Zdravím Čmajdo máme témeř stejně staré chlapečky,gratulace :palec: ..Jinak hoď ty oblečky na mimibazar tam to hodně letí,já mám vše už skoro prodané,holky tam na dvojky hodně berou…

• Citovat
  • Upravit
8707
17.7.11 08:12
andrejka87 píše:
Zdravím Čmajdo máme témeř stejně staré chlapečky,gratulace :palec: ..Jinak hoď ty oblečky na mimibazar tam to hodně letí,já mám vše už skoro prodané,holky tam na dvojky hodně berou…

jo a já mám problém s tím prodat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.7.11 08:25
marketm píše:
andrejka87 píše:
Zdravím Čmajdo máme témeř stejně staré chlapečky,gratulace :palec: ..Jinak hoď ty oblečky na mimibazar tam to hodně letí,já mám vše už skoro prodané,holky tam na dvojky hodně berou…
jo a já mám problém s tím prodat :cert:

Fakt? 8-o No já cokoli vložím je to téměř hned pryč..ale zas dávám dost nízký ceny,některý mamky maj za nošenou věc třeba 150kč a výš,jasně že je to třeba v top stavu ale víš jak,nošený to bylo,takže já to prodám asi díky nížších cenám :-)
Jinak Market mrkla jsem na tebe a nemáš to předplacené,nevím jestli to víš ale jak není ani jedna hvězdička lidi si tě tam nenajdou víš,sice jsi inzerující ale to by všichni museli změnit ve vyhledávači nastavení a zadat : inzeráty od VŠECH inzerujících,standartně je ve vyhledávači vždy : inzeráty od HVĚZD.tak proto… :palec:

• Citovat
  • Upravit
8707
17.7.11 08:44

andrej tak to nevím … jakna to porad…mne se to nechce hledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.7.11 09:58

Market můžeš mít od jedné hvezdičky(mám já) po myslím 5 hvězdiček (ty už jsou pro OSVČ a tak) ta jedna hvězdička pro nás stojí myslím 169kč na tři měsíce(míň měs objednat nejde) díky ní jsem vidět můžeš vkládat víc inzerátů, obnovovat víc fotek a tak :) když se přihlásíš,tak v tom pravém sloupci je VAŠE STRÁNKA VÁŠ ÚČET UPRAVIT ÚČET a pak bys měla něco o platbě za členství (vybereš členství AMETYST to je to nejnižší),pokud to tam nemáš tak je to ještě na hlavní stránce mimibazaru hned první na liště ČLENSTVÍ tam to jde objednat…zaplatíš a do tří dnů budeš mít hvězdu a lidi se pohrnou :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
8707
17.7.11 10:05

andrej tak tdvobráááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
18.7.11 17:38

Holky já teda přebíhám ale dnes jsem v obchodě koukala na mlíka tak se ptám,vy co máte děti větší a dáváte to mlíčko večer a tak jaký máte? normálně obyčejný krabicový nebo kupujete ty sušený co jsou od 12.měs?my máme sunar dvojku je do 10.měs pak je trojka od 10měs a výš…tak nevím,jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
18.7.11 18:00

sunar 12 + (mají i banán a vanilku), jinak dr mi řekla, že můžem i kravské, ale jen plnotučné - to spotřebyvší do 3 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.7.11 07:17
hovezinahoubach píše:
sunar 12 + (mají i banán a vanilku), jinak dr mi řekla, že můžem i kravské, ale jen plnotučné - to spotřebyvší do 3 dnů

díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
8707
19.7.11 07:29

andrej Karol šla v 11 mes na kravské z duvopdu že um nechtela Honzík v roce protože bylo levnejší a u dvojek plánuju taky v roce uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
19.7.11 09:40
marketm píše:
andrej Karol šla v 11 mes na kravské z duvopdu že um nechtela Honzík v roce protože bylo levnejší a u dvojek plánuju taky v roce uvidíme

Market taky si říkám… a líp se dá sehnat plnotučné mléko co :)..Ale uvidíme..

• Citovat
  • Upravit
8707
19.7.11 09:44
andrejka87 píše:
marketm píše:
Market taky si říkám… a líp se dá sehnat plnotučné mléko co :)..Ale uvidíme..

no plnotučné maj všude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.11 09:45

Tak nám vypadala černá kštice, asi budeme jak kolena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
19.7.11 09:48
hovezinahoubach píše:
Tak nám vypadala černá kštice, asi budeme jak kolena :-)

neboj za chvíli jsou vlasy zpet..Terka užmá taky háro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky