Dvojčátka 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrejka87
27.6.11 15:45

Belami - Veru to jsi ty???? 8-o nějak váhám :lol: ..Jinak Ruzi jak píšeš je to věc názoru..Já měla dlohý i krátký věděla jsem do čeho jdu..ted asi 3roky už jsem jela jen na dlouhým vlasech měla jsem je po zadek a bylo tu supr na různý kreace .Mě zas vlasy strašně rychle rostou do měsíce si je zas musím jít zastřihnout a po porodu mi ještě zesílily tak jsem rád…jen mi ty vlasy padaly culík nedržel a to bylo na moje nervy.Jinak moje kámoška se taky ostříhala a prostě jí to vůbec nesluší je starší a má horzně velikou hlavu,takže když radikální řez určitě to probrat v kvalitním salonu…Mluví ze mě praxe - jsem kadeřnice :-)

• Citovat
  • Upravit
4355
27.6.11 16:34

téééda a co bys jako profík doporučila mé kebuli když už bych se rozhodla pro sestřih,ale prosím ne kratší než po ramena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
27.6.11 17:40

Ruzi já bych zaexperimentovala s ofinou,také něco kolem obličeje takové sestříhání letí hodně rozevláté účesy takový rozcuch znáš to..Každopádně z fotek se blbě radí nejlepší je vidět tě naživo..účes není jen o kráse ale taky ukazuje jaká jsi,utváří tvůj obličej a musíš se cítit dobře to je nej…Myslím že změna účesu( ta radikální) člověku hrozně změní život prostě jsi jiná a mě osobně to šíleně zvedlo náladu a hlavně sebevědomí po porodu :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
409
27.6.11 20:16

Andrejko ano, jsem to já..Verča :wink: . A vím co myslíš tím sebevědomím. Já si skoro celé těhotenství nechala růst vlasy, aby byla nějaká změna a taky proto, že jsem si myslela, že po porodu už nebudu mít tolik času se každý den česat. Jenže jsem v tom vypadala hloupě (mám hrozně jemné vlasy) a tak, jakmile jsem porodila, jsem si zašla ke kadeřnici a vrátila se ke svému „jistému“ a hned se mi zvedla nálada a sebevědomí. Už jsem to zase byla já :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 20:18

Markét : super, jen bych doporučela upravit obočí (jsem vizážista a na tohle jsme hákliví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.11 20:20

A já si dala hnědou a prodloužila vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
27.6.11 20:23

Andrejko já právě doteď měla vždy ofinu-takže je to teď pro mě změna :mrgreen: nj těžko se radí,to máš pravdu,já to sestříhané měla kolem obličeje a děsně mě to rozčilovalo,pořád jsem to sponkovala a tak podobně,pak se mi taky líbí ta podkova,ale chybí mi prostě odvaha,mám úplně rovné nepoddajné vlasy.moje kadeřnice je ze mě vždycky na prášky,mám jich hrozně moc,a špatně se poddávaj,ale když mi prostříhá hlavu tak mám pocit že ji mám o kilo lehčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
27.6.11 20:48
ruzajska píše:
Andrejko já právě doteď měla vždy ofinu-takže je to teď pro mě změna :mrgreen: nj těžko se radí,to máš pravdu,já to sestříhané měla kolem obličeje a děsně mě to rozčilovalo,pořád jsem to sponkovala a tak podobně,pak se mi taky líbí ta podkova,ale chybí mi prostě odvaha,mám úplně rovné nepoddajné vlasy.moje kadeřnice je ze mě vždycky na prášky,mám jich hrozně moc,a špatně se poddávaj,ale když mi prostříhá hlavu tak mám pocit že ji mám o kilo lehčí :mrgreen:
Ruzi tak takové vlasy jsou dar to je fakt :-) však uvidíš na co se budeš cítit ,máš hezký obličej typuji že ti sluší všechno :-)..Jinak Veru já mám taky nick své jméno a nějak mi to nevadí,jinak pokud máš vlasy jako v ikonce na emailu je to fáákt supr :palec: ..A Houbičko ty jsi vizážistka? v tom jsi podnikala? je docela mazec slyšet na co jsou lidi v oboru hákliví.Mě zas vadí šíleně mastné vlasy vždycky strašně dávím :poblion: :mrgreen: ..Jinak já mám obočí tetované však je to vidět na fotu co jsem vložila,jsem nad míru spokojená :-)
  • Citovat
  • Upravit
27.6.11 21:13

pořád v tom dělám… ve středu mám skupinu trawesti (budu psychicky vyčerpaná tak na týden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
28.6.11 06:59

houbičko to jsem si nechala udelt jednou vypadala jsem jaj máňá :twisted: :evil: takže trhám doma sama a ted proste nebyl čas ani chut ..nicmnene to tenké čárky mi to neslučí a necitim se v tom dobře si přijdu jak nahatá… :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
28.6.11 09:21

jj tenké čárky se mi taky nelíbí a tetované obočí jsem chtěla a přítel mi řekl že neexistuje že budu za pár let mít tu kůži úplně jinou a bude to vypadat hrozně.se to dá udělat třeba jen na pět let ne?
a nesnášim baby co maj úplně vyškubané obočí a namalujou sio ho tužkou,pak vylezou ze sprchy a člověk by se počůral smíchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.11 09:27

ale ženský, neříkám čárky… jen upravit - požadovanej tvar. Markéta má hezky husté, nezužovala bych ho nějak razantně. Tetování ano, ale musí k tomu být typ člověka (andrejce sluší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
28.6.11 09:46
hovezinahoubach píše:
ale ženský, neříkám čárky… jen upravit - požadovanej tvar. Markéta má hezky husté, nezužovala bych ho nějak razantně. Tetování ano, ale musí k tomu být typ člověka (andrejce sluší)

však píšu že si trhám sama,ale nekdy fakt není čas natož chuť :-D ale to poznáš sama zatím jsou mimina malá …vem v uvahu že mám 4 děti a ráda si nekdy hodím kopýtka nahoru místo abych stala u zrkadla a škubala si obočí nehlede na to je mi to nepřijemné a prskám u toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
28.6.11 09:53

Jj Andrejko, tak vypadám :lol: .
Já si obočí třeba netrhám a ani kosmetička mi ho nesmí trhat :lol: …asi 3× jsme to zkusily, ale já u toho úplně brečím a je mi to hrozně nepříjemné. Takže já jedu čistě přírodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4355
28.6.11 09:57

já chodila ke kosmetičce,za 20kč mi to vyškubala raz dva-ted se tam už nedostanu.škubu sama.nejprv jedno,pak to musim rozdejchat a pak druhý :mrgreen: chtěla bych hezčí tvar ale neumim toho docílit takovýho něco co má právě andrejka.když se neškubu mám obočí skoro jednou takový jak market :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí