Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim vsechny maminky i nastavajici maminky. Optam se vas a snad tim nebudu rusit vasi diskuzi. Mam 7 mesicni dvojcatka kluky a tim padem i hodne veci, co uz nejsou potreba. Kdyby jste mela nektera zajem rada zaslu fotky oblecku. Diky
Zdravím Čmajdo máme témeř stejně staré chlapečky,gratulace
..Jinak hoď ty oblečky na mimibazar tam to hodně letí,já mám vše už skoro prodané,holky tam na dvojky hodně berou…
andrejka87 píše:
Zdravím Čmajdo máme témeř stejně staré chlapečky,gratulace..Jinak hoď ty oblečky na mimibazar tam to hodně letí,já mám vše už skoro prodané,holky tam na dvojky hodně berou…
jo a já mám problém s tím prodat ![]()
marketm píše:andrejka87 píše:jo a já mám problém s tím prodat
Zdravím Čmajdo máme témeř stejně staré chlapečky,gratulace..Jinak hoď ty oblečky na mimibazar tam to hodně letí,já mám vše už skoro prodané,holky tam na dvojky hodně berou…
Fakt?
No já cokoli vložím je to téměř hned pryč..ale zas dávám dost nízký ceny,některý mamky maj za nošenou věc třeba 150kč a výš,jasně že je to třeba v top stavu ale víš jak,nošený to bylo,takže já to prodám asi díky nížších cenám ![]()
Jinak Market mrkla jsem na tebe a nemáš to předplacené,nevím jestli to víš ale jak není ani jedna hvězdička lidi si tě tam nenajdou víš,sice jsi inzerující ale to by všichni museli změnit ve vyhledávači nastavení a zadat : inzeráty od VŠECH inzerujících,standartně je ve vyhledávači vždy : inzeráty od HVĚZD.tak proto… ![]()
andrej tak to nevím … jakna to porad…mne se to nechce hledat
Market můžeš mít od jedné hvezdičky(mám já) po myslím 5 hvězdiček (ty už jsou pro OSVČ a tak) ta jedna hvězdička pro nás stojí myslím 169kč na tři měsíce(míň měs objednat nejde) díky ní jsem vidět můžeš vkládat víc inzerátů, obnovovat víc fotek a tak
když se přihlásíš,tak v tom pravém sloupci je VAŠE STRÁNKA VÁŠ ÚČET UPRAVIT ÚČET a pak bys měla něco o platbě za členství (vybereš členství AMETYST to je to nejnižší),pokud to tam nemáš tak je to ještě na hlavní stránce mimibazaru hned první na liště ČLENSTVÍ tam to jde objednat…zaplatíš a do tří dnů budeš mít hvězdu a lidi se pohrnou
![]()
Holky já teda přebíhám ale dnes jsem v obchodě koukala na mlíka tak se ptám,vy co máte děti větší a dáváte to mlíčko večer a tak jaký máte? normálně obyčejný krabicový nebo kupujete ty sušený co jsou od 12.měs?my máme sunar dvojku je do 10.měs pak je trojka od 10měs a výš…tak nevím,jak to máte vy?
sunar 12 + (mají i banán a vanilku), jinak dr mi řekla, že můžem i kravské, ale jen plnotučné - to spotřebyvší do 3 dnů
hovezinahoubach píše:
sunar 12 + (mají i banán a vanilku), jinak dr mi řekla, že můžem i kravské, ale jen plnotučné - to spotřebyvší do 3 dnů
díky ![]()
andrej Karol šla v 11 mes na kravské z duvopdu že um nechtela Honzík v roce protože bylo levnejší a u dvojek plánuju taky v roce uvidíme
marketm píše:
andrej Karol šla v 11 mes na kravské z duvopdu že um nechtela Honzík v roce protože bylo levnejší a u dvojek plánuju taky v roce uvidíme
Market taky si říkám… a líp se dá sehnat plnotučné mléko co
..Ale uvidíme..
andrejka87 píše:marketm píše:Market taky si říkám… a líp se dá sehnat plnotučné mléko co
andrej Karol šla v 11 mes na kravské z duvopdu že um nechtela Honzík v roce protože bylo levnejší a u dvojek plánuju taky v roce uvidíme..Ale uvidíme..
no plnotučné maj všude ![]()
hovezinahoubach píše:
Tak nám vypadala černá kštice, asi budeme jak kolena
neboj za chvíli jsou vlasy zpet..Terka užmá taky háro ![]()